Luettelo San Marinon kapteenivaltionhoitajista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo San Marinon kapteenivaltionhoitajista (ital. Capitani Reggenti).

Vuosi kuukausi kapteenivaltionhoitajat
1243 lokakuuta Oddone Scarito Filippo da Sterpeto
1253 huhtikuuta Oddone Scarito Andrea Superchj
1254 huhtikuuta Taddeo di Giovani Ardelj
1286 huhtikuuta Ugolino Baracone
1302 huhtikuuta Giovanni di Causetta Giannini
1303 huhtikuuta Arimino Baracone Simone da Sterpeto
1321 huhtikuuta Venturuccio di Giannuccio
1323 huhtikuuta Giovanni di Causetta Giannini Ugolino Fornaro
1325 Ser Bonanni Notaio Mule Acatolli di Piandavello
1331 huhtikuuta Ugucciolo da Valdragone
1336 Venturuzzo di Franceschino Muzolo da Bauti
1337 lokakuuta Bentivegna da Valle Foschino di Novello
1338 lokakuuta Denaro Madroni Fosco Raffanelli
1339 huhtikuuta Ricevuto Gioagnolo di Acaptolo
1341 huhtikuuta Bentivegna Zanutino
1342 lokakuuta Ricevuto di Ughetto Foschino di Filipuccio
1343 Franzolino di Chillo Cecco di Chillo
1347 Foschino Calcigni
1351 huhtikuuta Francesco Pistorj Ciapetta di Novello
1353 huhtikuuta Giovanni di Guiduccio Nino di Simonino
1356 huhtikuuta Gioagnolo di Acaptolo Paolo di Ceccolo
1357 Giovanni di Guiduccio Foschino Calcigni
1357 Giovanni di Bianco
1359 lokakuuta Giovanni di Guiduccio Corbello di Vita
1360 Ciapetta di Novello Nino di Simonino
1360 Foschino Calcigni Giovanni di Bianco
1362 lokakuuta Guidino di Giovanni Giovanni di Guiduccio
1363 huhtikuuta Giovanni di Bianco Nino di Simonino
1364 Guidino di Giovanni Cecco di Chillo
1364 Foschino Calcigni Corbello Giannini
1365 lokakuuta Gioagnolo di Acaptolo Ugolino di Giovanni Vanioli
1366 huhtikuuta Nicolino di Ariminuccio Vanne di Nomaiolo
1366 lokakuuta Bartolino di Giovanni di Bianco Nino di Simonino
1367 huhtikuuta Guidino di Giovanni Paolo di Ceccolo
1367 lokakuuta Gioagnolo di Ugolinuccio Ghino Fabbro
1368 huhtikuuta Muciolino di Ciolo Giovanni di Riguccio
1368 lokakuuta Orbello di Vita Giannini Ugolino di Giovanni Vanioli
1369 huhtikuuta Mignone Bauto Lunardino di Bernardo Fabbro
1369 lokakuuta Gioagnolo di Ugolinuccio Giovanni di Riguccio
1370 huhtikuuta Ciappetta di Novello Ugolino di Giovanni
1370 lokakuuta Guidino di Giovanni Paolo di Ceccolo
1371 huhtikuuta Nino di Simonino Maxio di Tonso Alberghetti
1371 lokakuuta Mucciolino di Ciolo Bartolino di Giovanni di Bianco
1372 huhtikuuta Corbello di Vita Giannini Mignone Bauto
1372 lokakuuta Giovanni di Riguccio Martino di Guerolo Pistorj
1373 huhtikuuta Ugolino di Giovanni Lunardino di Bernardo
1373 lokakuuta Paolo di Ceccolo Antonio di Mula
1374 huhtikuuta Andrea di Nanne Guidino di Giovanni
1374 lokakuuta Giovanni di Riguccio Gozio di Mucciolino
1375 huhtikuuta Ugolino di Giovanni Paolino di Giovanni di Bianco
1378 huhtikuuta Lunardino di Bernardo Simone di Belluzzo
1378 lokakuuta Gozio di Mucciolino Ondedeo di Tonso
1380 lokakuuta Paolo di Ceccolo Bartolino di Antonio
1381 huhtikuuta Lunardino di Bernardo Samperino di Giovanni
1381 lokakuuta Maxio di Tonso Niccolò di Giove
1382 huhtikuuta Ugolino di Giovanni Giovanni di Andrea
1382 lokakuuta Giangio di Ceccolo Bernardo di Guerolo
1383 huhtikuuta Paolino di Giovanni di Bianco Guidino di Foschino
1383 lokakuuta Lunardino di Bernardo Giannino di Cavalluccio
1384 huhtikuuta Samperino di Giovanni Martino di Guerolo de' Pistorj
1384 lokakuuta Paolo di Ceccolo Benetino di Fosco
1386 huhtikuuta Giovanni di Francesco Gozio di Mucciolino
1390 lokakuuta Gozio di Mucciolino Bartolino di Antonio
1391 huhtikuuta Giovanni di Francesco Menguccio di Simonino
1391 lokakuuta Maxio di Tonso Lunardino di Bernardo
1392 huhtikuuta Paolo di Ceccolo Simone di Belluzzo
1392 lokakuuta Samperino di Giovanni Giannino di Cavalluccio
1393 huhtikuuta Gozio di Mucciolino Antonio Tegna
1393 lokakuuta Bartolino di Antonio Nicolò di Giove
1394 huhtikuuta Lunardino di Bernardo Martino di Guerolo de' Pistorj
1394 lokakuuta Ugolino di Giovanni Cecco di Alessandro
1395 huhtikuuta Vita di Corbello Giovanni di Andrea
1395 lokakuuta Simone di Belluzzo Rigone di Giovanni
1396 huhtikuuta Samperino di Giovanni Giovanni di Francesco
1396 lokakuuta Paolino di Giovanni di Bianco Giovanni di Pasino
1397 huhtikuuta Bartolino di Antonio Giacomino di Paolo
1397 lokakuuta Nicolò di Giove Marino di Ghino Fabbro
1398 huhtikuuta Marino di Fosco Giovanni di Andrea
1398 lokakuuta Gozio di Mucciolino Rigone di Giovanni
1399 huhtikuuta Giovanni di Guidino Simone di Belluzzo
1399 lokakuuta Martino di Guerolo de' Pistorj Antonio di Tegna
1400 huhtikuuta Paolino di Giovanni di Bianco Francesco di Corbello
1400 lokakuuta Ugolino di Giovanni Betto di Guerolo
1401 huhtikuuta Giovanni di Francesco Bettino di Paolo
1401 lokakuuta Bartolino di Antonio Michelino di Paoluccio
1402 huhtikuuta Gozio di Mucciolino Landolino di Nicolino
1402 lokakuuta Simone di Menghino Rigone di Giovanni
1403 huhtikuuta Vita di Corbello Simone di Belluzzo
1403 lokakuuta Martino di Guerolo de' Pistorj Antonio Lunardini
1404 huhtikuuta Paolino di Giovanni Bianco Betto di Tura
1404 lokakuuta Antonio di Tegna Antonio di Marino di Fosco
1405 huhtikuuta Giovanni di Guidino (kuoli virassa ollessaan,
tilalle nousi Michele di Giovanni)
Bettino di Paolo
1405 lokakuuta Marino di Ghino Foschino di Benedetto Madroni
1406 huhtikuuta Giovanni di Francesco de' Pistorj Giovanni di Nino de' Gherardi
1406 lokakuuta Antonio Lunardini Giovanni di Pasino
1407 huhtikuuta Gozio di Mucciolino Giovanni di Cecco di Alessandro
1407 lokakuuta Paolino di Giovanni di Bianco Michelino di Paoluccio
1408 huhtikuuta Bartolino di Antonio Michelino di Berardo
1408 lokakuuta Simone di Menghino de' Calcigni Benedetto di Tosetto
1409 huhtikuuta Giovanni di Francesco Giacomino di Paolo
1409 lokakuuta Rigone di Giovanni Antonio di Tegna
1410 huhtikuuta Vita di Corbello Bettino di Paolo
1410 lokakuuta Michelino di Paoluccio Sante Lunardini
1411 huhtikuuta Simone di Belluzzo Antonio di Marino di Fosco
1411 lokakuuta Paolo di Carbone Giovanni di Pasino Benvegnudi
1412 huhtikuuta Simone di Menghino de' Calcigni Foschino di Benedetto Madroni
1412 lokakuuta Antonio di Segna Giovanni di Ugolino di Giovanni
1413 huhtikuuta Paolino di Giovanni di Bianco Giovanni di Paolino Vitola
1413 lokakuuta Francesco di Bartoccino Michelino di Paoluccio
1414 huhtikuuta Antonio Lunardini Antonio di Marino di Fosco
1414 lokakuuta Benedetto di Tosetto Michelino di Berardo
1415 huhtikuuta Bettino di Paolo Silvestro di Cecco
1415 lokakuuta Paolino di Giovanni di Bianco Antonio di Simone Belluzzi
1416 huhtikuuta Antonio Lunardini Giovanni di Paolino Vitola
1416 lokakuuta Michelino di Paoluccio Giovanni di Pasino Benvegnudi
1417 huhtikuuta Simone di Menghino Calcigni Foschino di Benedetto Madroni
1417 lokakuuta Giovanni di Ugolino di Giovanni Cecco di Marino di Fosco
1418 huhtikuuta Sante Lunardini Bettino di Paolo
1418 lokakuuta Antonio di Marino di Fosco Antonio di Tegna
1419 huhtikuuta Paolino di Giovanni di Bianco Foschino di Benedetto Madroni
1419 lokakuuta Giovanni di Paolino Vitola Benedetto di Tosetto
1420 huhtikuuta Antonio di Tegna Cristofaro di Paolo Carboni
1420 lokakuuta Antonio di Marino di Fosco Antonio Giannini
1421 huhtikuuta Antonio di Simone Belluzzi Giovanni di Pasino Benvegnudi
1421 lokakuuta Bettino di Paolo Sante Lunardini
1422 huhtikuuta Cristofaro di Paolo Carboni Antonio Giannini
1422 lokakuuta Francesco di Bartoccino Antonio di Benedetto Tosetto
1423 huhtikuuta Antonio Lunardini Simone di Menghino Calcigni
1423 lokakuuta Antonio di Marino Di Fosco Giovanni di Paolino Vitola
1424 huhtikuuta Antonio di Tegna Antonio di Simone Belluzzi
1424 lokakuuta Sante Lunardini Baldassarre di Giovanni
1425 huhtikuuta Giovanni di Paolino Antonio di Rigo
1425 lokakuuta Antonio di Marino di Fosco Lorenzo di Piero
1426 huhtikuuta Francesco di Bartoccino Francesco di Simone Belluzzi
1426 lokakuuta Sante Lunardini Francesco di Betto
1427 huhtikuuta Cristofaro di Paolo Antonio di Benedetto
1427 lokakuuta Giovanni di Pasino Andrea di Cecco
1428 huhtikuuta Antonio di Tegna Antonio di Marino di Fosco
1428 lokakuuta Sante Lunardini Antonio Giannini
1429 huhtikuuta Antonio di Rigo Andrea di Cecco
1429 lokakuuta Antonio di Simone Belluzzi Giovanni di Pasino Benvegnudi
1430 huhtikuuta Francesco di Simone Belluzzi Giovanni di Antonio
1430 lokakuuta Sante Lunardini Benetino di Paolino
1431 huhtikuuta Antonio di Simone Belluzzi Antonio di Rigo
1431 lokakuuta Giovanni di Antonio Antonio di Bartolino
1432 huhtikuuta Luigi di Vita Baldassarre di Giovanni
1432 lokakuuta Sante Lunardini Tommaso di Antonio
1433 huhtikuuta Antonio di Simone Belluzzi Andrea di Cecco
1433 lokakuuta Antonio di Benedetto Barnaba di Antonio Lunardini
1434 huhtikuuta Andrea di Michelino Francesco di Betto
1434 lokakuuta Benetino di Paolino Luigi di Vita
1435 Giovanni di Antonio Lunardini Ciono di Giovanni
1436 huhtikuuta Antonio di Simone Belluzzi Antonio Giannini
1436 lokakuuta Francesco di Simone Belluzzi Michele di Giovanni
1437 huhtikuuta Andrea di Cecco Francesco di Bartolo
1437 lokakuuta Francesco di Menghino Giovanni di Antonio
1438 huhtikuuta Niccolò di Michelino Barnaba di Antonio Lunardini
1438 lokakuuta Tommaso di Antonio Antonio di Simone Belluzzi
1439 huhtikuuta Luigi di Vita Niccolò di Sabattino
1439 lokakuuta Sante Lunardini Bianco di Antonio
1440 huhtikuuta Barnaba di Antonio Lunardini Antonio Giannini
1440 lokakuuta Antonio di Simone Belluzzi Giacomo d'Antonio Sammaritani
1441 huhtikuuta Filippo di Giovanni Caccia Niccolò di Michelino
1441 lokakuuta Marino Calcigni Tommaso di Antonio
1442 huhtikuuta Francesco di Simone Belluzzi Cecco di Giovanni da Valle
1442 lokakuuta Michele di Giovanni di Pasino Bianco di Antonio
1443 huhtikuuta Barnaba di Antonio Lunardini Mengo di Antonio
1443 lokakuuta Luigi di Vita Menghino di Francesco Calcigni
1444 huhtikuuta Francesco di Niccolò Giacomo d'Antonio Sammaritani
1444 lokakuuta Antonio di Simone Belluzzi Cecco di Giovanni da Valle
1445 huhtikuuta Niccolò di Michelino Bartolo di Francesco
1445 lokakuuta Cristofaro di Paolo Antonio Giannini
1446 huhtikuuta Giacomo d'Antonio Sammaritani Bartolo di Angelo di Ciono
1446 lokakuuta Bianco d'Antonio Cecco di Giovanni da Valle
1447 huhtikuuta Menghino di Francesco Calcigni Marino di Fosco (kuoli virassa ollessaan,
tilalle nousi Vita di Giovanni di Paolino)
1447 lokakuuta Francesco di Niccolò Filippo di Antonio Madroni
1448 huhtikuuta Barnaba di Antonio Lunardini Giacomo d'Antonio Sammaritani
1448 lokakuuta Baldassarre di Giovanni Cecco di Giovanni da Valle
1449 huhtikuuta Bartolo di Angelo di Ciono Venturuccio di Lorenzo
1449 lokakuuta Bianco di Antonio Simone di Antonio Belluzzi
1450 huhtikuuta Francesco di Simone Belluzzi Matteo di Mucciolo (kuoli virassa ollessaan,
tilalle nousi Marino di Venturino)
1450 lokakuuta Menghino di Francesco Calcigni Mengo di Antonio
1451 huhtikuuta Cecco di Giovanni da Valle Simone di Antonio Belluzzi
1451 lokakuuta Niccolò di Michelino Paolo di Angelo di Ciono
1452 huhtikuuta Giacomo d'Antonio Sammaritani Andrea di Cecco
1452 lokakuuta Cecco di Giovanni da Valle Simone di Marino di Giovanni
1453 huhtikuuta Simone di Antonio Belluzzi Bartolo di Michele
1453 lokakuuta Menghino di Francesco Calcigni Filippo di Antonio Madroni
1454 huhtikuuta Bartolo di Antonio Tegna Girolamo di Francesco Belluzzi
1454 lokakuuta Cecco di Giovanni da Valle Francesco di Giuliano Righi
1455 huhtikuuta Simone di Antonio Belluzzi Andrea di Cecco
1455 lokakuuta Giacomo d'Antonio Samaritani Bartolo di Giovanni di Casalino
1456 huhtikuuta Girolamo di Francesco Belluzzi Riccio di Andrea
1456 lokakuuta Niccolò di Michelino Girolamo di Antonio
1457 huhtikuuta Bianco di Antonio Bartolo di Michele
1457 lokakuuta Simone di Antonio Belluzzi Marino di Venturino
1458 huhtikuuta Girolamo di Francesco Belluzzi Cecco di Giovanni da Valle
1458 lokakuuta Menghino di Francesco Calcigni Andrea di Cecco (kuoli virassa ollessaan,
tilalle nousi Bartolo di Michele Pasini)
