Luettelo Naruton jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo animesarja Naruton jaksoista.

Ensimmäinen tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Japaninkielinen nimi Englanninkielinen nimi Jaksokuvaus
1. 3. lokakuuta 2002 Sanjō! Uzumaki Naruto! Enter: Naruto Uzumaki! Naruto yrittää saada huomiota kyläläisiltä tekemällä kepposia. Hän myös epäonnistuu ninja-akatemian pääsykokeissa.
2. 10. lokakuuta 2002 Konohamaru da kore! My Name Is Konohamaru! Konohamaru haluaa, että hänet tunnettaisiin yksilönä eikä ainoastaan Kolmannen Hokagen lapsenlapsena.
3. 17. lokakuuta 2002 Shukuteki!? Sasuke to Sakura Sasuke and Sakura: Friends or Foes? Naruton, Sakuran ja Sasuken Ryhmä 7 muodostuu ja Naruto yrittää saada Sakuran kyllästymään Sasukeen.
4. 24. lokakuuta 2002 Shiren! Sabaibaru enshū Pass or Fail: Survival Test Ryhmä 7 tapaa senseinsä, Kakashi Hataken, joka pitää heille selviytymistestin.
5. 31. lokakuuta 2002 Shikkaku? Kakashi no Keturon You Failed! Kakashi's Final Decision Ryhmä 7 jatkaa selviytymistestiään ja löytävät keinon sen läpäisemiseen.
6. 7. marraskuuta 2002 Jūyō ninmu! Nami no Kuni e chō-shuppatsu! A Dangerous Mission! Journey to the Land of Waves! Ryhmä 7 saa tehtäväkseen suojella sillanrakentaja Tazunaa.
7. 14. marraskuuta 2002 Kiri no ansatsusha! The Assassin of the Mist! Ryhmä 7 joutuu taistelemaan voimakasta ninjaa, Zabuza Momochia, vastaan, joka on palkattu tappamaan Tazuna.
8. 21. marraskuuta 2002 Itami ni chikau ketsui The Oath of Pain Ryhmä 7:n ja Zabuzan taistelu jatkuu ja Zabuza vangitsee Kakashin vedestä muodostamaansa kuplaan.
9. 28. marraskuuta 2002 Sharingan no Kakashi Kakashi: Sharingan Warrior! Naruto ja Sasuke vapauttavat Kakashin ja Kakashi voittaa Zabuzan, joka pakenee Hakun avulla.
10. 5. joulukuuta 2002 Chakura no mori The Forest of Chakra Raskaan taistelun jälkeen, Ryhmä 7 jatkaa tehtäväänsä ja harjoittavat taitojaan.
11. 12. joulukuuta 2002 Eiyū no ita kuni The Land Where a Hero Once Lived Viettäessään aikaa Aaltojen maassa, Ryhmä 7 saa tietää paikallisesta sankarista ja häntä ihailevasta pojasta.
12. 19. joulukuuta 2002 Kyōjō kessen! Zabuza futatabi!! Battle on the Bridge! Zabuza Returns! Gaton alaiset kaappaavat Tsunamin, kun Ryhmä 7 (Narutoa lukuun ottamatta) taistelee Zabuzaa ja Hakua vastaan.
13. 26. joulukuuta 2002 Haku no hijutsu - Makyō Hyōshō Haku's Secret Jutsu: Crystal Ice Mirrors Haku paljastaa "verilahjansa" taistelussa Sasukea vastaan.
14. 9. tammikuuta 2003 Igaisei nanbā wan, Naruto sansen! The Number One Hyperactive, Knucklehead Ninja Joins the Fight! Naruto liittyy Ryhmä 7 taisteluun ja jää Hakun ansaan yhdessä Sasuken kanssa.
15. 16. tammikuuta 2003 Shikai zero no tatakai - Sharingan kuzushi Zero Visibility: The Sharingan Shatters Zabuza taistelee Kakashia vastaan Naruton ja Sasuken yrittäessä vapautua Hakun jääkristallivankilasta.
