Luettelo Portugalin laivaston partioaluksista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Flag of Portugal.svg
Portugalin sotalaivat

A - B - C - D - E - F - G
H - I - J - K - L - M - N
O - P - Q - R - S - T - U
V - W - X - Y - Z

Sukellusveneet
Rannikkopanssarilaivat
Risteilijät
Hävittäjät
Fregatit
Korvetit
Torpedoveneet
Tykkiveneet
Partioalukset
Miinalaivat
Miinantorjunta-alukset
Miinanraivaajat
Monitorit
Moottoritorpedoveneet
Apualukset
Yhteysalukset
Linjalaivat
Purjealukset
Kuunarit

Luettelo Portugalin laivaston partioaluksista sisältää Portugalin laivaston partioalukset sekä (ulko)vartiolaivat.

Partioalukset
Runkonumero Nimi Kuva Luokka Palvelukseen Huom
P1 São Miguel Faial 1946 romutettu 1957
P2 Faial Faial 1946 1967
P3 Terceira Faial 1946 1957
P4 Santa Maria Faial 1946 1974
P360 Antares Antares 1959 Mosambikille 1975
P360 Viana do Castelo Npop360.jpg Viana do Castelo 2010
P361 Lira Argos (1963) 1964 Angolalle 1975
P361 Figueira da Foz Viana do Castelo 2013
P362 Orion Argos (1963) 1964 Angolalle 1975
P362 Sines Viana do Castelo 2018
P363 Bellatrix Bellatrix 1961 1974
P363 Setúbal Viana do Castelo 2019
P364 Canopus Bellatrix 1961 1974
P365 Deneb Bellatrix 1961 1974
P366 Espiga Bellatrix 1961 Angolalle 1975
P367 Formalhaut Bellatrix 1961 1974
P368 Pollux Bellatrix 1961 Angolalle 1975
P370 Rio Minho 1956
P370 Rio Minho NRP Rio Minho.jpg Rio Minho 1991
P372 Argos Argos (1963) 1963 Angolalle 1975
P373 Cassiopeia Argos (1963) 1964 1975
P374 Dragão Argos (1963) 1963 Angolalle 1975
P375 Escorpiõ Argos (1963) 1963 Angolalle 1975
P376 Hidra Argos (1963) 1964 1976
P377 Altair Bellatrix 1962 Angolalle 1975
P378 Rigel Bellatrix 1962 Angolalle 1975
P379 Pégaso Argos (1963) 1963 Angolalle 1975
P382 Regulus Antares 1962 Malawille 1970
P581 Príncipe Príncipe 1948
P582 Madeira Príncipe 1948
P583 Santiago Príncipe 1948 1967
P584 Sal Príncipe 1948
P585 São Tomé Príncipe 1948
P586 São Vicente Príncipe 1948
P587 Maio Maio 1954
P588 Porto Santo Maio 1955
P589 São Nicolau Maio 1956
P590 Brava Maio (Brava) 1956
P590 Tejo NRP Tejo (P590) na Base Naval de Lisboa.jpg Tejo 2016
P591 Fogo Maio (Brava) 1956
P591 Douro Tejo 2016
P592 Boavista Maio (Brava) 1956
P592 Mondego Tejo 2016
P593 Santo Antão Maio (Brava) 1957
P593 Guadiana Tejo 2016
P594 Santa Luzia Maio (Brava) 1958
P1130 Centauro Argos (1963) 1963 Angolalle 1975
P1131 Sagitário Argos (1963) 1965 1976
P1132 Júpiter Júpiter 1965 1975
P1133 Vénus Júpiter 1965 Angolalle 1975
P1134 Marte Júpiter 1965 Angolalle 1975
P1135 Mercúrio Júpiter 1965 1975
P1136 Saturno Júpiter 1965 1975
P1137 Urano Júpiter 1965 1975
P1140 Cacine NRP Cacine (P1140) fundeado na marina de Peniche 02.jpg Cacine 1968
P1141 Cunene Cacine 1969
P1142 Mandovi Cacine 1969
P1143 Rovuma Cacine 1969
P1144 Cuanza CUANZA 3789.jpg Cacine 1970
P1145 Geba Cacine 1970
P1146 Zaire NRP Zaire P1146 20090731.JPG Cacine 1971
P1147 Zambeze Cacine 1971
P1148 Dom Aleixo Dom Aleixo 1967 1998
P1149 Dom Jeremias Dom Aleixo 1967 1977 merentutkimusalukseksi A5202
poistettu palveluksesta 1998
P1150 Argos 28-05-2017 Patrol vessel NRP Argos, P1150 (1).JPG Argos 1991
P1151 Arcturus Bellatrix (Arcturus) 1968 1974
P1151 Dragão Argos 1991
P1152 Aldebaran Bellatrix (Arcturus) 1968 1974
P1152 Escorpião NRP Escorpiao P1152 20090731.JPG Argos 1991
P1153 Procion Bellatrix (Arcturus) 1968 1974
P1153 Cassiopeia Argos 1991
P1154 Sirius Bellatrix (Arcturus) 1970 1974
Mosambikille 1975
P1154 Hidra Argos 1991
P1155 Vega Bellatrix (Arcturus) 1970 1974
Mosambikille 1975
P1155 Centauro NRP Centauro P1155.JPG Centauro 2000
P1156 Alvor Alvor 1967 1975
P1156 Orion N R P Orion P1156 (11952183683).jpg Centauro 2000
P1157 Aljezur Alvor 1968 1975
P1157 Pégaso Centauro 2000
P1158 Albufeira Alvor 1967 1975
P1158 Sagitário Centauro 2000
P1160 Limpopo Cacine 1973
P1161 Save Cacine 1973
P1162 Albatroz FDTL Albatroz Class Patrol Boats.jpg Albatroz 1974 Itä-Timorille 2002
P1163 Açor FDTL Albatroz Class Patrol Boats.jpg Albatroz 1974 Itä-Timorille 2002
P1164 Andorinha Albatroz 1974 1999
P1165 Águia Albatroz 1974 2016
P1166 Condor Albatroz 1974 koululaivaksi UAM630
P1167 Cisne Albatroz 1974