1459 huhtikuuta Bianco di Antonio Bartolo di Antonio
1459 lokakuuta Giacomo d'Antonio Sammaritani Polinoro di Antonio Lunardino
1460 huhtikuuta Marino di Venturino Riccio di Andrea
1460 lokakuuta Cecco di Giovanni da Valle Simone di Marino di Giovanni
1461 huhtikuuta Simone di Antonio Belluzzi Francesco di Giovanni Sabattini
1461 lokakuuta Menetto di Menetto Bonelli Bianco di Antonio
1462 huhtikuuta Bartolo di Antonio Marino di Antonio Giannini
1462 lokakuuta Giacomo di Antonio Sammaritani Riccio di Andrea
1463 huhtikuuta Girolamo di Francesco Belluzzi Maurizio di Antonio
1463 lokakuuta Cecco di Giovanni da Valle Pasquino di Antonio
1464 huhtikuuta Marino Venturini Simone di Cecco di Benetto
1464 lokakuuta Simone di Antonio Belluzzi Giovanni Calcigni
1465 huhtikuuta Bianco di Antonio Paolo di Angelo di Ciono
1465 lokakuuta Bartolo di Antonio Simone di Baldo
1466 huhtikuuta Pasquino di Antonio Marino di Venturino
1466 lokakuuta Girolamo di Francesco Belluzzi Cecco di Giovanni da Valle
1467 huhtikuuta Giacomo di Marino Riccio di Andrea
1467 lokakuuta Simone di Antonio Belluzzi Maurizio di Antonio
1468 huhtikuuta Marino di Venturino Marino Giangi
1468 lokakuuta Lodovico di Marino Calcigni Cecco di Giovanni da Valle
1469 huhtikuuta Bianco di Antonio Simone di Marino di Giovanni
1469 lokakuuta Bartolo di Antonio Menetto di Menetto Bonelli
1470 huhtikuuta Girolamo di Francesco Belluzzi Paolo di Angelo di Ciono
1470 lokakuuta Fabrizio di Pier Leone Corbelli Riccio di Andrea
1471 huhtikuuta Giacomo di Marino Cecco di Giovanni da Valle
1471 lokakuuta Giacomo d'Antonio Sammaritani Marino di Venturino
1472 huhtikuuta Maurizio di Antonio Sabatino di Bianco
1472 lokakuuta Girolamo di Francesco Belluzzi Simone di Antonio Belluzzi
1473 huhtikuuta Cecco di Giovanni da Valle Serafino di Michele
1473 lokakuuta Menetto di Menetto Bonelli Sabatino di Bianco
1474 huhtikuuta Bartolo di Antonio Pasquino di Antonio
1474 lokakuuta Serafino di Michele Marino di Antonio Giannini
1475 huhtikuuta Simone di Antonio Belluzzi Simone di Cecco di Benetto
1475 lokakuuta Antonio di Marino Simone di Marino di Giovanni
1476 huhtikuuta Bianco di Antonio Giovanni di Menghino Calcigni
1476 lokakuuta Bartolo di Antonio Marino di Venturino
1477 huhtikuuta Simone di Cecco Benetto Marino di Antonio Giannini
1477 lokakuuta Simone di Antonio Belluzzi Lodovico di Michele Pasini
1478 huhtikuuta Giovanni di Menghino Calcigni Simone di Marino di Giovanni
1478 lokakuuta Marino di Venturino Sabatino di Bianco
1479 huhtikuuta Antonio di Marino Evangelista di Girolamo Belluzzi
1479 lokakuuta Menetto di Menetto Bonelli Fabrizio di Pier Leone Corbelli
1480 huhtikuuta Riccio di Andrea Marino Samaritani
1480 lokakuuta Evangelista di Girolamo Belluzzi Antonio di Polinoro Lunardini
1481 huhtikuuta Marino di Venturino Fabrizio di Pier Leone Corbelli
1481 lokakuuta Bartolo di Antonio Maurizio di Antonio Lunardini
1482 huhtikuuta Simone di Antonio Belluzzi Marino Sammaritani
1482 lokakuuta Evangelista di Girolamo Belluzzi Antonio di Polinoro Lunardini
1483 huhtikuuta Antonio di Marino Marino di Antonio Giannini
1483 lokakuuta Giovanni di Menghino Calcigni Antonio di Girolamo
1484 huhtikuuta Riccio di Andrea di Antonio Simone di Marino di Giovanni
1484 lokakuuta Giacomo di Marino Marino Giangi
1485 huhtikuuta Maurizio di Antonio Lunardini Bartolo di Pasquino
1485 lokakuuta Sabatino di Bianco Cristoforo di Cecco di Vita
1486 huhtikuuta Menetto di Menetto Bonelli Valente di Paolo
1486 lokakuuta Antonio di Bianco Marino Sammaritani
1487 huhtikuuta Evangelista di Girolamo Belluzzi Marino di Simone Muccioli
1487 lokakuuta Simone di Antonio Belluzzi Antonio di Polinoro Lunardini
1488 huhtikuuta Bartolo di Antonio Fabrizio di Pier Leone Corbelli
1488 lokakuuta Simone di Antonio Belluzzi Francesco di Antonio di Anastasio
1489 huhtikuuta Giacomo di Marino Antonio di Girolamo
1489 lokakuuta Marino di Antonio Giannini Gabriele di Bartolo
1490 huhtikuuta Antonio di Maurizio Lunardini Sabatino di Bianco
1490 lokakuuta Giovanni di Menghino Calcigni Marino Giangi
1491 huhtikuuta Antonio di Bianco Marino di Simone Muccioli
1491 lokakuuta Menetto di Menetto Bonelli Matteo Tura
1492 huhtikuuta Riccio di Andrea Fabrizio di Pier Leone Corbelli
1492 lokakuuta Cristoforo di Cecco di Vita Bonifazio di Andrea
1493 huhtikuuta Evangelista di Girolamo Belluzzi Valente di Paolo
1493 lokakuuta Menetto di Menetto Bonelli Francesco di Antonio di Anastasio
1494 huhtikuuta Antonio di Girolamo Marino di Simone Muccioli
1494 lokakuuta Antonio di Maurizio Lunardini Marino di Niccolò di Giovanetto
1495 huhtikuuta Evangelista di Girolamo Belluzzi Antonio di Polinoro Lunardini
1495 lokakuuta Marino di Antonio Giannini Antonio di Simone Belluzzi
1496 huhtikuuta Fabrizio di Pier Leone Corbelli Sabatino di Bianco
1496 lokakuuta Cristofaro di Cecco di Vita Bonifazio di Andrea
1497 huhtikuuta Antonio di Bianco Andrea di Giorgio Loli
1497 lokakuuta Matteo Tura Antonio di Bartolomeo
1498 huhtikuuta Giovanni di Menghino Calcigni Valente di Paolo
1498 lokakuuta Antonio di Girolamo Marino di Antonio Giannini
1499 huhtikuuta Marino di Niccolò di Giovanetto Antonio di Maurizio Lunardini
1499 lokakuuta Cristoforo di Cecco di Vita Bonifazio di Andrea
1500 huhtikuuta Menetto di Menetto Bonelli Antonio di Maurizio Lunardini
1500 lokakuuta Francesco di Girolamo Belluzzi Simone di Antonio Belluzzi
1501 huhtikuuta Antonio di Polinoro Lunardini Fabrizio di Pier Leone Corbelli
1501 lokakuuta Cristoforo di Giacomino di Bartolo Biagio di Bartolo Pasini
1502 huhtikuuta Antonio di Girolamo Gabriele di Bartolo
1502 lokakuuta Giuliano di Bartolomeo Angelo di Paolo Fabbri
1503 huhtikuuta Antonio di Bianco Bartolo di Antonio
1503 heinäkuuta Simone di Antonio Belluzzi Giovanni di Cristoforo di Vita
1503 lokakuuta Francesco di Girolamo Bonifazio di Andrea
1504 huhtikuuta Fabrizio di Pier Leone Corbelli Marino di Niccolò di Giovanetto
1504 lokakuuta Antonio di Girolamo Francesco di Marino Giangi
1505 huhtikuuta Francesco di Girolamo Belluzzi Giuliano di Bartolomeo
1505 lokakuuta Antonio di Bianco Antonio di Marino Giannini
1506 huhtikuuta Andrea di Giorgio Loli Camillo di Menetto Bonelli
1506 lokakuuta Antonio di Polinoro Lunardini Antonio di Maurizio Lunardini
1507 huhtikuuta Fabrizio di Pier Leone Corbelli Sammaritano di Andrea Tini
1507 lokakuuta Marino di Niccolò di Giovanetto Leonardo di Giovanni di Belluzzi
1508 huhtikuuta Cristoforo Martelli Giacomo di Lodovico Calcigni
1508 lokakuuta Antonio di Girolamo Francesco di Marino Giangi
1509 huhtikuuta Innocenzo di Menetto Bonelli Antonio di Benetto
1509 lokakuuta Andrea di Giorgio Loli Antonio di Marino Giannini
1510 huhtikuuta Antonio di Polinoro Lunardini Andrea di Marino Speranza
1510 lokakuuta Antonio di Bianco Barnaba di Matteo da Valle
1511 huhtikuuta Marino di Niccolò di Giovanetto Biagio di Bartolo Pasini
1511 lokakuuta Antonio di Girolamo Giovanni di Cristoforo Vita
1512 huhtikuuta Andrea Giangi Marino di Severo
1512 lokakuuta Leonardo di Giovanni Belluzzi Sammaritano di Andrea Tini
1513 huhtikuuta Cristoforo di Girolamo Cristoforo Martelli
1513 lokakuuta Antonio di Benetto Benedetto di Marino Benettini
1514 huhtikuuta Antonio di Maurizio Lunardini Francesco Giangi
1514 lokakuuta Francesco di Simone Belluzzi Innocenzo di Menetto Bonelli
1515 huhtikuuta Carlo di Cristofaro Giacomo di Lodovico Calcigni
1515 lokakuuta Francesco di Girolamo Belluzzi Antonio di Bartolo
1516 huhtikuuta Camillo di Menetto Bonelli Girolamo di Giuliano Gozi
1516 lokakuuta Diotallevo Corbelli Sammaritano di Andrea Tini
1517 huhtikuuta Carlo di Cristofaro Giacomo di Lodovico Calcigni
1517 lokakuuta Andrea di Bonifazio Antonio di Maurizio Lunardini
1518 huhtikuuta Camillo di Menetto Bonelli Leonardo di Giovanni Belluzzi
1518 lokakuuta Francesco di Girolamo Belluzzi Antonio di Polinoro Lunardini
1519 huhtikuuta Girolamo di Giuliano Gozi Pietro di Sabatino di Bianco
1519 lokakuuta Innocenzo di Menetto Bonelli Francesco di Antonio Belluzzi
1520 huhtikuuta Antonio di Maurizio Lunardini Marino di Severo
1520 lokakuuta Andrea di Bonifazio Francesco di Girolamo Belluzzi
1521 huhtikuuta Bartolomeo di Antonio Amanti Bartolo di Simone Belluzzi
1521 lokakuuta Cristofaro Martelli Giacomo di Lodovico Calcigni
1522 huhtikuuta Girolamo di Giuliano Gozi Giuliano di Bartolomeo
1522 lokakuuta Antonio di Polinoro Lunardini Marino di Antonio
1523 huhtikuuta Bartolomeo di Antonio Girolamo di Evangelista Belluzzi
1523 lokakuuta Francesco di Simone Belluzzi Francesco di Sante di Biagio
1524 huhtikuuta Camillo di Menetto Bonelli Leonardo di Giovanni Belluzzi
1524 lokakuuta Giacomo di Antonio Giannini Bartolomeo di Antonio Amanti
1525 huhtikuuta Innocenzo di Menetto Bonelli Pier Leone di Fabrizio Corbelli
1525 lokakuuta Melchiorre di Francesco Belluzzi Sammaritano di Andrea Tini
1526 huhtikuuta Girolamo di Giuliano Gozi Federigo di Brandano Calcigni
1526 lokakuuta Francesco di Simone Belluzzi Marino di Severo
1527 huhtikuuta Andrea Sabbatini Carlo di Cristofaro
1527 lokakuuta Bartolomeo di Antonio Amanti (kuoli virassa ollessaan,
tilalle nousi Melchiorre di Francesco)
Giacomo di Lodovico Calcigni
1528 huhtikuuta Diottalevo Corbelli Giuliano di Marino Righi
1528 lokakuuta Girolamo di Giuliano Gozi Girolamo di Evangelista Belluzzi
1529 huhtikuuta Camillo di Menetto Bonelli Bartolo Belluzzi
1529 lokakuuta Lodovico di Pietro Calcigni Antonio di Pietro Tosini
1530 huhtikuuta Melchiorre di Francesco Belluzzi Giacomo di Lodovico Pinti
1530 lokakuuta Giacomo di Lodovico Calcigni Pier Leone di Fabrizio Corbelli
1531 huhtikuuta Francesco di Simone Belluzzi Giacomo di Antonio Giannini
1531 lokakuuta Polinoro di Antonio Lunardini Girolamo di Giuliano Gozi
1532 huhtikuuta Carlo di Cristofaro Innocenzo di Menetto Bonelli
1532 lokakuuta Bartolo di Simone Belluzzi Sammaritano di Andrea Tini
1533 huhtikuuta Giacomo di Lodovico Calcigni Girolamo di Evangelista Belluzzi
1533 lokakuuta Camillo di Menetto Bonelli Melchiorre di Francesco Belluzzi
1534 huhtikuuta Pier Leone di Fabrizio Corbelli Giuliano di Marino Righi
1534 lokakuuta Francesco di Simone Belluzzi Giacomo di Antonio Giannini
1535 huhtikuuta Girolamo di Giuliano Gozi Antonio di Pietro Tontini
1535 lokakuuta Innocenzo di Menetto Bonelli Giacomo di Evangelista Belluzzi
1536 huhtikuuta Melchiorre di Francesco Belluzzi Sammaritano di Andrea Tini
1536 lokakuuta Bartolo di Simone Belluzzi Pier Leone di Fabrizio Corbelli
1537 huhtikuuta Girolamo di Evangelista Belluzzi Girolamo di Francesco Giannini
1537 lokakuuta Giuliano di Marino Righi Giacomo di Antonio Giannini
1538 huhtikuuta Francesco di Simone Belluzzi Girolamo di Giuliano Gozi
1538 lokakuuta Carlo di Cristofaro Gianolini Cristofaro di Marino Giangi
1539 huhtikuuta Melchiorre di Francesco Belluzzi Niccolò di Sante di Biagio
1539 lokakuuta Bartolo di Simone Belluzzi Giacomo di Antonio Giannini
1540 huhtikuuta Gio. Antonio di Francesco Belluzzi Pier Leone di Fabrizio Corbelli
1540 lokakuuta Girolamo di Giuliano Gozi Vincenzo di Bartolo Gombertini
1541 huhtikuuta Girolamo di Evangelista Belluzzi Stanghelino di Francesco Belluzzi
1541 lokakuuta Giuliano di Marino Righi Giacomo di Lodovico Pinti
1542 huhtikuuta Polinoro Lunardini Cristofaro di Marino Giangi
1542 lokakuuta Carlo Gianolini Marino Gabrielli
1543 huhtikuuta Antonio di Pietro Tontini Giacomo di Evangelista Belluzzi
1543 lokakuuta Girolamo Giannini Carlo di Francesco Lunardini
1544 huhtikuuta Polinoro Lunardini Bartolo di Simone Belluzzi
1544 lokakuuta Giovanni Antonio Belluzzi Vincenzo Gombertini
1545 huhtikuuta Girolamo di Giuliano Gozi Innocenzo Brancuti
1545 lokakuuta Giuliano di Marino Righi Marino Gabrielli
1546 huhtikuuta Bonetto di Marino Bonetti Baldo di Gaspare
1546 lokakuuta Pier Leone di Fabrizio Corbelli Bernardino Giannini
1547 huhtikuuta Gio. Antonio Leonardelli Stanghelino di Francesco Belluzzi
1547 lokakuuta Gio. Lodovico di Matteo Belluzzi Pier Paolo Bonelli (23. helmikuuta 1548