16. 23. tammikuuta 2003 Kaihō sareta fūin The Broken Seal Nähdessään Sasuken kaatuvan, Naruton sisäinen hirviökettu saa Naruton valtaansa.
17. 30. tammikuuta 2003 Shiroi Kako - Himeta omoi White Past: Hidden Ambition Haku kertoo elämästään Narutolle Kakashin ja Zabuzan jatkaessa taisteluaan.
18. 6. helmikuuta 2003 Shinobi to iu na no dōgu The Weapons Known as Shinobi Haku uhraa elämänsä Zabuzan puolesta.
19. 13. helmikuuta 2003 Zabuza yuki ni chiru... The Demon in the Snow Kyläläiset nousevat Gatoa vastaan ja Zabuza lopulta tappaa Gaton kuollen itse samalla. Ryhmä 7 palaa Konohaan.
20. 20. helmikuuta 2003 Shinshō totsunyū! Chūnin Shiken dattebayo A New Chapter Begins: The Chunin Exam! Kakashi ilmoittaa Ryhmä 7:n Chunin-kokeisiin.
21. 27. helmikuuta 2003 Nanore! Arawareta kyōteki tara!! Identify Yourself: Powerful New Rivals Ryhmä 7 ymmärtää kuinka vahvoja osallistujia Chunin-kokeisiin tulee.
22. 6. maaliskuuta 2003 Kiai hyaku-nijū pāsento Nau de rokku na chōsenjō! Chunin Challenge: Rock Lee vs. Sasuke! Rock Lee haastaa Sasuken taisteluun ennen Chunin-kokeiden alkua.
23. 13. maaliskuuta 2003 Kechirase raibaru! rūkī nainu zenin shūgō Genin Takedown! All Nine Rookies Face Off! Kaikki Konohan Geninit tapaavat ennen Chunin-kokeiden alkua.
24. 20. maaliskuuta 2003 Ikinari shikkaku? Chō-nankan no daiichi shiken Start Your Engines: The Chunin Exam Begins Geninit aloittavat Chunin-kokeiden ensimmäisen vaiheen.
25. 27. maaliskuuta 2003 Deta-toko shōbu! funbari dokoro no jū monme The Tenth Question: All or Nothing Geninit tekevät koetta kunnes kokeen valvoja paljastaa kymmenennen kysymyksen. Ensimmäinen vaihe päättyy.
26. 2. huhtikuuta 2003 Zettai hikken! Shi no Mori chokusen rupo! Konoha no gakkyū shinbun da kore! Special Report: Live From the Forest of Death Erikoisjakso, joka kertaa sarjan tapahtumia.

Toinen tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Japaninkielinen nimi Englanninkielinen nimi Jaksokuvaus
27. 2. huhtikuuta 2003 Daini shiken sutāto! Mawari wa minna teki darake! The Chunin Exam Stage 2: The Forest of Death Chunin-kokeiden toinen vaihe käynnistyy ja kokelaat aloittavat kahden käärön etsinnän Kuoleman metsässä.
28. 9. huhtikuuta 2003 Kū ka kuwareru ka! Esa ni natta Naruto Eat or Be Eaten: Panic in the Forest Ryhmät jatkavat etsintäänsä ja taistelujaan. Samalla Ryhmä 7 kohtaa voimakkaan vihollisen.
29. 16. huhtikuuta 2003 Naruto hangeki! nigenēndattebayo! Naruto's Counterattack: Never Give In! Ryhmä 7 jatkaa taisteluaan voimakasta ruohoninjaa vastaan.
30. 23. huhtikuuta 2003 Yomigaere Sharingan! Hissatsu: Katon Ryūka no Jutsu! The Sharingan Revived: Dragon Flame Jutsu! Orochimaruksi paljastunut ruohoninja tekee Sasukeen kirousmerkin ja voittaa myös Naruton.
