Luettelo suomalaisista shakkikerhoista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Suomen Shakkiliittoon kuuluvista shakkikerhoista.

  • Akaan Shakki (AkaaS)
  • Aninkaisten Shakki (AS)
  • CC Nokia
  • Ekenäs Schackklubb
  • Espoon Shakkikerho (ESK)
  • Etelä-Vantaan Shakki (EtVaS)
  • Euran Shakkikerho
  • Shakkikerho Garde, Helsinki (G)
  • Hakumatti-93, Vantaa (HM-93)
  • Hangö Schacksällskap – Hangon Shakkiseura
  • Hartolan Shakkikerho
  • Heinolan Shakkikerho (HeinSK)
  • Helsingin Shakkiklubi (HSK)
  • Hyvinkään Shakkikerho
  • Hämeenkosken Shakkihaarukka
  • Hämeenlinnan Shakkikerho (HämSK)
  • Ikurin Vire
  • Imatran Shakki -48 (ImSh-48)
  • Intellekt
  • Itä-Helsingin Shakkikerho (I-HSK)
  • Jakobstads Schackklubb
  • Jalasjärven Shakkikerho
  • Joensuun Shakkikerho (JoeSK)
  • Jyväs-Shakki, Jyväskylä (JyS)
  • Jämsän Shakkiseura
  • Järvenpään Shakkikerho (JärvSK)
  • Kajaanin Shakinystävät (KaSY)
  • Kankaanpään Shakkikerho
  • Karjaan Ura
  • Kemin Työväen Shakkikerho (KemTS)
  • Keski-Uudenmaan Shakkikerho
  • Kirkkonummen Shakkikerho (KirkSK)
  • Kokkolan Shakkikerho (KokkSK)
  • Kulttuuri-Shakki -58
  • Kuopion Shakinystävät (KSY)
  • Kurikan Visa
  • Kuusamon Shakkikerho
  • Kymen Shakki, Kotka (KymS)
  • Käpylän Shakkikerho
  • Lahden Shakki (LahS)
  • Lappeenrannan Shakkikerho (LprSK)
  • Lauttasaaren Suomalainen Shakkikerho, Helsinki (LauttSK)
  • Leppävaaran Sisu
  • Loimaan Shakkikerho
  • Loviisan Työväen Shakkikerho
  • Maakunnan Sakki
  • Matinkylän Shakkikerho (MatSK)
  • Shakkikerho Meriratsut, Helsinki (Me-Ra)
  • Mikkelin Shakkikerho (MikkSK)
  • Shakkikerho Moukat, Tampere
  • Mäntän Shakkikerho
  • Nurmijärven Shakkikerho (NurmSK)
  • Oulun Shakkiseura (OSS)
  • Paimion Shakkikerho
  • Porin Shakinystävät (PSY)
  • Porvoon Shakkikerho
  • Päivölän Shakkisiirtelijät (Pässi)
  • Raahen Linnoitus
  • Rampan Kalke
  • Rauman Shakinystävät
  • Shakkiseura Remissi, Vantaa (Remi)
  • Rikospoliisien Shakkikerho (RikSha)
  • Salon Shakkikerho (SalSK)
  • Savonlinnan Shakkikerho (SavSk)
  • Seinäjoen Shakkikerho (SeinSK)
  • Shakki-77, Oulu (Sh-77)
  • Shakkikerho ComeOn, Helsinki
  • Shakkilaakso, Oulainen (Shlaakso)
  • Shakkiseura Aatos, Vantaa
  • Shakkiympyrät, Hamina (SHYM)
  • Tammer-Shakki, Tampere
  • Tampereen Shakkiklubi
  • Turun Shakinystävät (TSY)
  • Turun Työväen Shakkikerho (TuTS)
  • Töysän Shakkikerho
  • Uudenkaupungin Shakkikerho (UudSK)
  • Vaasan Shakkiseura (VSS)
  • Valkeakosken Shakkikerho
  • Vammalan Shakkikerho (VammSK)
  • Varkauden Tarmo
  • Vihdin Shakkikerho (VihdSK)
  • Shakkikerho X, Helsinki (X)
  • Ålands Schackklubb, Ahvenanmaa
  • Åminnefors Schackklubb, Raasepori

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]