tilalle nousi Bartolo Belluzzi)

1548 huhtikuuta Giovanni Antonio Belluzzi Sante di Marco Gori
1548 lokakuuta Giacomo di Antonio Giannini Francesco di Sebastiano Onofri
1549 huhtikuuta Giuliano di Marino Righi Girolamo di Evangelista Belluzzi
1549 lokakuuta Bartolo Belluzzi Rinaldo di Giovanni Baldi
1550 huhtikuuta Polinoro Lunardini Biagio di Matteo Tura
1550 lokakuuta Gio. Antonio Leonardelli Cristofaro di Marino Giangi
1551 huhtikuuta Girolamo Giannini Marino di Andrea
1551 lokakuuta Pier Leone Corbelli Pier Matteo Belluzzi
1552 huhtikuuta Gio. Lodovico di Matteo Belluzzi Baldo di Gaspare
1552 lokakuuta Antonio di Piero Tontini Vincenzo di Giovanni di Andrea
1553 huhtikuuta Vincenzo Gombertini Giacomo di Antonio Giannini
1553 lokakuuta Gio. Antonio Belluzzi Rinaldo di Giovanni Baldi
1554 huhtikuuta Innocenzo Brancuti Giacomo di Evangelista Belluzzi
1554 lokakuuta Marc'Antonio Gozi Francesco di Sebastiano Onofri
1555 huhtikuuta Giuliano di Marino Righi Gio. Antonio di Antonio
1555 lokakuuta Bartolo Belluzzi Pier Paolo Corbelli
1556 huhtikuuta Gio. Antonio Leonardelli Bonetto di Marino Bonetti
1556 lokakuuta Antonio Brancuti Baldo di Gaspare
1557 huhtikuuta Gio. Lodovico di Matteo Belluzzi Vincenzo Giannini
1557 lokakuuta Pier Paolo Bonelli Vincenzo Gombertini
1558 huhtikuuta Girolamo Giannini Francesco di Sebastiano Onofri
1558 lokakuuta Innocenzo Brancuti Rinaldo di Giovanni Baldi
1559 huhtikuuta Bartolo Belluzzi Pier Paolo Corbelli
1559 lokakuuta Gio. Antonio Leonardelli Sinibaldo Sinibaldi
1560 huhtikuuta Giacomo di Evangelista Belluzzi Vincenzo di Marino di Andrea
1560 lokakuuta Pier Leone Corbelli Giovanni Sinibaldi
1561 huhtikuuta Vincenzo Gombertini Bernardino Giannini
1561 lokakuuta Francesco di Sebastiano Onofri Francesco di Pier Paolo Martelli
1562 huhtikuuta Girolamo Giannini Claudio Belluzzi
1562 lokakuuta Pier Paolo Bonelli Marc'Antonio Gozi
1563 huhtikuuta Pier Matteo Belluzzi Pier Paolo Corbelli
1563 lokakuuta Ludovico Belluzzi Marc'Antonio Bonetti
1564 huhtikuuta Gio. Andrea Belluzzi Rinaldo di Giovanni Baldi
1564 lokakuuta Antonio Brancuti Benedetto di Bianco
1565 huhtikuuta Vincenzo Gombertini Giacomo di Evangelista Belluzzi
1565 lokakuuta Bonetto di Marino Bonetti Marino Bonelli
1566 huhtikuuta Marc'Antonio Gozi Giovanni Antonio di Antonio
1566 lokakuuta Girolamo Giannini Sebastiano di Cristofaro Giangi
1567 huhtikuuta Francesco di Pier Paolo Martelli Marino di Cristofaro Giangi
1567 lokakuuta Giuliano Corbelli Giovanni Andrea Belluzzi
1568 huhtikuuta Pier Paolo Bonelli Pier Paolo Corbelli
1568 lokakuuta Antonio Brancuti Liberio Gabrielli
1569 huhtikuuta Pier Matteo Belluzzi Vincenzo Giannini
1569 lokakuuta Ippolito Gombertini Sinibaldo Sinibaldi
1570 huhtikuuta Marc'Antonio Gozi Marc'Antonio Bonetti
1570 lokakuuta Girolamo Giannini Ascanio di Giacomo Belluzzi
1571 huhtikuuta Giovanni Antonio Leonardelli Benedetto di Bianco
1571 lokakuuta Pier Paolo Corbelli Giovanni Paolo di Giuliano
1572 huhtikuuta Innocenzo Brancuti Francesco Giannini
1572 lokakuuta Pier Matteo Belluzzi Antonio di Angelo Bellini
1573 huhtikuuta Antonio Brancuti Gio. Lodovico di Matteo Belluzzi
1573 lokakuuta Lodovico Belluzzi Vincenzo Giannini
1574 huhtikuuta Marc'Antonio Gozi Gio. Antonio di Antonio
1574 lokakuuta Giambattista Belluzzi Benedetto di Bianco
1575 huhtikuuta Giuliano Corbelli Liberio Gabrielli
1575 lokakuuta Girolamo Giannini Vincenzo di Marino di Andrea
1576 huhtikuuta Pier Paolo Corbelli Sinibaldo Sinibaldi
1576 lokakuuta Innocenzo Brancuti Francesco Onofri
1577 huhtikuuta Francesco di Paolo di Giuliano Gio. Lodovico di Matteo Belluzzi
1577 lokakuuta Pier Matteo Belluzzi Vincenzo Giannini
1578 huhtikuuta Ippolito Gombertini Francesco Giannini
1578 lokakuuta Liberio Gabrielli Ascanio Belluzzi
1579 huhtikuuta Girolamo Giannini Benedetto di Bianco
1579 lokakuuta Lodovico Belluzzi Giovanni Calcigni
1580 huhtikuuta Pier Paolo Corbelli Marino Bonelli
1580 lokakuuta Giambattista Belluzzi Sinibaldo Sinibaldi
1581 huhtikuuta Innocenzo Brancuti Gio. Lodovico di Matteo Belluzzi
1581 lokakuuta Giuliano Corbelli Gio. Paolo Belluzzi
1582 huhtikuuta Ippolito Gombertini Pier Marino Cionini
1582 lokakuuta Gio. Antonio Leonardelli Francesco Giannini
1583 huhtikuuta Pier Matteo Belluzzi Marc'Antonio Gozi
1583 lokakuuta Pier Paolo Corbelli Francesco Martelli
1584 huhtikuuta Federico Sinibaldi Vincenzo Giannini
1584 lokakuuta Innocenzo Brancuti Gio. Lodovico Belluzzi
1585 huhtikuuta Bonetto Bonetti Gio. Maria Giangi
1585 lokakuuta Giuliano Corbelli Liberio Gabrielli
1586 huhtikuuta Ascanio Belluzzi Francesco Giannini
1586 lokakuuta Paol'Antonio Onofri Giambattista Belluzzi
1587 huhtikuuta Lodovico Belluzzi Pier Marino Cionini
1587 lokakuuta Gio. Antonio Leonardelli Pier Paolo Corbelli
1588 huhtikuuta Pier Matteo Belluzzi Vincenzo Giannini
1588 lokakuuta Marc'Aurelio Brancuti Giambattista Belluzzi
1589 huhtikuuta Giuliano Corbelli Liberio Gabrielli
1589 lokakuuta Federico Sinibaldi Marino Pellicieri
1590 huhtikuuta Francesco Giannini Giambattista Fabbri
1590 lokakuuta Orazio Giannini Giambattista Belluzzi
1591 huhtikuuta Lodovico Belluzzi Ascanio Belluzzi
1591 lokakuuta Pier Matteo Belluzzi Ottaviano Gozi
1592 huhtikuuta Pier Marino Cionini Giuliano Gozi
1592 lokakuuta Camillo Bonelli (1592 tilalle nousi