31. 30. huhtikuuta 2003 Geki mayu puratonikku! Boku wa shinu made anata o mamoru!! Bushy Brow's Pledge: Undying Love and Protection Äänininjat hyökkäävät Ryhmä 7:n kimppuun, jonka ainoa tajuissaan oleva jäsen on Sakura.
32. 7. toukokuuta 2003 Sakura saku! Ketsui no ushiro sugata Sakura Blossoms! Rock Lee saapuu avustamaan Sakuraa taistelussa äänininjoja vastaan.
33. 14. toukokuuta 2003 Muteki no fōmēshon! InoShikaChō!! Battle Formation: Ino-Shika-Cho! Ryhmä 10 saapuu taistelemaan äänininjoja vastaan. Sasuke paljastaa kirousmerkkinsä voiman.
34. 21. toukokuuta 2003 Akamaru bikkuri! Gaara, Kyōi no Jitsuryoku Akamaru Trembles: Gaara's Cruel Strength! Gaaran voimat paljastuvat Ryhmä 8:lle.
35. 28. toukokuuta 2003 Nozoki mi genkin! Maki mono no himitsu The Scroll's Secret: No Peeking Allowed Naruto ehdottaa käärön avaamista ja Kabuto liittyy Ryhmä 7:n matkaan kohti metsän keskellä sijaitsevaa tornia.
36. 4. kesäkuuta 2003 Bunshin taiketsu! Ore ga shuyaku dattebayo! Clone vs. Clone: Mine Are Better Than Yours Ryhmä 7 ja Kabuto taistelevat sadeninjoja vastaan.
37. 11. kesäkuuta 2003 Daini shiken toppa! seizoroi rūkī nainu! Surviving the Cut: The Rookie Nine Together Again! Ryhmä 7 saa toisen käärönsä ja valmistuu kokeesta. Seuraavaksi järjestetään Chunin-kokeiden kolmannen vaiheen karsinnat.
38. 18. kesäkuuta 2003 Gōkakusha nibun ni ichi!? Ikinari shiai dattebayo!! Narrowing the Field: Sudden Death Elimination! Kabuto paljastuu Konohan petturiksi ja Sasuke aloittaa ottelunsa Yoroi Akadoa vastaan.
39. 2. heinäkuuta 2003 Geji mayu jerashī! "Shishi Rendan" Tanjō Bushy Brow's Jealousy: Lions Barrage Unleashed! Sasuke jatkaa taisteluaan huolimatta ongelmistaan kirousmerkkinsä kanssa.
40. 9. heinäkuuta 2003 Isshokusokuhatsu!! Kakashi vāsasu Orochimaru Kakashi and Orochimaru: Face-to-Face! Kakashi aikoo sulkea Sasuken kirousmerkin. Zaku Abumi ja Shino Aburame taistelevat.
41. 16. heinäkuuta 2003 Raibaru gekitotsu! Otome gokoro wa honki mōdo Kunoichi Rumble: The Rivals Get Serious! Misumi Tsurugi taistelee Kankuroa vastaan, mitä seuraa Sakuran ja Ino Yamanakan taistelu.
42. 23. heinäkuuta 2003 Besuto batoru wa shānnarō!! The Ultimate Battle: Cha! Sakuran ja Inon välinen taistelu tuo esiin kaksikon yhteistä menneisyyttä.
43. 30. heinäkuuta 2003 Shikamaru tajitaji!? Kunoichi-tachi no atsuki tatakai Killer Kunoichi and a Shaky Shikamaru Temari taistelee Tenteniä vastaan, mitä seuraa Shikamaru Naran ja Kin Tsuchin välinen ottelu.
44. 6. elokuuta 2003 Akamaru sansen!! Makeinu wa docchi da? Akamaru Unleashed! Who's Top Dog Now? Naruto pääsee viimein taisteluun vastustajanaan Kiba Inuzuka.
45. 13. elokuuta 2003 Hinata sekimen! Kankyaku anguri, Naruto no oku no te Surprise Attack! Naruto's Secret Weapon! Naruton ja Kiban välinen taistelu jatkuu ja Naruto esittelee uusimman tekniikkansa.
