Luettelo televisiosarjan Bakugan jaksoista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Luettelo Bakugan-sarjan jaksoista. Jaksot ovat tuotantokausikohtaisessa luettelossa Kanadan alkuperäisessä esitysjärjestyksessä.

Ensimmäinen tuotantokausi (2007-2008)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen tuotantokausi Bakugan Battle Brawlers alkoi jaksolla The Battle Begins, joka esitettiin 24. helmikuuta 2008. Kausi käsitti 52 jaksoa ja päättyi jaksoon Game Over 16. marraskuuta 2008. Kauden toista puoliskoa ei lainkaan esitetty Suomessa.

# Esityspäivä Kanadassa Englanninkielinen nimi Esityspäivä Suomessa Suomenkielinen nimi
1 - 101 24. helmikuuta 2008 The Battle Begins 8. helmikuuta 2009 Taistelu alkaa
2 - 102 24. helmikuuta 2008 Masquerade Ball 15. helmikuuta 2009 Naamio
3 - 103 7. maaliskuuta 2008 The Feud Between Friends 22. helmikuuta 2009 Ystävien riita
4 - 104 15. maaliskuuta 2008 Dan and Drago 1. maaliskuuta 2009 Dan ja Drago
5 - 105 22. maaliskuuta 2008 Runo Rules 8. maaliskuuta 2009 Runo on kingi!
6 - 106 29. maaliskuuta 2008 A Combination Battle 15. maaliskuuta 2009 Yhteistaistelu
7 - 107 5. huhtikuuta 2008 Bakugan Idol 22. maaliskuuta 2009 Bakugan-idoli
8 - 108 12. huhtikuuta 2008 Girls Just Wanna Have Fun 29. maaliskuuta 2009 Tyttöjen juhlat
9 - 109 19. huhtikuuta 2008 Fight or Flight! 5. huhtikuuta 2009 Taistele tai pakene!
10 - 110 26. huhtikuuta 2008 A Perfect Match 12. huhtikuuta 2009 Mahtava pari
11 - 111 3. toukokuuta 2008 Grandpa's Got A Brand New Bakugan 19. huhtikuuta 2009 Vaarilla on uusi Bakugan
12 - 112 10. toukokuuta 2008 Bakugan Stall 26. huhtikuuta 2009 Tarinoita
13 - 113 17. toukokuuta 2008 Just For The Shun Of It 3. toukokuuta 2009 Shunin vuoksi
14 - 114 24. toukokuuta 2008 The Story Of Vestroia 10. toukokuuta 2009 Vestroian tarina
15 - 115 31. toukokuuta 2008 Duel in the Desert 17. toukokuuta 2009 Taistelu aavikolla
16 - 116 7. kesäkuuta 2008 No Guts No Glory 24. toukokuuta 2009 Urheat taistelijat
17 - 117 14. kesäkuuta 2008 Best Friends Forever 31. toukokuuta 2009 Parhaat ystävät
18 - 118 21. kesäkuuta 2008 Evolution Revolution 7. kesäkuuta 2009 Kehitystä
19 - 119 28. kesäkuuta 2008 Julie Plays Hard Brawl 14. kesäkuuta 2009 Julien rohkeudenkoitos
20 - 120 12. heinäkuuta 2008 A Little Help From My Friends 21. kesäkuuta 2009 Apua ystäviltä
21 - 121 19. heinäkuuta 2008 My Good Friend 28. kesäkuuta 2009 Hyvä ystäväni
22 - 122 26. heinäkuuta 2008 Drago's on Fire! 5. heinäkuuta 2009 Drago vauhti päällä
23 - 123 2. elokuuta 2008 Say It Ain't So Joe 12. heinäkuuta 2009 Kohtaaminen Joen kanssa
24 - 124 9. elokuuta 2008 Secret of Success 19. heinäkuuta 2009 Menestyksen salaisuus
25 - 125 16. elokuuta 2008 Trust Me! 26. heinäkuuta 2009 Luottamusongelmia
26 - 126 23. elokuuta 2008 Doom Dimension Or Bust 2. elokuuta 2009 Kohtalona Tuomioulottuvuus
27 - 127 30. elokuuta 2008 Showdown
28 - 128 6. syyskuuta 2008 The Brawler's Last Stand
29 - 129 13. syyskuuta 2008 Nightmare in Doomsville
30 - 130 20. syyskuuta 2008 I am Marucho! Hear Me Roar!
31 - 131 27. syyskuuta 2008 A Place Far From Home
32 - 132 4. lokakuuta 2008 Play Nice, Runo!
33 - 133 11. lokakuuta 2008 You're Going Down, Clown!
34 - 134 18. lokakuuta 2008 Home Sweet Home
35 - 135 25. lokakuuta 2008 Dan's Last Stand
36 - 136 1. marraskuuta 2008 Show Me What You've Got!
37 - 137 8. marraskuuta 2008 You Say You Want an Evolution!
38 - 138 15. marraskuuta 2008 Behind the Mask of Masquerade
39 - 139 22. marraskuuta 2008 Masquerade Unmasked
40 - 140 6. joulukuuta 2008 Alice Gets Schooled
41 - 141 13. joulukuuta 2008 A Fish Called Tayghen
42 - 142 20. joulukuuta 2008 The Race to Vestroia
43 - 143 27. joulukuuta 2008 Next Stop Naga-Vile
44 - 144 3. tammikuuta 2009 It's a Long Shot!
45 - 145 10. tammikuuta 2009 Ground Control to Major Dan
46 - 146 17. tammikuuta 2009 The One Hit Wonders
47 - 147 24. tammikuuta 2009 Here's Mud in Your Eye!
48 - 148 31. tammikuuta 2009 R is for Revenge
49 - 149 7. helmikuuta 2009 Showdown in Wardington
50 - 150 14. helmikuuta 2009 The Good, the Bad and the Bakugan
51 - 151 21. helmikuuta 2009 The Final Brawl
52 - 152 28. helmikuuta 2009 Game Over


Tämä televisioon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.