Giovanni Paolo Belluzzi)

Paol'Antonio Onofri
1593 huhtikuuta Giuliano Corbelli Annibale Belluzzi
1593 lokakuuta Giambattista Belluzzi Francesco Giannini
1594 huhtikuuta Liberio Gabrielli Innocenzo Bonelli
1594 lokakuuta Federico Brandani Vincenzo Giannini
1595 huhtikuuta Fabrizio Belluzzi Francesco Maria Corbelli
1595 lokakuuta Pier Marino Cionini Lattanzio Valli
1596 huhtikuuta Orazio Belluzzi Matteo Ceccoli
1596 lokakuuta Camillo Bonelli Annibale Belluzzi
1597 huhtikuuta Paolo Antonio Onofri Gio. Francesco Belluzzi
1597 lokakuuta Camillo Bonelli Annibale Belluzzi
1598 huhtikuuta Giuliano Gozi Francesco Giannini
1598 lokakuuta Giambattista Belluzzi Innocenzo Bonelli
1599 huhtikuuta Pier Marino Cionini Giambattista Fabbri
1599 lokakuuta Orazio Belluzzi Lattanzio Valli
1600 huhtikuuta Pier Francesco Bonetti Belluzzo Belluzzi
1600 lokakuuta Pier Matteo Belluzzi Fabrizio Belluzzi
1601 huhtikuuta Lorenzo Martelli Liberio Gabrielli
1601 lokakuuta Girolamo Gozi Francesco Giannini
1602 huhtikuuta Giuliano Gozi Innocenzo Bonelli
1602 lokakuuta Giambattista Belluzzi Francesco Maria Corbelli
1603 huhtikuuta Orazio Belluzzi Scipione Gabrielli
1603 lokakuuta Francesco Bonelli Lattanzio Valli
1604 huhtikuuta Pier Francesco Bonetti Giambattista Fabbri
1604 lokakuuta Pier Marino Cionini Annibale Gozi
1605 huhtikuuta Tiberio Gabrielli Francesco Giannini
1605 lokakuuta Girolamo Gozi Innocenzo Bonelli
1606 huhtikuuta Pier Matteo Belluzzi Fabrizio Belluzzi
1606 lokakuuta Annibale Belluzzi Giuliano Fattori
1607 huhtikuuta Lorenzo Martelli Leone Pellicieri
1607 lokakuuta Camillo Bonelli Giambattista Belluzzi
1608 huhtikuuta Pier Francesco Bonelli Giuliano Belluzzi
1608 lokakuuta Pietro Tosini Corbelli Teodoro Leonardelli
1609 huhtikuuta Orazio Belluzzi Orazio Giangi
1609 lokakuuta Girolamo Gozi Lattanzio Valli
1610 huhtikuuta Fabrizio Belluzzi Giambattista Fabbri
1610 lokakuuta Gio. Andrea Belluzzi Sebastiano Onofri
1611 huhtikuuta Pier Marino Cionini Annibale Gozi
1611 lokakuuta Francesco Bonelli Belluzzo Belluzzi
1612 huhtikuuta Pier Francesco Bonetti Francesco Maria Corbelli
1612 lokakuuta Pietro Tosini Corbelli Innocenzo Bonelli
1613 huhtikuuta Camillo Bonelli Lattanzio Valli
1613 lokakuuta Annibale Belluzzi Giambattista Fabbri
1614 huhtikuuta Gio. Andrea Belluzzi Fabrizio Belluzzi
1614 lokakuuta Giuliano Belluzzi Teodoro Leonardelli
1615 huhtikuuta Girolamo Gozi Francesco Giannini
1615 lokakuuta Orazio Belluzzi Flaminio Cionini
1616 huhtikuuta Pier Francesco Bonetti Francesco Bonelli
1616 lokakuuta Camillo Bonelli Belluzzo Belluzzi
1617 huhtikuuta Annibale Belluzzi Giambattista Fabbri
1617 lokakuuta Gio. Andrea Belluzzi Lattanzio Valli
1618 huhtikuuta Fabrizio Belluzzi Gabriele Gabrielli
1618 lokakuuta Girolamo Gozi Gio. Pietro Martelli
1619 huhtikuuta Francesco Giannini Annibale Gozi
1619 lokakuuta Orazio Belluzzi Andrea Giannini
1620 huhtikuuta Giuliano Belluzzi Teodoro Leonardelli
1620 lokakuuta Camillo Bonelli Belluzzo Belluzzi
1621 huhtikuuta Bernardino Belluzzi Lattanzio Valli
1621 lokakuuta Gio. Andrea Belluzzi Fabrizio Belluzzi
1622 huhtikuuta Girolamo Gozi Pier Marino Ricci
1622 lokakuuta Annibale Belluzzi Marino Belluzzi
1623 huhtikuuta Giacomo Bonetti Annibale Gozi
1623 lokakuuta Giuliano Belluzzi Enea Bonelli
1624 huhtikuuta Pietro Tosini Corbelli Gian Giacomo Serafini
1624 lokakuuta Lattanzio Valli Michel Angelo Busignani
1625 huhtikuuta Orazio Belluzzi Pier Leone Corbelli
1625 lokakuuta Camillo Bonelli Giambattista Fabbri
1626 huhtikuuta Francesco Giannini Livio Pellicieri
1626 lokakuuta Belluzzo Belluzzi Pier Marino Ricci
1627 huhtikuuta Annibale Loli Pier Antonio Gabrielli
1627 lokakuuta Pietro Tosini Corbelli Andrea Giannini
1628 huhtikuuta Lattanzio Valli Sforza Cionini
1628 lokakuuta Giuliano Belluzzi Michel Angelo Busignani
1629 huhtikuuta Marc'Antonio Bonetti Gian Giacomo Serafini
1629 lokakuuta Orazio Belluzzi Federico Gozi
1630 huhtikuuta Livio Pellicieri Pier Marino Ricci
1630 lokakuuta Belluzzo Belluzzi Rinaldo Ranieri
1631 huhtikuuta Melchiorre Maggio Belluzzi Pier Antonio Giangi
1631 lokakuuta Fulgenzio Maccioni Vincenzo Zampini
1632 huhtikuuta Pietro Tosini Evangelista Belluzzi
1632 lokakuuta Giuliano Belluzzi Sforza Cionini
1633 huhtikuuta Marc'Antonio Bonetti Bartolomeo Ceccoli
1633 lokakuuta Torquato Giannini Bartolomeo Fabbri
1634 huhtikuuta Lattanzio Valli Federico Gozi
1634 lokakuuta Orazio Belluzzi Vincenzo Lorenzoni
1635 huhtikuuta Livio Pellicieri Paolo Antonio Onofri
1635 lokakuuta Giuliano Gozi Stefano Ricci
1636 huhtikuuta Fulgenzio Maccioni Giuliano Belluzzi
1636 lokakuuta Marc'Antonio Bonetti Bartolomeo Ceccoli
1637 huhtikuuta Pietro Tosini Giambattista Loli
1637 lokakuuta Melchiorre Maggio Belluzzi Giovanni Serafini
1638 huhtikuuta Claudio Belluzzi Pier Leone Corbelli
1638 lokakuuta Livio Pellicieri Federico Tosini
1639 huhtikuuta Vincenzo Lorenzoni Paolo Antonio Onofri
1639 lokakuuta Fulgenzio Maccioni Annibale Loli
1640 huhtikuuta Marc'Antonio Bonetti Giuliano Belluzzi
1640 lokakuuta Giambattista Belluzzi Federico Gozi
1641 huhtikuuta Giambattista Ricci Pier Antonio Giangi
1641 lokakuuta Sforza Cionini Bartolomeo Ceccoli
1642 huhtikuuta Giacomo Belluzzi Giovanni Serafini
1642 lokakuuta Claudio Belluzzi Paolo Antonio Onofri
1643 huhtikuuta Fulgenzio Maccioni Federico Tosini
1643 lokakuuta Melchiorre Maggio Belluzzi Evangelista Belluzzi
1644 huhtikuuta Livio Pellicieri Gregorio Ceccoli
1644 lokakuuta Giuliano Belluzzi Pier Leone Corbelli
1645 huhtikuuta Sforza Cionini Vincenzo Francini
1645 lokakuuta Marc'Antonio Bonetti Ottavio Giannini
1646 huhtikuuta Carlo Loli Vincenzo Lorenzoni
1646 lokakuuta Claudio Belluzzi Paolo Antonio Onofri
1647 huhtikuuta Carlo Tosini Pier Marino Cionini
1647 lokakuuta Bartolomeo Belluzzi Marino Gabrielli
1648 huhtikuuta Giacomo Belluzzi Giovanni Serafini
1648 lokakuuta Giuliano Gozi Pier Leone Corbelli
1649 huhtikuuta Marc'Antonio Bonetti Innocenzo Bonelli
1649 lokakuuta Fulgenzio Maccioni Federico Tosini
1650 huhtikuuta Melchiorre Maggio Belluzzi Girolamo Moracci
1650 lokakuuta Carlo Tosini Paolo Antonio Onofri
1651 huhtikuuta Alessandro Belluzzi Vincenzo Lorenzoni
1651 lokakuuta Carlo Loli Gregorio Ceccoli
1652 huhtikuuta Ottavio Giannini Bartolomeo Ceccoli
1652 lokakuuta Giacomo Belluzzi Innocenzo Bonelli
1653 huhtikuuta Lodovico Belluzzi Giovanni Serafini
1653 lokakuuta Marc'Antonio Bonetti Pompeo Zoli
1654 huhtikuuta Fulgenzio Maccioni Cristofaro Gianotti
1654 lokakuuta Carlo Tosini Paolo Antonio Onofri
1655 huhtikuuta Carlo Loli Sforza Cionini
1655 lokakuuta Ottavio Giannini Bartolomeo Ceccoli
1656 huhtikuuta Melchiorre Maggio Belluzzi Vincenzo Lorenzoni
1656 lokakuuta Alessandro Belluzzi Giovanni Serafini
1657 huhtikuuta Innocenzo Bonelli Girolamo Moracci
1657 lokakuuta Giacomo Belluzzi Pier Leone Corbelli
1658 huhtikuuta Fulgenzio Maccioni Marino Bonetti
1658 lokakuuta Carlo Loli Pompeo Zoli
1659 huhtikuuta Ottavio Giannini Cristofaro Gianotti
1659 lokakuuta Paolo Antonio Onofri Antonio Ricci (kuoli virassa ollessaan,
tilalle nousi Francesco Angeli)
1660 huhtikuuta Vincenzo Lorenzoni Giovanni Serafini
1660 lokakuuta Alessandro Belluzzi Giambattista Zampini
1661 huhtikuuta Giacomo Belluzzi Sforza Cionini
1661 lokakuuta Carlo Tosini Innocenzo Bonelli
1662 huhtikuuta Fulgenzio Maccioni Girolamo Moracci
1662 lokakuuta Lodovico Belluzzi Pompeo Zoli
1663 huhtikuuta Melchiorre Maggio Belluzzi Paolo Antonio Onofri
1663 lokakuuta Marc'Antonio Gozi Cristoforo Gianotti
1664 huhtikuuta Carlo Loli Vincenzo Lorenzoni
1664 lokakuuta Francesco Maccioni Giovanni Serafini
1665 huhtikuuta Ottavio Giannini Francesco Angeli
1665 lokakuuta Carlo Tosini Sforza Cionini
1666 huhtikuuta Giacomo Belluzzi Giambattista Tosini
1666 lokakuuta Alessandro Belluzzi Pompeo Zoli
1667 huhtikuuta Lodovico Belluzzi Innocenzo Bonelli
1667 lokakuuta Paolo Antonio Onofri Domizio Beni
1668 huhtikuuta Carlo Loli Giambattista Zampini
1668 lokakuuta Francesco Maccioni Francesco Loli
1669 huhtikuuta Ottavio Giannini Francesco Angeli
1669 lokakuuta Giacomo Belluzzi Giambattista Tosini
1670 huhtikuuta Marc'Antonio Gozi Marc'Antonio Ceccoli
1670 lokakuuta Lodovico Belluzzi Innocenzo Bonelli
1671 huhtikuuta Paolo Antonio Onofri Pompeo Zoli
1671 lokakuuta Carlo Tosini Giovanni Serafini
1672 huhtikuuta Carlo Loli Giambattista Zampini
1672 lokakuuta Alessandro Belluzzi Sforza Cionini
1673 huhtikuuta Ottavio Giannini Alfonso Tosini
1673 lokakuuta Giambattista Tosini Francesco Angeli
1674 huhtikuuta Francesco Maccioni Francesco Loli
1674 lokakuuta Marc'Antonio Gozi Innocenzo Bonelli
1675 huhtikuuta Paolo Antonio Onofri Giovanni Serafini
1675 lokakuuta Carlo Tosini Lorenzo Giangi
1676 huhtikuuta Giuliano Cionini Pompeo Zoli
1676 lokakuuta Lodovico Belluzzi Giambattista Zampini
1677 huhtikuuta Giambattista Tosini Francesco Angeli
1677 lokakuuta Carlo Loli Marc'Antonio Ceccoli
1678 huhtikuuta Marc'Antonio Gozi Innocenzo Bonelli
1678 lokakuuta Ottavio Giannini Alfonso Tosini
1679 huhtikuuta Francesco Maccioni Francesco Loli
1679 lokakuuta Carlo Tosini Lorenzo Giangi
1680 huhtikuuta Alessandro Belluzzi Giambattista Fattori
1680 lokakuuta Giambattista Tosini Melchiorre Martelli
1681 huhtikuuta Giacomo Belluzzi Giovanni Serafini
1681 lokakuuta Paolo Antonio Onofri Francesco Angeli
1682 huhtikuuta Carlo Loli Gaspare Calbini
1682 lokakuuta Marc'Antonio Gozi Innocenzo Bonelli
1683 huhtikuuta Francesco Maccioni Alfonso Tosini
1683 lokakuuta Carlo Tosini Lorenzo Giangi
1684 huhtikuuta Giuliano Belluzzi Giambattista Fattori
1684 lokakuuta Francesco Loli Pietro Francini
1685 huhtikuuta Ottavio Leonardelli Melchiorre Martelli
1685 lokakuuta Paolo Antonio Onofri Ridolfo Zoli
1686 huhtikuuta Carlo Loli Gaspare Calbini
1686 lokakuuta Gio. Antonio Belluzzi Alfonso Tosini
1687 huhtikuuta Alessandro Belluzzi Marc'Antonio Ceccoli
1687 lokakuuta Giuliano Belluzzi Giambattista Fattori
1688 huhtikuuta Innocenzo Bonelli Francesco Angeli
1688 lokakuuta Francesco Maccioni Pietro Francini
1689 huhtikuuta Francesco Loli Matteo Martelli
1689 lokakuuta Carlo Loli Gaspare Calbini
1690 huhtikuuta Gio. Antonio Belluzzi Melchiorre Martelli
1690 lokakuuta Ottavio Leonardelli Lorenzo Giangi
1691 huhtikuuta Alfonso Tosini Baldassarre Tini
1691 lokakuuta Lodovico Manenti Belluzzi Marino Beni
1692 huhtikuuta Francesco Maccioni Gio. Antonio Fattori
1692 lokakuuta Innocenzo Bonelli Pietro Francini
1693 huhtikuuta Francesco Loli Matteo Martelli
1693 lokakuuta Giuliano Belluzzi Melchiorre Martelli
1694 huhtikuuta Giuseppe Loli Gaspare Calbini
1694 lokakuuta Bernardino Leonardelli Lorenzo Giangi
1695 huhtikuuta Onofrio Onofri Francesco Angeli
1695 lokakuuta Lodovico Manenti Belluzzi Marc'Antonio Ceccoli
1696 huhtikuuta Francesco Maccioni Gio. Antonio Fattori
1696 lokakuuta Gio. Antonio Belluzzi Ottavio Leonardelli
1697 huhtikuuta Giambattista Tosini Marino Beni
1697 lokakuuta Giuliano Belluzzi Melchiorre Martelli
1698 huhtikuuta Innocenzo Bonelli Lorenzo Giangi
1698 lokakuuta Onofrio Onofri Giambattista Ceccoli
1699 huhtikuuta Bernardino Leonardelli Pietro Arancini
1699 lokakuuta Francesco Maccioni Giovanni Antonio Fattori
1700 huhtikuuta Francesco Loli Baldassarre Tini
1700 lokakuuta Ottavio Leonardelli Marino Beni
1701 huhtikuuta Alfonso Tosini Francesco Moracci
1701 lokakuuta Giuliano Belluzzi Lorenzo Giangi
1702 huhtikuuta Giuseppe Loli Melchiorre Martelli
1702 lokakuuta Giovanni Antonio Belluzzi Gaspare Calbini
1703 huhtikuuta Bernardino Leonardelli Giovanni Antonio Fattori
1703 lokakuuta Onofrio Onofri Baldassarre Tini
1704 huhtikuuta Ottavio Leonardelli Pietro Francini
1704 lokakuuta Giambattista Tosini Tommaso Ceccoli
1705 huhtikuuta Gian Giacomo Angeli Lorenzo Giangi
1705 lokakuuta Giuseppe Loli Melchiorre Martelli
1706 huhtikuuta Giovanni Cionini Gaspare Calbini
1706 lokakuuta Francesco Maccioni Giambattista Ceccoli
1707 huhtikuuta Onofrio Onofri Giuseppe Zampini
1707 lokakuuta Federico Gozi Francesco Moracci
1708 huhtikuuta Giuliano Belluzzi Tommaso Ceccoli
1708 lokakuuta Marino Enea Bonelli Baldassarre Tini
1709 huhtikuuta Gian Giacomo Angeli Francesco Giangi
1709 lokakuuta Giovanni Antonio Belluzzi Giovanni Antonio Fattori
1710 huhtikuuta Giovanni Cionini Melchiorre Martelli
1710 lokakuuta Francesco Maccioni Pietro Francini
1711 huhtikuuta Giuseppe Loli Girolamo Martelli
1711 lokakuuta Federico Gozi Giuseppe Zampini
1712 huhtikuuta Onofrio Onofri Giovanni Martelli
1712 lokakuuta Gian Giacomo Angeli Bartolomeo Bedetti
1713 huhtikuuta Giovanni Antonio Belluzzi Giovanni Antonio Fattori
1713 lokakuuta Giuliano Belluzzi Tommaso Ceccoli
1714 huhtikuuta Giuseppe Onofri Lorenzo Giangi
1714 lokakuuta Giuseppe Loli Pietro Francini
1715 huhtikuuta Giovanni Paolo Valloni Giuseppe Zampini
1715 lokakuuta Bernardino Leonardelli Marino Enea Bonelli
1716 huhtikuuta Gian Giacomo Angeli Giovanni Martelli
1716 lokakuuta Francesco Maria Belluzzi Bartolomeo Bedetti
1717 huhtikuuta Federico Gozi Girolamo Martelli
1717 lokakuuta Ottavio Leonardelli Francesco Giangi
1718 huhtikuuta Giuliano Belluzzi Marino Beni
1718 lokakuuta Tranquillo Manenti Belluzzi Tommaso Ceccoli
1719 huhtikuuta Giovanni Paolo Valloni Baldassarre Tini (kuoli virassa ollessaan,