46. 20. elokuuta 2003 Byakugan kaigen!! Uchiki na Hinata no daitan ketsui! Byakugan Battle: Hinata Grows Bold! Neji Hyugan ja Hinata Hyugan välinen taistelu alkaa.
47. 27. elokuuta 2003 Akogare no hito no me no mae de!! A Failure Stands Tall! Hinata haluaa todistaa olevansa Nejin arvoinen vastustaja.
48. 3. syyskuuta 2003 Gaara funsai!! Wakasa da! Pawā da! Bakuhatsu da! Gaara vs. Rock Lee: The Power of Youth Explodes! Rock Leen ja Gaaran välinen taistelu alkaa.
49. 10. syyskuuta 2003 Nekketsu ochikobore! Tsuini Sakuretsu, kindan no ōgi! Lee's Hidden Strength: Forbidden Secret Jutsu! Lee paljastaa parhaimpia liikkeitään ja Gaara päättää lopettaa taistelun.
50. 17. syyskuuta 2003 Aa Rokku Rī! Kore ga otoko no ikizama yo!! The Fifth Gate: A Splendid Ninja is Born!! Lee käyttää valttikorttinsa, mutta Gaara päättää ottelun verisesti.
51. 24. syyskuuta 2003 Yami ni ugomeku kage Sasuke ni semaru kiki! A Shadow in the Darkness: Danger Approaches Sasuke Choji Akimichi käy lyhyen ottelun Dosu Kinutaa vastaan ja karsinnat päättyvät. Naruto saa itselleen uuden valmentajan.
52. 1. lokakuuta 2003 Ebisu futatabi! harenchi wa watashi ga yurushimasen zo! Ebisu Returns: Naruto's Toughest Training Yet! Naruto alkaa harjoitella Ebisun johdolla.

Kolmas tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Japaninkielinen nimi Englanninkielinen nimi Jaksokuvaus
53. 8. lokakuuta 2003 Aiyashibaraku! Ero-sennin tōjō! Long Time No See: Jiraiya Returns! Naruto pakottaa Jiraiyan opettajakseen Chunin-kokeita varten.
54. 15. lokakuuta 2003 Ero-sennin jikiden Kuchiyose no Jutsu dattebayo!! Summoning Jutsu: Wisdom of the Toad Sage! Naruto alkaa opetella voimakasta tekniikkaa ja saa huomata sen hankaluuden.
55. 22. lokakuuta 2003 Setsunai omoi Negai o kometa ichirin A Feeling of Yearning, a Flower Full of Hope Sakura vie kukkia loukkaantuneille Rock Leelle ja Sasukelle.
56. 22. lokakuuta 2003 Sei ka shi ka!? Menkyo kaiden wa inochi kake! Live or Die! Risk It All to Win It All! Jiraiya tajuaa, että ainoa mahdollisuus opettaa Naruton hallitsemaan hirviöketun chakraansa on antaa hänen kohdata pelkoa.
57. 5. marraskuuta 2003 Tonda! Haneta! Mogutta! Gama oyabun tōjō!! He Flies! He Jumps! He Lurks! Chief Toad Appears! Naruton täytyy todistaa Gamabuntalle olevansa hänen mestari.
58. 12. marraskuuta 2003 Shinobi yoru ma no te! Nerawareta Byōshitsu Hospital Besieged: The Evil Hand Revealed! Rock Lee joutuu vaaraan sairaalassa. Naruto ja Shikamaru saavat tietää syyn Gaaran verenhimoon.
59. 19. marraskuuta 2003 Mō retsu Mō Tsui Mō Dasshu Hansen kaishi dattebayo The Final Rounds: Rush to the Battle Arena! Naruto yrittää päästä areenalle ajoissa.
60. 26. marraskuuta 2003 Byakugan bāsasu Kage Bunshin! Ore wa zettē katsu!! Byakugan vs. Shadow Clone Jutsu! Naruton ja Nejin välinen taistelu alkaa.
