Luettelo suomalaisista shakkikerhoista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Suomen Shakkiliittoon kuuluvista shakkikerhoista.

  • Akaan Shakki (AkaaS)
  • Aninkaisten Shakki (AS)
  • CC Nokia
  • Ekenäs Schackklubb
  • Espoon Shakkikerho (ESK)
  • Etelä-Vantaan Shakki (EtVaS)
  • Euran Shakkikerho
  • Shakkikerho Garde, Helsinki (G)
  • Hakumatti-93, Vantaa (HM-93)
  • Hangö Schacksällskap – Hangon Shakkiseura
  • Hartolan Shakkikerho
  • Heinolan Shakkikerho (HeinSK)
  • Helsingin Shakkiklubi (HSK)
  • Hyvinkään Shakkikerho
  • Hämeenkosken Shakkihaarukka
  • Hämeenlinnan Shakkikerho (HämSK)
  • Ikurin Vire
  • Imatran Shakki -48 (ImSh-48)
  • Intellekt
  • Itä-Helsingin Shakkikerho (I-HSK)
  • Jakobstads Schackklubb
  • Jalasjärven Shakkikerho
  • Joensuun Shakkikerho (JoeSK)
  • Jyväs-Shakki, Jyväskylä (JyS)
  • Jämsän Shakkiseura
  • Järvenpään Shakkikerho (JärvSK)
  • Kajaanin Shakinystävät (KaSY)
  • Kankaanpään Shakkikerho
  • Karjaan Ura
  • Kemin Työväen Shakkikerho (KemTS)
  • Keski-Uudenmaan Shakkikerho
  • Kirkkonummen Shakkikerho (KirkSK)
  • Kokkolan Shakkikerho (KokkSK)
  • Kulttuuri-Shakki -58
  • Kuopion Shakinystävät (KSY)
  • Kurikan Visa
  • Kuusamon Shakkikerho
  • Kymen Shakki, Kotka (KymS)
  • Käpylän Shakkikerho
  • Lahden Shakki (LahS)
  • Lappeenrannan Shakkikerho (LprSK)
  • Lauttasaaren Suomalainen Shakkikerho, Helsinki (LauttSK)
  • Leppävaaran Sisu
  • Loimaan Shakkikerho
  • Loviisan Työväen Shakkikerho
  • Maakunnan Sakki
  • Matinkylän Shakkikerho (MatSK)
  • Shakkikerho Meriratsut, Helsinki (Me-Ra)
  • Mikkelin Shakkikerho (MikkSK)
  • Shakkikerho Moukat, Tampere
  • Mäntän Shakkikerho
  • Nurmijärven Shakkikerho (NurmSK)
  • Oulun Shakkiseura (OSS)
  • Paimion Shakkikerho
  • Porin Shakinystävät (PSY)
  • Porvoon Shakkikerho
  • Päivölän Shakkisiirtelijät (Pässi)
  • Raahen Linnoitus
  • Rampan Kalke
  • Rauman Shakinystävät
  • Shakkiseura Remissi, Vantaa (Remi)
  • Rikospoliisien Shakkikerho (RikSha)
  • Salon Shakkikerho (SalSK)
  • Savonlinnan Shakkikerho (SavSk)
  • Seinäjoen Shakkikerho (SeinSK)
  • Shakki-77, Oulu (Sh-77)
  • Shakkikerho ComeOn, Helsinki
  • Shakkilaakso, Oulainen (Shlaakso)
  • Shakkiseura Aatos, Vantaa
  • Shakkiympyrät, Hamina (SHYM)
  • Tammer-Shakki, Tampere
  • Tampereen Shakkiklubi
  • Turun Shakinystävät (TSY)
  • Turun Työväen Shakkikerho (TuTS)
  • Töysän Shakkikerho
  • Uudenkaupungin Shakkikerho (UudSK)
  • Vaasan Shakkiseura (VSS)
  • Valkeakosken Shakkikerho
  • Vammalan Shakkikerho (VammSK)
  • Varkauden Tarmo
  • Vihdin Shakkikerho (VihdSK)
  • Shakkikerho X, Helsinki (X)
  • Ålands Schackklubb, Ahvenanmaa
  • Åminnefors Schackklubb, Raasepori

Entisiä shakkikerhoja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Aitoon Shakkikerho [1]
  • Caissa [2]
  • Corner-Shakki [3]
  • Espoon Shakki -78 [4]
  • Etelä-Kaarelan Shakkikerho [5]
  • Forssan Shakkikerho [6]
  • Gambiitti, Helsinki [7]
  • Haapajärven Shakkiseura [8]
  • Haminan Shakkikerho [9]
  • Hangon Shakkiklubi [10]