tilalle nousi Francesco Moracci)

1719 lokakuuta Gian Giacomo Angeli Lorenzo Giangi
1720 huhtikuuta Benedetto Belluzzi Giovanni Martelli
1720 lokakuuta Marino Enea Bonelli Bartolomeo Bedetti
1721 huhtikuuta Federico Gozi Girolamo Martelli
1721 lokakuuta Bernardino Leonardelli Francesco Giangi
1722 huhtikuuta Francesco Maria Belluzzi Marino Beni
1722 lokakuuta Valerio Maccioni Pier Antonio Ugolini
1723 huhtikuuta Giuseppe Onofri Tommaso Ceccoli
1723 lokakuuta Pietro Loli Giovanni Martelli
1724 huhtikuuta Giovanni Paolo Valloni Biagio Antonio Martelli
1724 lokakuuta Marino Enea Bonelli Bartolomeo Bedetti
1725 huhtikuuta Gian Giacomo Angeli Lorenzo Giangi
1725 lokakuuta Federico Gozi Marino Beni
1726 huhtikuuta Tranquillo Manenti Belluzzi Girolamo Martelli
1726 lokakuuta Valerio Maccioni Pier Antonio Ugolini
1727 huhtikuuta Giuseppe Onofri Tommaso Ceccoli
1727 lokakuuta Gentile Maria Maggio Giovanni Martelli
1728 huhtikuuta Francesco Maria Belluzzi Biagio Antonio Martelli
1728 lokakuuta Marino Enea Bonelli Bernardino Capicchioni
1729 huhtikuuta Giovanni Paolo Valloni Francesco Giangi
1729 lokakuuta Gian Giacomo Angeli Giovanni Andrea Beni
1730 huhtikuuta Valerio Maccioni Pier Antonio Ugolini
1730 lokakuuta Tranquillo Manenti Belluzzi Girolamo Martelli
1731 huhtikuuta Giuseppe Onofri Lodovico Anatucci
1731 lokakuuta Giovanni Antonio Leonardelli Bartolomeo Bedetti
1732 huhtikuuta Giovanni Benedetto Belluzzi Giovanni Martelli
1732 lokakuuta Valerio Maccioni Vincenzo Moracci
1733 huhtikuuta Francesco Maria Belluzzi Giovanni Maria Giangi
1733 lokakuuta Giovanni Paolo Valloni Giovanni Maria Beni
1734 huhtikuuta Marino Enea Bonelli Tommaso Capicchioni
1734 lokakuuta Giuseppe Onofri Lodovico Anatucci
1735 huhtikuuta Tranquillo Manenti Belluzzi Biagio Antonio Martelli
1735 lokakuuta Federico Tosini Pier Antonio Ugolini
1736 huhtikuuta Gian Giacomo Angeli Girolamo Martelli
1736 lokakuuta Francesco Maria Belluzzi Giovanni Maria Giangi
1737 huhtikuuta Valerio Maccioni Vincenzo Moracci
1737 lokakuuta Filippo Manenti Belluzzi Giuliano Malpeli
1738 huhtikuuta Giuseppe Onofri Giovanni Maria Beni
1738 lokakuuta Giovanni Antonio Leonardelli Giovanni Martelli
1739 huhtikuuta Giovanni Benedetto Belluzzi Biagio Antonio Martelli
1739 lokakuuta Gian Giacomo Angeli Alfonso Giangi
1739 lokakuun lopullaGaspare Fogli, gonfaloniere (Kardinaali Giulio Alberonin hyökätessä)
1740 5. helmikuuta Marino Enea Bonelli Alfonso Giangi
1740 lokakuuta Giuseppe Onofri Vincenzo Moracci
1741 huhtikuuta Giovanni Maria Giangi Marino Tini
1741 lokakuuta Lodovico Belluzzi Pier Antonio Ugolini
1742 huhtikuuta Girolamo Gozi Giovanni Martelli
1742 lokakuuta Biagio Antonio Martelli Domenico Bertoni
1743 huhtikuuta Filippo Manenti Belluzzi Filippo Fabbrini
1743 lokakuuta Giacomo Begni Francesco Antonio Righi
1744 huhtikuuta Giuseppe Onofri Alfonso Giangi
1744 lokakuuta Giovanni Maria Giangi Vincenzo Moracci
1745 huhtikuuta Giambattista Zampini Pompeo Zoli
1745 lokakuuta Girolamo Gozi Tommaso Capicchioni
1746 huhtikuuta Lodovico Belluzzi Marc' Antonio Tassini
1746 lokakuuta Filippo Manenti Belluzzi Domenico Bertoni
1747 huhtikuuta Giacomo Begni Ottavio Fazzini
1747 lokakuuta Biagio Antonio Martelli Giovanni Martelli
1748 huhtikuuta Giovanni Marino Giangi Francesco Antonio Righi
1748 lokakuuta Costantino Bonelli Pompeo Zoli
1749 huhtikuuta Giuseppe Onofri Vincenzo Moracci
1749 lokakuuta Lodovico Belluzzi Marc' Antonio Tassini
1750 huhtikuuta Filippo Manenti Belluzzi Pier Antonio Ugolini
1750 lokakuuta Giovanni Antonio Leonardelli Alfonso Giangi
1751 huhtikuuta Aurelio Valloni Filippo Fabbrini
1751 lokakuuta Giovanni Maria Giangi Marino Tini
1752 huhtikuuta Giacomo Begni Pompeo Zoli
1752 lokakuuta Costantino Bonelli Giovanni Martelli
1753 huhtikuuta Giuseppe Onofri Giuseppe Franzoni
1753 lokakuuta Filippo Manenti Belluzzi Marc' Antonio Tassini
1754 huhtikuuta Girolamo Gozi Vincenzo Moracci
1754 lokakuuta Francesco Maccioni Ottavio Fazzini
1755 huhtikuuta Biagio Antonio Martelli Giuseppe Bertoni
1755 lokakuuta Giacomo Begni Paolo Tini
1756 huhtikuuta Marino Belluzzi Francesco Casali
1756 lokakuuta Giovanni Beni Francesco Antonio Righi
1757 huhtikuuta Giambattista Angeli Marc' Antonio Tassini
1757 lokakuuta Filippo Manenti Belluzzi Antonio Capicchioni
1758 huhtikuuta Lodovico Belluzzi Marino Tini
1758 lokakuuta Giovanni Maria Giangi Giuseppe Franzoni
1759 huhtikuuta Giacomo Begni Pompeo Zoli
1759 lokakuuta Giovanni Antonio Leonardelli Filippo Fazzini
1760 huhtikuuta Aurelio Valloni Francesco Antonio Righi
1760 lokakuuta Giambattista Angeli Giovanni Pietro Martelli
1761 huhtikuuta Francesco Maccioni Marino Martelli
1761 lokakuuta Filippo Manenti Marc' Antonio Tassini
1762 huhtikuuta Giovanni Maria Giangi Giuseppe Bertoni
1762 lokakuuta Giambattista Zampini Pompeo Zoli
1763 huhtikuuta Giambattista Bonelli Filippo Fazzini
1763 lokakuuta Girolamo Gozi Paolo Tini
1764 huhtikuuta Giambattista Angeli Antonio Capicchioni
1764 lokakuuta Giovanni Antonio Leonardelli Marino Martelli
1765 huhtikuuta Filippo Manenti Marc' Antonio Tassini
1765 lokakuuta Francesco Begni Francesco Benedetti
1766 huhtikuuta Filippo Belluzzi Pompeo Zoli
1766 lokakuuta Giuseppe Giannini Giuseppe Franzoni
1767 huhtikuuta Francesco Maccioni Filippo Fazzini
1767 lokakuuta Giambattista Angeli Giuseppe Bertoni
1768 huhtikuuta Giuliano Gozi Francesco Casali
1768 lokakuuta Costantino Bonelli Giovanni Antonio Malpeli
1769 huhtikuuta Baldassarre Giangi Marc' Antonio Tassini
1769 lokakuuta Filippo Manenti Francesco Antonio Casali
1770 huhtikuuta Gaetano Belluzzi Pompeo Zoli
1770 lokakuuta Giuseppe Giannini Antonio Capicchioni
1771 huhtikuuta Giambattista Angeli Filippo Fazzini
1771 lokakuuta Giuliano Gozi Angelo Ortolani
1772 huhtikuuta Sebastiano Onofri Giuseppe Bertoni
1772 lokakuuta Baldassarre Giangi Francesco di Livio Casali
1773 huhtikuuta Costantino Bonelli Giovanni Antonio Malpeli
1773 lokakuuta Francesco Manenti Pompeo Zoli
1774 huhtikuuta Gaetano Belluzzi Antonio Capicchioni
1774 lokakuuta Giuliano Belluzzi Francesco Antonio Casali
1775 huhtikuuta Giuliano Gozi Angelo Ortolani
1775 lokakuuta Giambattista Angeli Girolamo Paoloni
1776 huhtikuuta Giuseppe Giannini Antimo Meloni
1776 lokakuuta Francesco Onofri Francesco di Livio Casali
1777 huhtikuuta Costantino Bonelli Francesco Moracci
1777 lokakuuta Pier Antonio Leonardelli Giovanni Antonio Malpeli
1778 huhtikuuta Baldassarre Giangi Francesco Antonio Casali (kuoli virassa ollessaan,