61. 3. joulukuuta 2003 Shikaku zero! Mō hitotsu no zettai Bōgyo Ultimate Defense: Zero Blind Spot! Naruton taistelu Nejia vastaan ei suju hyvin. Neji kertoo elämästään Hyuga klaanissa.
62. 10. joulukuuta 2003 Ochikobore no Sokojikara! A Failure's True Power Naruto todistaa kykenevänsä hallitsemaan hirviöketun chakraa päihittäen Nejin.
63. 17. joulukuuta 2003 Shikkaku!? Kiken! Maedaoshi! Haran bukumi no daihonsen! Hit It or Quit It: The Final Rounds Get Complicated! Neji saa tietää totuuden isänsä kuolemasta. Shikamarun ja Temarin välinen ottelu alkaa.
64. 24. joulukuuta 2003 Kumo wa ii naa... yaru ki zero no otoko Zero Motivation: The Guy with Cloud Envy! Shikamaru paljastaa strategiset kykynsä taistellessaan Temaria vastaan.
65. 31. joulukuuta 2003 Gekitotsu! Konoha mai Suna ugomeku toki Dancing Leaf, Squirming Sand Hokage pohtii Sasuken hylkäämistä, mutta hän saapuu paikalle dramaattisesti viimehetkellä.
66. 14. tammikuuta 2004 Arashi o yobu otoko!! Sasuke no Gejimayu-ryū Taijutsu! Bushy Brow's Jutsu: Sasuke Style! Sasuke yllättää Gaaran nopealla taijutsullaan, mutta Gaara ympäröi itsensä hiekkasuojalla.
67. 14. tammikuuta 2004 Date ni okureta wake janai! Kyūkyoku ōgi - Chidori tanjō!! Late for the Show, but Ready to Go! The Ultimate Secret Technique is Born! Tuhotakseen Gaaran suojan, Sasuke käyttää "Chidoria". Ääni- ja hiekkaninjat hyökkäävät Konohaan.
68. 28. tammikuuta 2004 Konoha Kuzushi" Shidou! Zero Hour! The Destruction of the Hidden Leaf Village Begins! Orochimarun johtama hyökkäys käynnistyy. Gaara pakenee ryhmänsä kanssa ja joutuu Sasuken jahtaamaksi.
69. 4. helmikuuta 2004 Matte mashita! A-ranku ninmu dattebayo!! Village in Distress: A New A-Ranked Mission! Naruto, Sakura, Shikamaru ja Pakkun lähetetään avustamaan Sasukea taistelussa Ryhmä Bakia vastaan.
70. 11. helmikuuta 2004 Nigegoshi nanbaa wan Mendokuse~ ga yarukkyanee!! A Shirker's Call to Action: Layabout No More! Shikamaru päättää ostaa toisille aikaa jääden pidättelemään perässään olevia äänininjoja.
71. 18. helmikuuta 2004 Kokon musō! "Hokage" toiu reberu no tatakai An Unrivaled Match: Hokage Battle Royale! Kolmas Hokage taistelee Orochimarun kuolleista kutsumia Ensimmäistä ja Toista Hokagea vastaan.
72. 25. helmikuuta 2004 Hokage no ayamachi Kamen ni shita no sukao A Mistake from the Past: A Face Revealed! Orochimaru paljastaa salaisuudet suunnitelmiensa takana ja päämääränsä. Kolmas Hokage valmistautuu käyttämään viimeistä tekniikkaansa.
73. 3. maaliskuuta 2004 Kinjutsu ōgi! "Shiki Fūin Forbidden Secret Technique: Reaper Death Seal! Kolmas Hokage eliminoi Ensimmäisen ja Toisen Hokagen ja valmistautuu imemään Orochimarun sielun. Shino haastaa Kankuron.
74. 10. maaliskuuta 2004 Kyōkaku! Gaara no Shōtai Astonishing Truth: Gaara's Identity Emerges! Gaara alkaa muuttua Shukakuksi. Kolmas Hokage jatkaa Orochimarun sielun imemistä.