  • Hangon Työväen Shakkikerho [11]
  • Helsingin Rautatieläisten Shakkikerho [12]
  • Helsingin Shakkimiehet [13]
  • Helsingin Työväen Shakkikerho [14]
  • Helsingin Yleinen Shakkiseura [15]
  • Hervannan Shakki [16]
  • Hämeenlinnan Työväen Shakkikerho [17]
  • Iisalmen Shakkikerho [18]
  • Ilmajoen Shakkikerho [19]
  • Impulssi [20]
  • Isojoen Shakkikerho [21]
  • Juankosken Shakkikerho [22]
  • Jyväskylän Shakkikerho [23]
  • Kajaanin Shakkikerho [24]
  • Karhulan Työväen Shakkikerho [25]
  • Kauhavan Shakkimiehet [26]
  • Kemijärven Shakkikerho [27]
  • Kokemäen Shakkikerho [28]
  • Kotkan Shakkikerho [29]
  • Kotkan Työväen Shakkikerho [30]
  • Kouvolan Shakkikerho [31]
  • Kuopion Shakkikerho [32]
  • Kurun Shakkikerho [33]
  • Kyrönmaan Shakkikerho [34]
  • Lahden Shakkikerho [35]
  • Lahden Työväen Shakkikerho [36]
  • Lamminpään Shakkimiehet (Tampere) [37]
  • Lappeenrannan Shakkimiehet [38]
  • Lapuan Shakkiseura [39]
  • Lohjan Shakkikerho [40]
  • Lopen Shakkikerho [41]
  • Loviisan Shakkikerho [42]
  • Luonetjärven Shakkikerho [43]
  • Multian Shakkikerho [44]
  • Mäntsälän Shakkikerho [45]
  • Parkanon Ponteva [46]
  • Parkanon Shakkikerho [47]
  • Pasilan Veturimiesten Shakkikerho (Helsinki) [48]
  • Penninki ry:n Shakkikerho [49]
  • Pieksämäen Shakkikerho [50]
  • Pietarsaaren Shakkikerho [51]
  • Puruveden Shakkikerho, Kesälahti [52]
  • Pälkäneen Shakinharrastajat [53]
  • Rantasalmen Shakkikerho [54]
  • Riihimäen Shakinystävät [55]
  • Ruoveden Shakki [56]
  • Rupushakki [57]
  • Shakkikerho Fischer (Helsinki, SKF) [58]
  • Siikaisten Shakkikerho [59]
  • Sodankylän Shakkikerho [60]
  • Someron Shakkikerho [61]
  • Sulkavan Shakkikerho [62]
  • Suomalainen Shakkikerho (Helsinki) [63]
  • Sysmän Shakinharrastajat [64]
  • Tampereen Lentokonetehtaan Shakkikerho [65]
  • Tampereen Rautatieläisten Shakkikerho (Taraus) [66]
  • Tampereen seudun shakkipiiri [67]
  • Tampereen Shakinystävät [68]
  • Tampereen Työväen Shakkikerho [69]
  • Tampereen Yritys ry:n shakkijaosto [70]
  • Tikkakosken Shakkikerho [71]
  • Toijalan Shakkikerho [72]
  • Vaasan Työväen Shakkikerho [73]
  • Valmet Oy:n Shakkikerho (Tampere) [74]
  • Vantaan Työväen Shakki [75]
  • Varkauden Shakkikerho [76]
  • Veikkolan Veikot [77]
  • Viialan Shakkikerho [78]
  • Viitasaaren Shakinharrastajat [79]
  • Virtain Shakki [80]
  • Ylistaron Shakkikerho [81]
  • Äänekosken Huima [82]
  • Äänekosken Shakkikerho [83]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Suomen Shakki 2/1957, s. 30
  2. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  3. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  4. Suomen Shakki 6-7/1987, s. 303
  5. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  6. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  7. Suomen Shakki 8/1979, s. 394
  8. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  9. Suomen Shakki 1/1955, s. 35
  10. Suomen Shakki 2/1957, s. 30
  11. Suomen Shakki 6-7/1987, s. 297
  12. Suomen Shakki 1/1955, s. 35
  13. Suomen Shakki 1/1955, s. 35