tilalle nousi Alessandro Martelli)

1778 lokakuuta Giambattista Bonelli Pier Francesco Meloni
1779 huhtikuuta Giuliano Gozi Angelo Ortolani
1779 lokakuuta Filippo Belluzzi Pompeo Zoli
1780 huhtikuuta Francesco Manenti Antonio Capicchioni
1780 lokakuuta Costantino Bonelli Francesco di Livio Casali
1781 huhtikuuta Pier Antonio Leonardelli Girolamo Paoloni
1781 lokakuuta Baldassarre Giangi Giovanni Antonio Malpeli
1782 huhtikuuta Giambattista Bonelli Antimo Meloni
1782 lokakuuta Giuseppe Giannini Francesco Malpeli
1783 huhtikuuta Francesco Begni Pompeo Zoli
1783 lokakuuta Giuliano Gozi Pier Francesco Vita
1784 huhtikuuta Giambattista Zampini Angelo Ortolani
1784 lokakuuta Francesco Manenti Marino Francesconi
1785 huhtikuuta Marino Giangi Giovanni Antonio Malpeli
1785 lokakuuta Pier Antonio Leonardelli Girolamo Paoloni
1786 huhtikuuta Giambattista Bonelli Matteo Martelli
1786 lokakuuta Giuliano Gozi Francesco Faetani
1787 huhtikuuta Giuliano Gozi Francesco Faetani
1787 lokakuuta Francesco Onofri Francesco Tini
1788 huhtikuuta Giambattista Bonelli Giovanni Filippi
1788 lokakuuta Francesco Begni Filippo Fazzini
1789 huhtikuuta Giuliano Belluzzi Silvestro Masi
1789 lokakuuta Marino Giangi Francesco Belzoppi
1790 huhtikuuta Mariano Begni Matteo Martelli
1790 lokakuuta Filippo Belluzzi Antonio Capicchioni
1791 huhtikuuta Francesco Giannini Antimo Meloni
1791 lokakuuta Antonio Onofri Girolamo Paoloni
1792 huhtikuuta Giuliano Gozi Giovanni Filippi
1792 lokakuuta Giambattista Bonelli Marino Francesconi
1793 huhtikuuta Giuliano Belluzzi Marino Tassini
1793 lokakuuta Marino Giangi Felice Caroti
1794 huhtikuuta Marino Begni Antonio Capicchioni
1794 lokakuuta Filippo Belluzzi Pier Vincenzo Giannini
1795 huhtikuuta Giuseppe Mercuri Angelo Ortolani
1795 lokakuuta Francesco Giannini Livio Casali
1796 huhtikuuta Giuliano Gozi Matteo Martelli
1796 lokakuuta Antonio Onofri Marino Francesconi
1797 huhtikuuta Giuliano Belluzzi Girolamo Paoloni
1797 lokakuuta Annibale Gozi Antonio Capicchioni
1798 huhtikuuta Marino Begni Alessandro Righi
1798 lokakuuta Marino Giangi Vincenzo Belzoppi
1799 huhtikuuta Francesco Giannini Pietro Zoli
1799 lokakuuta Camillo Bonelli Livio Casali
1800 huhtikuuta Francesco Faetani Matteo Martelli
1800 lokakuuta Giuseppe Mercuri Pier Vincenzo Giannini
1801 huhtikuuta Giuliano Belluzzi Marino Bertoni
1801 lokakuuta Mariano Begni Antonio Capicchioni
1802 huhtikuuta Filippo Belluzzi Marino Tassini
1802 lokakuuta Annibale Gozi Giovanni Filippi
1803 huhtikuuta Camillo Bonelli Livio Casali
1803 lokakuuta Antonio Onofri Marino Francesconi
1804 huhtikuuta Marino Belluzzi Matteo Martelli
1804 lokakuuta Francesco Giannini Giuseppe Righi
1805 huhtikuuta Francesco Maria Belluzzi Antonio Capicchioni
1805 lokakuuta Mariano Begni Giovanni Malpeli
1806 huhtikuuta Giuseppe Mercuri Marino Tassini
1806 lokakuuta Alessandro Righi Pietro Berti
1807 huhtikuuta Antonio Onofri Marino Francesconi
1807 lokakuuta Camillo Bonelli Livio Casali
1808 huhtikuuta Marino Giangi Matteo Martelli
1808 lokakuuta Federico Gozi Pier Antonio Damiani
1809 huhtikuuta Francesco Giannini Vincenzo Belzoppi
1809 lokakuuta Mariano Begni Giovanni Malpeli
1810 huhtikuuta Lodovico Belluzzi Maria Giuseppe Malpeli
1810 lokakuuta Antonio Onofri Marino Francesconi
1811 huhtikuuta Francesco Maria Belluzzi Marino Bertoni
1811 lokakuuta Giuseppe Mercuri Pier Vincenzo Giannini
1812 huhtikuuta Camillo Bonelli Livio Casali
1812 lokakuuta Francesco Giannini Pietro Zoli
1813 huhtikuuta Marino Belluzzi Pier Antonio Damiani
1813 lokakuuta Mariano Begni Giovanni Malpeli
1814 huhtikuuta Federico Gozi Andrea Albertini
1814 lokakuuta Lodovico Belluzzi Maria Giuseppe Malpeli
1815 huhtikuuta Giuseppe Mercuri Pier Vincenzo Giannini
1815 lokakuuta Francesco Maria Belluzzi Filippo Filippi
1816 huhtikuuta Camillo Bonelli Pietro Berti
1816 lokakuuta Luigi Giannini Matteo Martelli
1817 huhtikuuta Antonio Onofri Pietro Zoli
1817 lokakuuta Federico Gozi Vincenzo Belzoppi
1818 huhtikuuta Giuliano Malpeli Livio Casali
1818 lokakuuta Mariano Begni Giovanni Malpeli
1819 huhtikuuta Giuseppe Mercuri Andrea Albertini
1819 lokakuuta Francesco Maria Belluzzi Filippo Filippi
1820 huhtikuuta Luigi Giannini Matteo Martelli
1820 lokakuuta Camillo Bonelli Marino Berti
1821 huhtikuuta Antonio Onofri Pier Vincenzo Giannini
1821 lokakuuta Giuliano Malpeli Pietro Berti
1822 huhtikuuta Federico Gozi Francesco Guidi Giangi
1822 lokakuuta Mariano Begni Giovanni Malpeli
1823 huhtikuuta Giuseppe Mercuri Marino Lonfernini
1823 lokakuuta Francesco Maria Belluzzi Filippo Filippi
1824 huhtikuuta Lodovico Belluzzi Vincenzo Braschi
1824 lokakuuta Luigi Giannini Bartolomeo Bartolotti
1825 huhtikuuta Raffaele Gozi Pietro Berti
1825 lokakuuta Camillo Bonelli Pier Antonio Damiani
1826 huhtikuuta Giambattista Onofri Marino Berti
1826 lokakuuta Giuliano Malpeli Marino Lonfernini
1827 huhtikuuta Mariano Begni Giovanni Malpeli
1827 lokakuuta Lodovico Belluzzi Vincenzo Braschi
1828 huhtikuuta Francesco Maria Belluzzi Francesco Guidi Giangi
1828 lokakuuta Luigi Giannini Giacomo Antonio Tini
1829 huhtikuuta Camillo Bonelli Pietro Zoli
1829 lokakuuta Giuseppe Mercuri Filippo Filippi
1830 huhtikuuta Giuliano Malpeli Marino Lonfernini
1830 lokakuuta Giambattista Onofri Pier Antonio Damiani
1831 huhtikuuta Lodovico Belluzzi Biagio Martelli
1831 lokakuuta Francesco Maria Belluzzi Pier Matteo Berti
1832 huhtikuuta Giovanni Benedetto Belluzzi Bartolomeo Bartolotti
1832 lokakuuta Mariano Begni Giovanni Malpeli
1833 huhtikuuta Giuseppe Mercuri Filippo Filippi
1833 lokakuuta Luigi Giannini Vincenzo Braschi
1834 huhtikuuta Lodovico Belluzzi Francesco Guidi Giangi
1834 lokakuuta Giuliano Malpeli Pietro Tassini
1835 huhtikuuta Francesco Maria Belluzzi (kuoli virassa ollessaan,

tilalle nousi Raffaele Gozi)