75. 17. maaliskuuta 2004 Genkai o koete... Sasuke no ketsudan!! Exceeding the limit... Sasuke's decision!! Sasuke yrittää voittaa Gaaran ja yrittää käyttää kirousmerkkiään. Naruto, Sakura ja Pokkun saapuvat paikalle.
76. 24. maaliskuuta 2004 Tsukiyo no ansatsusha An Assassin of the Moonlit Night Naruto joutuu taistelemaan Gaaraa vastaan, kun hän vangitsee Sakuran hiekallaan. Gaara muistaa tapahtumia lapsuudestaan.
77. 31. maaliskuuta 2004 Hikari to Yami Gaara to iu na Light and darkness The name Gaara Gaara muistelee surullista lapsuuttaan. Naruton ja Gaaran välinen taistelu jatkuu.
78. 7. huhtikuuta 2004 Bakuhatsu! Korezo Naruto ninpōchō~~!! Explosion! These are the Naruto ninja chronicles~~!! Naruton taidot paljastuvat taistelussa ja hän kutsuu lopulta Gamabuntan avukseen.

Neljäs tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Japaninkielinen nimi Englanninkielinen nimi Jaksokuvaus
79. 14. huhtikuuta 2004 Rimitto bucchigiri! ~Hikari to Yami~ Breaking the limit! ~Light and Darkness~ Ketun muotoon muuttunut Gamabunta ja Naruto päättävät taistelunsa Gaaraa ja Shukakua vastaan. Kolmas Hokage sulkee Orochimarun kädet kuollen vammoihinsa.
80. 21. huhtikuuta 2004 Sandaime yo, towa ni......!! Third, everlasting......!! Orochimaru joutuu pakenemaan Konohasta joukkoineen. Kolmannelle Hokagelle järjestetään hautajaiset.
81. 28. huhtikuuta 2004 Asagiri no kikyō Homecoming in the morning fog Itachi Uchiha ja Kisame Hoshigaki saapuvat Konohaan ja joutuvat taisteluun Kurenaita ja Asumaa vastaan.
82. 5. toukokuuta 2004 Sharingan tai Sharingan!! Sharingan vs Sharingan! Kakashi saapuu Kurenain ja Asuman avuksi. Hän taistelee Itachia vastaan häviten ja vaipuen koomaan.
83. 12. toukokuuta 2004 Ō, nō~! Jiraiya no jonan, Naruto no sainan Oh, no~! Jiraiya's women trouble, Naruto's misfortune! Itachi ja Kisame joutuvat lopulta pakenemaan ja alkavat seurata Jiraiyaa ja Narutoa. Sasuke saa kuulla Itachista ja lähtee hänen peräänsä.
84. 19. toukokuuta 2004 Unare Chidori, Hoero Sasuke! Roar Chidori Howl Sasuke! Itachi ja Kisame löytävät Naruton, mutta samalla Sasuke haastaa Itachin. Lopulta Jiraiya saapuu paikalle.
85. 26. toukokuuta 2004 Orokanaru otōto yo urame, nikume! Foolish little brother Curse, hate! Itachi ja Kisame pakenevat ja Jiraiya pelastaa pahoin vahingoittuneen Sasuken lähettäen hänet Konohan sairaalaan.
86. 2. kesäkuuta 2004 Shugyō kaishi, Ore ha zettē tsuyoku naru! Training commences, I'm definitely going to become stronger! Naruto ja Jiraiya jatkavat Tsunaden etsintää. Jiraiya alkaa opettaa Narutolle Rasengania.
87. 9. kesäkuuta 2004 Konjō!!! Warero mizufūsen Guts!!! Pop water balloon Naruto yrittää läpäistä Rasengan-harjoitusten ensimmäisen vaiheen; vesi-ilmapallon räjäyttämisen chakran avulla.
88. 16. kesäkuuta 2004 Konoha māku to hitaiate Leaf mark and forehead protector Naruto läpäisee harjoitusten toisen vaiheen käyttäen apunaan muistojaan ninja-akatemiasta. Samalla Tsunade tapaa Orochimarun.