  14. Suomen Shakki 7/1947, s. 158
  15. Suomen Shakki 1/1955, s. 35
  16. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  17. Suomen Shakki 1/1955, s. 35
  18. Suomen Shakki 1/1955, s. 35
  19. Suomen Shakki 2/1957, s. 32
  20. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  21. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  22. Suomen Shakki 2/1957, s. 30
  23. Suomen Shakki 7/1947, s. 158
  24. Suomen Shakki 1/1955, s. 35
  25. Suomen Shakki 1/1955, s. 36
  26. Suomen Shakki 2/1957, s. 32
  27. Suomen Shakki 1/1957
  28. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  29. Suomen Shakki 1/1955, s. 36
  30. Suomen Shakki 7/1947, s. 158
  31. Suomen Shakki 1/1955, s. 36
  32. Suomen Shakki 1/1955, s. 36
  33. Suomen Shakki 7/1950 (marraskuu), s. 183
  34. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  35. Suomen Shakki 1/1955, s. 36
  36. Suomen Shakki 1/1955, s. 36
  37. Suomen Shakki 1/1955, s. 36
  38. Suomen Shakki 2/1957, s. 31
  39. Suomen Shakki 7/1947, s. 158
  40. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  41. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  42. Suomen Shakki 7/1950 (marraskuu), s. 183
  43. Suomen Shakki 7/1950 (marraskuu), s. 183
  44. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  45. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  46. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  47. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  48. Suomen Shakki 3/1987, s. 118
  49. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  50. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  51. Suomen Shakki 3/1987, s. 118
  52. Suomen Shakki 6-7/1987, s. 297
  53. Suomen Shakki 2/1957, s. 30
  54. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  55. Suomen Shakkilehti 5/1962, takakansi
  56. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  57. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  58. Suomen Shakki 6-7/1987, s. 304
  59. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  60. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  61. Suomen Shakki 2/1957, s. 32
  62. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  63. Suomen Shakki 7-8/1955
  64. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  65. Suomen Shakki 1/1955, s. 36
  66. Suomen Shakki 6-7/1987, s. 303
  67. Suomen Shakkilehti 5/1962, takakansi
  68. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  69. Suomen Shakki 7/1947, s. 158
  70. Suomen Shakki 3/1987, s. 119
  71. Suomen Shakki 7/1947, s. 158
  72. Suomen Shakkilehti 5/1962, takakansi
  73. Suomen Shakki 2/1957, s. 32
  74. Suomen Shakkilehti 5/1962, takakansi
  75. Suomen Shakki 3/1984, s. 115
  76. Suomen Shakkilehti 5/1962, takakansi
  77. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  78. Suomen Shakki 1/1955, s. 36
  79. Suomen Shakki 2/1957, s. 32
  80. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  81. Suomen Shakki 1/1955, s. 36
  82. Suomen Shakki 10/1994, s. 339
  83. Suomen Shakki 10/1994, s. 339