Pietro Zoli
1835 lokakuuta Giambattista Bonelli Bartolomeo Bartolotti
1836 huhtikuuta Giovanni Benedetto Belluzzi Pier Antonio Damiani
1836 lokakuuta Giuseppe Gozi Pier Matteo Berti
1837 huhtikuuta Filippo Belluzzi Filippo Filippi
1837 lokakuuta Giuseppe Mercuri Marc' Antonio Tassini
1838 huhtikuuta Girolamo Gozi Francesco Guidi Giangi
1838 lokakuuta Mariano Begni Domenico Maria Belzoppi
1839 huhtikuuta Giambattista Bonelli Bartolomeo Bartolotti
1839 lokakuuta Giuliano Malpeli Biagio Martelli
1840 huhtikuuta Giovanni Benedetto Belluzzi Pietro Righi
1840 lokakuuta Raffaele Gozi Pietro Zoli
1841 huhtikuuta Filippo Belluzzi Filippo Filippi
1841 lokakuuta Girolamo Gozi Francesco Guidi Giangi
1842 huhtikuuta Domenico Maria Belzoppi Pier Matteo Berti
1842 lokakuuta Giuseppe Gozi Domenic' Antonio Bartolotti
1843 huhtikuuta Giuliano Malpeli Marino Malpeli
1843 lokakuuta Lodovico Belluzzi Biagio Martelli
1844 huhtikuuta Giovanni Benedetto Belluzzi Pietro Righi
1844 lokakuuta Pietro Zoli Marino Berti
1845 huhtikuuta Giambattista Bonelli Francesco Valli
1845 lokakuuta Domenico Maria Belzoppi Pier Matteo Berti
1846 huhtikuuta Filippo Belluzzi Filippo Filippi
1846 lokakuuta Francesco Guidi Giangi Costanzo Damiani
1847 huhtikuuta Girolamo Gozi Domenic' Antonio Bartolotti
1847 lokakuuta Giuliano Malpeli Biagio Martelli
1848 huhtikuuta Giuseppe Gozi Marino Malpeli
1848 lokakuuta Giovanni Benedetto Belluzzi Pietro Righi
1849 huhtikuuta Domenico Maria Belzoppi Pier Matteo Berti
1849 lokakuuta Giambattista Braschi Marino Lonfernini
1850 huhtikuuta Vincenzo Angeli Costanzo Damiani
1850 lokakuuta Giambattista Bonelli Marino Berti
1851 huhtikuuta Francesco Guidi Giangi Marco Suzzi Valli
1851 lokakuuta Domenic' Antonio Bartolotti Antonio Para
1852 huhtikuuta Melchiorre Filippi Pietro Righi
1852 lokakuuta Filippo Belluzzi Gaetano Simoncini
1853 huhtikuuta Domenico Maria Belzoppi Pier Matteo Berti
1853 lokakuuta Giambattista Braschi Francesco Valli
1854 huhtikuuta Girolamo Gozi Pietro Ugolini
1854 lokakuuta Francesco Guidi Giangi Pietro Barbieri
1855 huhtikuuta Gaetano Belluzzi (Filippo Belluzzi edusti

suurimman osan kaudesta)

Francesco Rossini
1855 lokakuuta Giovanni Benedetto Belluzzi Marino Masi
1856 huhtikuuta Giuseppe Filippi Pietro Righi
1856 lokakuuta Melchiorre Filippi Gaetano Simoncini
1857 huhtikuuta Innocenzo Bonelli Domenico Fattori
1857 lokakuuta Settimio Belluzzi Giacomo Berti
1858 huhtikuuta Francesco Guidi Giangi Marino Malpeli
1858 lokakuuta Filippo Belluzzi Pasquale Marcucci
1859 huhtikuuta Giuliano Belluzzi Michele Ceccoli
1859 lokakuuta Palamede Malpeli Pier Matteo Berti
1860 huhtikuuta Giuseppe Filippi Pietro Righi
1860 lokakuuta Gaetano Belluzzi Costanzo Damiani
1861 huhtikuuta Settimio Belluzzi Giacomo Berti
1861 lokakuuta Melchiorre Filippi Domenico Fattori
1862 huhtikuuta Innocenzo Bonelli Gaetano Simoncini
1862 lokakuuta Francesco Guidi Giangi Pietro Tonnini
1863 huhtikuuta Giuliano Belluzzi Michele Ceccoli
1863 lokakuuta Giuseppe Filippi Francesco Casali
1864 huhtikuuta Gaetano Belluzzi Pietro Righi
1864 lokakuuta Palamede Malpeli Pasquale Marcucci
1865 huhtikuuta Settimio Belluzzi Giacomo Berti
1865 lokakuuta Filippo Belluzzi Silvestro Masi
1866 huhtikuuta Innocenzo Bonelli Michele Vita
1866 lokakuuta Melchiorre Filippi Domenico Fattori
1867 huhtikuuta Giuliano Belluzzi Michele Ceccoli
1867 lokakuuta Gaetano Simoncini Pietro Righi
1868 huhtikuuta Palamede Malpeli Giuseppe Vagnini
1868 lokakuuta Pietro Tonnini Sante Lonfernini
1869 huhtikuuta Filippo Belluzzi Francesco Malpeli
1869 lokakuuta Settimio Belluzzi Giacomo Berti
1870 huhtikuuta Innocenzo Bonelli Ortollero Grazia
1870 lokakuuta Melchiorre Filippi Domenico Fattori
1871 huhtikuuta Gaetano Simoncini Pietro Ugolini
1871 lokakuuta Palamede Malpeli Luigi Pasquali
1872 huhtikuuta Giuliano Belluzzi Pietro Berti
1872 lokakuuta Federico Gozi Francesco Malpeli
1873 huhtikuuta Settimio Belluzzi Francesco Marcucci
1873 lokakuuta Giuseppe Filippi Marino Fattori
1874 huhtikuuta Filippo Belluzzi Marino Babboni
1874 lokakuuta Gaetano Simoncini Domenico Fattori
1875 huhtikuuta Palamede Malpeli Luigi Pasquali
1875 lokakuuta Pietro Tonnini Giuseppe Giacomini
1876 huhtikuuta Gaetano Belluzzi Sante Lonfernini
1876 lokakuuta Settimio Belluzzi Michele Ceccoli
1877 huhtikuuta Innocenzo Bonelli Andrea Barbieri
1877 lokakuuta Giuliano Belluzzi Pietro Ugolini
1878 huhtikuuta Domenico Fattori Marino Babboni
1878 lokakuuta Camillo Bonelli Pietro Berti
1879 huhtikuuta Gaetano Simoncini Marino Nicolini
1879 lokakuuta Federico Gozi Francesco Malpeli
1880 huhtikuuta Luigi Pasquali Giuseppe Giacomini
1880 lokakuuta Settimio Belluzzi Pasquale Busignani
1881 huhtikuuta Antonio Belluzzi Marino Martelli
1881 lokakuuta Domenico Fattori Teodoro Ceccoli
1882 huhtikuuta Marino Fattori Francesco Marcucci
1882 lokakuuta Giuliano Belluzzi Michele Ceccoli
1883 huhtikuuta Pietro Tonnini Sante Lonfernini
1883 lokakuuta Pietro Filippi Pietro Berti
1884 huhtikuuta Settimio Belluzzi Francesco Malpeli
1884 lokakuuta Federico Gozi Antonio Righi
1885 huhtikuuta Luigi Pasquali Pasquale Busignani
1885 lokakuuta Antonio Michetti Marino Nicolini
1886 huhtikuuta Domenico Fattori Teodoro Ceccoli
1886 lokakuuta Gaetano Simoncini Pietro Ugolini
1887 huhtikuuta Marino Fattori Settimio Lonfernini
1887 lokakuuta Pietro Filippi Federico Martelli
1888 huhtikuuta Settimio Belluzzi Marino Marcucci
1888 lokakuuta Federico Gozi Antonio Righi
1889 huhtikuuta Menetto Bonelli Marino Babboni
1889 lokakuuta Domenico Fattori Marino Nicolini
1890 huhtikuuta Pietro Tonnini Francesco Marcucci
1890 lokakuuta Giuliano Belluzzi Pietro Ugolini
1891 huhtikuuta Pietro Filippi Federico Martelli
1891 lokakuuta Antonio Michetti Pasquale Busignani
1892 huhtikuuta Federico Gozi Silvestro Vita
1892 lokakuuta Gemino Gozi Giacomo Marcucci
1893 huhtikuuta Menetto Bonelli Marino Babboni
1893 lokakuuta Marino Fattori Pietro Francini
1894 huhtikuuta Pietro Tonnini (kuoli virassa ollessaan,

tilalle nousi Giuliano Belluzzi)