89. 23. kesäkuuta 2004 Hamon Ripple Naruto aloittaa harjoitusten kolmannen ja viimeisen vaiheen. Orochimaru yrittää saada Tsunaden parantamaan kätensä.
90. 7. heinäkuuta 2004 Ikari bakuhatsu! Yurusanēttebayo Anger explosion! I won't forgive you Naruto ja Jiraiya tapaavat Tsunaden, joka suututtaa Naruton puhuessaan pahaa Hokagen arvonimestä. Naruto ja Tsunade taistelevat ja Naruto yrittää käyttää Rasengania epäonnistuen.
91. 14. heinäkuuta 2004 Shodai Hokage no isan Shi o yobu kubikazari The First Hokage's inheritance The necklace that brings death Naruto ja Tsunade lyövät vetoa. Mikäli Naruto oppisi Rasenganin viikossa, Tsunade antaisi hänelle arvokkaan kaulakorunsa.
92. 21. heinäkuuta 2004 YES ka NO ka! Tsunade no kaitō YES or NO! Tsunade's answer Naruto koettaa yhä oppia Rasengania. Tsunade tapaa Orochimarun aikeissa tappaa hänet.
93. 28. heinäkuuta 2004 Kōshō Ketsuretsu! Negotiation breakdown Tsunade joutuu taisteluun Kabutoa vastaan, joka haavoittaa Tsunadea. Tsunaden ollessa šokissa verikammonsa takia, Jiraiya, Naruto ja Shizune saapuvat apuun.
94. 4. lokakuuta 2004 Kurae! Ikari no Rasengan Take it! The Rasengan of anger Orochimaru aloittaa taistelun Jiraiyaa vastaan samalla kun Kabuto voittaa Shizunen. Naruto asettuu puolustamaan Tsunadea.
95. 11. lokakuuta 2004 Godaime Hokage, Inochi o kaketa tatakai! The Fifth Hokage, The battle she wages her life on! Naruto iskee Kabutoa Rasenganilla, mutta haavoittuu itsekin. Tsunade kuitenkin pelastaa hänet liittyen sitten taisteluun Orochimarua vastaan.
96. 11. lokakuuta 2004 San sukumi no tatakai Three-way battle Kolmikon taistelu päättyy ja Orochimaru pakenee Kabuton kanssa. Naruto voittaa Tsunaden kanssa lyömänsä vedon.
97. 18. lokakuuta 2004 Naruto no yukemuri chin dōchū Naruto's strange hot spring side trip Joukko käy kuumilla lähteillä ennen Konohaan saapumista. Kaksi ninjaa saapuvat vaatimaan Tsunadea maksamaan velkojaan.
98. 25. lokakuuta 2004 Ninja o yamero! Tsunade no tsūkoku Stop being a ninja! Tsunade's notice Tsunade saapuu Konohaan parantaen Sasuken ja Kakashin. Hän kertoo Rock Leelle, että tämän leikkauksessa tulisi olemaan 50% mahdollisuus epäonnistua, mikä johtaisi Leen kuolemaan.
99. 1. syyskuuta 2004 Hi no ishi o tsugu mono The one who inherits the will of fire Konohamaru lukitsee itsensä Hokagen työhuoneeseen vastustaen Tsunaden nimittämistä Hokageksi.
100. 8. syyskuuta 2004 Nekketsu shitei no kizuna ~Otoko ga ninpō wo tsuranuku toki~ The hot-blooded teacher-student bond ~The time a man must follow his Way of the Ninja~ Rock Lee pohtii, että suostuisiko epävarmaan leikkaukseen. Jaksossa nähdään myös hänen menneisyyttään.
101. 15. syyskuuta 2004 Mitai, Shiritai, Tashikametai Kakashi-sensei no sugao Want to see, want to know, want to confirm Kakashi-sensei's true face Naruto, Sakura ja Sasuke yrittävät nähdä Kakashin naamion alle.