Francesco Marcucci
1894 lokakuuta Settimio Belluzzi Marino Borbiconi
1895 huhtikuuta Domenico Fattori Antonio Righi
1895 lokakuuta Federico Gozi Vincenzo Mularoni
1896 huhtikuuta Giovanni Bonelli Settimio Lonfernini
1896 lokakuuta Menetto Bonelli Marino Babboni
1897 huhtikuuta Luigi Tonnini Teodoro Ceccoli
1897 lokakuuta Antonio Belluzzi Pasquale Busignani
1898 huhtikuuta Pietro Filippi Onofrio Fattori
1898 lokakuuta Marino Borbiconi Francesco Marcucci
1899 huhtikuuta Gemino Gozi Giacomo Marcucci
1899 lokakuuta Federico Gozi Silvestro Vita
1900 huhtikuuta Domenico Fattori Antonio Righi
1900 lokakuuta Giovanni Bonelli Pietro Ugolini
1900 huhtikuuta Domenico Fattori Antonio Righi
lokakuuta Giovanni Bonelli Pietro Ugolini
1901 huhtikuuta Luigi Tonnini Marino Nicolini
lokakuuta Antonio Bellucci Pasquale Busignani
1902 huhtikuuta Onofrio Fattori Egidio Ceccoli
lokakuuta Gemino Gozi Giacomo Marcucci
1903 huhtikuuta Federico Gozi Nullo Balducci
lokakuuta Marino Borbiconi Francesco Marcucci
1904 huhtikuuta Menetto Bonelli Vincenzo Mularoni
lokakuuta Luigi Tonnini Gustavo Babboni
1905 huhtikuuta Antonio Bellucci Pasquale Busignani
lokakuuta Onofrio Fattori Piermatteo Carattoni
1906 huhtikuuta Giovanni Belluzzi Pietro Francini
lokakuuta Alfredo Reffi Giovanni Arzilli
1907 huhtikuuta Ciro Belluzzi Francesco Pasquali
lokakuuta Giuseppe Angeli Francesco Valli
1908 huhtikuuta Menetto Bonelli Gustavo Babboni
lokakuuta Olinto Amati Raffaele Michetti
1909 huhtikuuta Luigi Tonnini Domenico Suzzi Valli
lokakuuta Marino Borbiconi Giacomo Marcucci
1910 huhtikuuta Alfredo Reffi Giovanni Arzilli
lokakuuta Giovanni Belluzzi Luigi Lonfernini
1911 huhtikuuta Moro Morri Cesare Stacchini
lokakuuta Onofrio Fattori Angelo Manzoni Borghesi
1912 huhtikuuta Gustavo Babboni Francesco Pasquali
lokakuuta Menetto Bonelli Vincenzo Marcucci
1913 huhtikuuta Giuseppe Angeli Ignazio Grazia
lokakuuta Cirro Belluzzi Domenico Suzzi Valli
1914 huhtikuuta Domenico Fattori Ferruccio Martelli
lokakuuta Olinto Amati Cesare Stacchini
1915 huhtikuuta Moro Morri Antonio Burgagni
lokakuuta Alfredo Reffi Luigi Lonfernini
1916 huhtikuuta Onofrio Fattori Ciro Francini
lokakuuta Gustavo Babboni Giovanni Arzilli
1917 huhtikuuta Egisto Morri Vincenzo Marcucci
lokakuuta Angelo Manzoni Borghesi Giuseppe Balducci
1918 huhtikuuta Ferruccio Martelli Ermenegildo Mularoni
lokakuuta Protogene Belloni Francesco Morri
1919 huhtikuuta Domenico Vicini Pietro Suzzi Valli
lokakuuta Moro Morri Francesco Pasquali
1920 huhtikuuta Marino Rossi Ciro Francini
5. joulukuuta Carlo Balsimelli Simone Michelotti
1921 huhtikuuta Marino Della Balda Vincenzo Francini
lokakuuta Egisto Morri Giuseppe Lanci
1922 huhtikuuta Eugenio Reffi Giovanni Arzilli
lokakuuta Onofrio Fattori Giuseppe Balducci
1923 huhtikuuta Giuliano Gozi Filippo Mularoni
lokakuuta Marino Borbiconi Mario Michetti
1924 huhtikuuta Angelo Manzoni Borghesi Francesco Mularoni
lokakuuta Francesco Morri Girolamo Gozi
1925 huhtikuuta Marino Fattori Augusto Mularoni
lokakuuta Valerio Pasquali Marco Marcucci
1926 huhtikuuta Manlio Gozi Giuseppe Mularoni
lokakuuta Giuliano Gozi Ruggero Morri
1927 huhtikuuta Gino Gozi Marino Morri
lokakuuta Marino Rossi Nelson Burgagni
1928 huhtikuuta Domenico Suzzi Valli Francesco Pasquali
lokakuuta Francesco Morri Melchiorre Filippi
1929 huhtikuuta Girolamo Gozi Filippo Mularoni
lokakuuta Ezio Balducci Aldo Busignani
1930 huhtikuuta Manlio Gozi Marino Lonfernini (kuoli 10. syyskuuta)
Turiddu Foschi (aloitti virassa 16. syyskuuta)
lokakuuta Valerio Pasquali Gino Ceccoli
1931 huhtikuuta Angelo Manzoni Borghesi Francesco Mularoni
lokakuuta Domenico Suzzi Valli Marino Morri
1932 huhtikuuta Giuliano Gozi Pompeo Righi
lokakuuta Gino Gozi Ruggero Morri
1933 huhtikuuta Francesco Morri Settimio Belluzzi
lokakuuta Carlo Balsimelli Melchiorre Filippi
1934 huhtikuuta Marino Rossi Giovanni Lonfernini
lokakuuta Angelo Manzoni Borghesi Marino Michelotti
1935 huhtikuuta Federico Gozi Salvatore Foschi
lokakuuta Pompeo Righi Marino Morri
1936 huhtikuuta Gino Gozi Ruggero Morri
lokakuuta Francesco Morri Gino Ceccoli
1937 huhtikuuta Giuliano Gozi Settimio Belluzzi
lokakuuta Marino Rossi Giovanni Lonfernini
1938 huhtikuuta Manlio Gozi Luigi Mularoni
lokakuuta Carlo Balsimelli Celio Gozi
1939 huhtikuuta Pompeo Righi Marino Morri
lokakuuta Marino Michelotti Orlando Reffi
1940 huhtikuuta Angelo Manzoni Borghesi Filippo Mularoni
lokakuuta Federico Gozi Salvatore Foschi
1941 huhtikuuta Gino Gozi Secondo Menicucci
lokakuuta Giuliano Gozi Giovanni Lonfernini
1942 huhtikuuta Settimio Belluzzi Celio Gozi
lokakuuta Carlo Balsimelli Renato Martelli
1943 huhtikuuta Marino Michelotti Bartolomeo Manzoni Borghesi
lokakuuta Marino Della Balda Sante Lonfernini
1944 huhtikuuta Francesco Balsimelli Sanzio Valentini
lokakuuta Teodoro Lonfernini Leonida Suzzi Valli
1945 huhtikuuta Alvaro Casali Vittorio Valentini
lokakuuta Ferruccio Martelli Secondo Fiorini
1946 huhtikuuta Giuseppe Forcellini Vincenzo Pedini
lokakuuta Filippo Martelli Luigi Montironi
1947 huhtikuuta Marino Della Balda Luigi Zafferani
lokakuuta Domenico Forcellini Mariano Ceccoli
1948 huhtikuuta Arnaldo Para Giuseppe Renzi
lokakuuta Giordano Giacomini Domenico Tomassoni
1949 huhtikuuta Ferruccio Martelli Primo Bugli
lokakuuta Vincenzo Pedini Agostino Biordi
1950 huhtikuuta Giuseppe Forcellini Primo Taddei
lokakuuta Marino Della Balda Luigi Montironi
1951 huhtikuuta Alvaro Casali Romolo Giacomini
lokakuuta Domenico Forcellini Giovanni Terenzi
1952 huhtikuuta Domenico Morganti Mariano Ceccoli
lokakuuta Arnaldo Para Eugenio Bernardini
1953 huhtikuuta Vincenzo Pedini Alberto Reffi
lokakuuta Giordano Giacomini Giuseppe Renzi
1954 huhtikuuta Giuseppe Forcellini Secondo Fiorini
lokakuuta Agostino Giacomini Luigi Montironi
1955 huhtikuuta Domenico Forcellini Vittorio Meloni
lokakuuta Primo Bugli Giuseppe Maiani
1956 huhtikuuta Mario Nanni Enrico Andreoli
lokakuuta Mariano Ceccoli Eugenio Bernardini
1957 huhtikuuta Giordano Giacomini Primo Marani
10. lokakuuta Väliaikainen hallitus: Federico Bigi, Alvaro Casali, Pietro Giancecchi, Zaccaria Giovanni Savoretti
27. lokakuuta Marino Valdes Franciosi Federico Micheloni
1958 huhtikuuta Zaccaria Giovanni Savoretti Stelio Montironi
lokakuuta Domenico Forcellini Pietro Reffi
1959 huhtikuuta Marino Benedetto Belluzzi Agostino Biordi
lokakuuta Giuseppe Forcellini Ferruccio Piva
1960 huhtikuuta Alvaro Casali Gino Vannucci
lokakuuta Eugenio Reffi Pietro Giancecchi
1961 huhtikuuta Federico Micheloni Giancarlo Ghironzi
lokakuuta Giovanni Vito Marcucci Pio Galassi
1962 huhtikuuta Domenico Forcellini Francesco Valli
lokakuuta Antonio Maria Morganti Agostino Biordi
1963 huhtikuuta Leonida Suzzi Valli Stelio Montironi
lokakuuta Giovan Luigi Franciosi Domenico Bollini
1964 huhtikuuta Marino Benedetto Belluzzi Eusebio Reffi
lokakuuta Giuseppe Micheloni Pier Marino Mularoni
1965 huhtikuuta Ferruccio Piva Federico Carattoni
lokakuuta Alvaro Casali Pietro Reffi
1966 huhtikuuta Francesco Valli Emilio Della Balda
lokakuuta Giovanni Vito Marcucci Francesco Maria Francini
1967 huhtikuuta Vittorio Rossini Alberto Lonfernini
lokakuuta Domenico Forcellini Romano Michelotti
1968 huhtikuuta Marino Benedetto Belluzzi Dante Rossi
lokakuuta Pietro Giancecchi Aldo Zavoli
1969 huhtikuuta Ferruccio Piva Stelio Montironi
lokakuuta Alvaro Casali Giancarlo Ghironzi
1970 huhtikuuta Francesco Valli Eusebio Reffi
lokakuuta Simone Rossini Giuseppe Lonfernini
1971 huhtikuuta Luigi Lonfernini Attilio Montanari
lokakuuta Federico Carattoni Marino Vagnetti
1972 huhtikuuta Marino Benedetto Belluzzi Giuseppe Micheloni
lokakuuta Rosolino Martelli Bruno Casali
1973 huhtikuuta Francesco Maria Francini Primo Bugli
lokakuuta Antonio Lazzaro Volpinari Giovan Luigi Franciosi
1974 huhtikuuta Ferruccio Piva Giordano Bruno Reffi
lokakuuta Francesco Valli Enrico Andreoli
1975 huhtikuuta Alberto Cecchetti Michele Righi
lokakuuta Giovanni Vito Marcucci Giuseppe Della Balda
1976 huhtikuuta Clelio Galassi Marino Venturini
lokakuuta Primo Bugli Virgilio Cardelli
1977 huhtikuuta Alberto Lonfernini Antonio Lazzaro Volpinari
lokakuuta Giordano Bruno Reffi Tito Masi
1978 huhtikuuta Francesco Valli Enrico Andreoli
lokakuuta Ermenegildo Gasperoni Adriano Reffi
1979 huhtikuuta Marino Bollini Lino Celli
lokakuuta Giuseppe Amici Germano De Biagi
1980 huhtikuuta Pietro Chiaruzzi Primo Marani
lokakuuta Giancarlo Berardi Rossano Zafferani
1981 huhtikuuta Gastone Pasolini Maria Lea Pedini-Angelini
lokakuuta Mario Rossi Ubaldo Biordi
1982 huhtikuuta Giuseppe Maiani Marino Venturini
lokakuuta Libero Barulli Maurizio Gobbi
1983 huhtikuuta Adriano Reffi Massimo Roberto Rossini
lokakuuta Renzo Renzi Germano De Biagi
1984 huhtikuuta Gloriana Ranocchini Giorgio Crescentini
lokakuuta Marino Bollini Giuseppe Amici
1985 huhtikuuta Enzo Colombini Severiano Tura
lokakuuta Pier Paolo Gasperoni Ubaldo Biordi
1986 huhtikuuta Marino Venturini Ariosto Maiani
lokakuuta Giuseppe Arzilli Maurizio Tomassoni
1987 huhtikuuta Renzo Renzi Carlo Franciosi
lokakuuta Rossano Zafferani Gianfranco Terenzi
1988 huhtikuuta Umberto Barulli Rosolino Martelli
lokakuuta Luciano Cardelli Reves Salvatori
1989 huhtikuuta Mauro Fiorini Marino Vagnetti
lokakuuta Gloriana Ranocchini Leo Achilli
1990 huhtikuuta Adalmiro Bartolini Ottaviano Rossi
lokakuuta Cesare Gasperoni Roberto Bucci
1991 huhtikuuta Domenico Bernardini Claudio Podeschi
lokakuuta Edda Ceccoli Marino Riccardi
1992 huhtikuuta Germano De Biagi Ernesto Benedettini
lokakuuta Romeo Morri Marino Zanotti
1993 huhtikuuta Patrizia Busignani Salvatore Tonelli
lokakuuta Gian Luigi Berti Paride Andreoli
1994 huhtikuuta Alberto Cecchetti Fausto Mularoni
lokakuuta Renzo Ghiotti Luciano Ciavatta
1995 huhtikuuta Marino Bollini Settimio Lonfernini
lokakuuta Pier Natalino Mularoni Marino Venturini
1996 huhtikuuta Pier Paolo Gasperoni Pietro Bugli
lokakuuta Maurizio Rattini Giancarlo Venturini
1997 huhtikuuta Paride Andreoli Pier Marino Mularoni
lokakuuta Luigi Mazza Marino Zanotti
1998 huhtikuuta Alberto Cecchetti Loris Francini
lokakuuta Pietro Berti Paolo Bollini
1999 huhtikuuta Antonello Bacciocchi Rosa Zafferani
lokakuuta Marino Bollini Giuseppe Arzilli
2000 huhtikuuta Maria Domenica Michelotti Gian Marco Marcucci
lokakuuta Gianfranco Terenzi Enzo Colombini
2001 huhtikuuta Luigi Lonfernini Fabio Berardi
lokakuuta Alberto Cecchetti Gino Giovagnoli
2002 huhtikuuta Antonio Lazzaro Volpinari Giovanni Francesco Ugolini
lokakuuta Mauro Chiaruzzi Giuseppe Maria Morganti
2003 huhtikuuta Pier Marino Menicucci Giovanni Giannoni
lokakuuta Giovanni Lonfernini Valeria Ciavatta
2004 huhtikuuta Paolo Bollini Marino Riccardi
lokakuuta Giuseppe Arzilli Roberto Raschi
2005 huhtikuuta Fausta Morganti Cesare Gasperoni
lokakuuta Claudio Muccioli Antonello Bacciocchi
2006 huhtikuuta Gianfranco Terenzi Loris Francini
lokakuuta Antonio Carattoni Roberto Giorgetti
2007 huhtikuuta Alessandro Mancini Alessandro Rossi
lokakuuta Mirko Tomassoni Alberto Selva
2008 huhtikuuta Rosa Zafferani Federico Pedini Amati
lokakuuta Ernesto Benedettini Assunta Meloni
2009 huhtikuuta Oscar Mina Massimo Cenci
lokakuuta Stefano Palmieri Francesco Mussoni
2010 huhtikuuta Marco Conti Glauco Sansovini
lokakuuta Giovanni Francesco Ugolini Andrea Zafferani
2011 huhtikuuta Maria Luisa Berti Filippo Tamagnini
lokakuuta Gabriele Gatti Matteo Fiorini
2012 huhtikuuta Italo Righi Maurizio Rattini
lokakuuta Teodoro Lonfernini Denise Bronzetti
2013 huhtikuuta Antonella Mularoni Denis Amici
lokakuuta Gian Carlo Capicchioni Anna Maria Muccioli
2014 huhtikuuta Valeria Ciavatta Luca Beccari
lokakuuta Gianfranco Terenzi Guerrino Zanotti
2015 huhtikuuta Andrea Belluzzi Roberto Venturini
lokakuuta Lorella Stefanelli Nicola Renzi
2016 huhtikuuta Massimo Andrea Ugolini Gian Nicola Berti
lokakuuta Marino Riccardi Fabio Berardi
2017 huhtikuuta Mimma Zavoli Vanessa D'Ambrosio
lokakuuta Enrico Carattoni Matteo Fiorini
2018 huhtikuuta Stefano Palmieri Matteo Ciacci
lokakuuta Mirko Tomassoni Luca Santolini
2019 huhtikuuta Nicola Selva Michele Muratori
lokakuuta Luca Boschi Mariella Mularoni
2020 huhtikuuta Alessandro Mancini Grazia Zafferani
lokakuuta

Kapteenivaltionhoitajien koko titteli on italiaksi Eccellentissimi capitani regentti.[1]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Elenco Consiglieri 2019. Consiglio Grande e Generale. Viitattu 31.12.2019. (italiaksi)