102. 22. syyskuuta 2004 Iza shin ninmu Giri to ninjō to Chakoku o sukue! Now a new mission Rescue honour, kindness and the Tea Country! Naruto, Sakura ja Sasuke saavat haastavat tehtävän. Heidän täytyy valvoa, ettei Tee-maan juoksukisoissa huijata. Kolmikko lähtee seuraamaan Tee-maan osallistujaa, Idatea, liittyen tämän matkaseuraksi.
103. 29. syyskuuta 2004 Naruto gekichin!? Inbau uzumaku ōunabara Naruto sinking!? Conspiracy in the swirling ocean Kilpailun laivalla kuljettavassa vaiheessa, Ryhmä 7:n ja Idaten kimppuun hyökkää Sade-kolmikko, joka upottaa heidän laivansa. Idate onnistuu uimaan maihin, mutta kohtaa kylänsä petturin, Aoin.
104. 13. lokakuuta 2004 Hashire Idate! Arashi o yubi haran no Nagitō!! Run Idate! The stormy troubles of Nagi island!! Aoi melkein tappaa Idaten, mutta Ryhmä 7 viivyttelee häntä kunnes Aoi poistuu. Naruto päättää alkaa kantaa Idatea maalia kohti.

Viides tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Japaninkielinen nimi Englanninkielinen nimi Jaksokuvaus
105. 20. lokakuuta 2004 Gōru chokuzen! Raimei todoroku daigekitō Just before the goal! A thunder roaring great fierce fight Ryhmä 7 ja Idate joutuvat taas taisteluun Aoita vastaan. Idate muistelee menneitä.
106. 27. lokakuuta 2004 Todoku ka Idate! Shūnen no rasuto supāto!! Will you make it Idate! The never-give-up last spurt!! Naruto voittaa Aoin ja Idate voittaa juoksukilpailun. Ryhmä 7 lähtee Tee-maasta.
107. 3. marraskuuta 2004 Omae to tatakaitai! Tsui ni gekitotsu Sasuke tai Naruto I want to fight you! Finally they clash, Sasuke vs Naruto Sasuke tuntee kateutta Narutoa kohtaan ja haastaa tämän taisteluun sairaalan katolla.
108. 10. marraskuuta 2004 Mienai kiretsu Unseen crack Kakashi keskeyttää Sasuken ja Naruton taistelun. Pian neljä äänininjaa pyytävät Sasukea liittymään Orochimaruun.
109. 17. marraskuuta 2004 Oto no izanai The Sound's invitation Sakura yrittää estää Sasukea lähtemästä Orochimarun mukaan.
110. 17. marraskuuta 2004 Kessei! Teppeki fōmēshon Formation! Iron wall formation Shikamarun johtama ryhmä lähtee jahtaamaan äänininjoja ja Sasukea.
111. 24. marraskuuta 2004 Sesshoku ~Oto Yonin Shū no jitsuryoku~ Contact ~The force of the Sound Four~ Äänininjat saavat tietää takaa-ajajistaan.
112. 1. joulukuuta 2004 Ikinari nakamare!? Shikamaru shōtai daipinchi A sudden split among friends!? Platoon Shikamaru's great crisis Jirobo, yksi äänininjoista, vangitsee Shikamarun ryhmän maasta muodostettuun vankilaan.
113. 8. joulukuuta 2004 Pawā zenkai! Moero Chōji At full power! Burn Choji Shikamarun ryhmä vapautuu Jirobon vankilasta. Choji jää taistelemaan, jotta muut voisivat jatkaa matkaansa.
114. 15. joulukuuta 2004 Saraba tomo yo...! Soredemo ore wa shinjiteru Farewell friend...! But still I believe Choji voittaa Jirobon erikoispillereittensä ansiosta, mutta vaipuu itsekin maahan sivuvaikutusten johdosta.
115. 22. joulukuuta 2004 Omae no aite wa kono ore da! Your opponent is me! Shikamarun ryhmä jää tällä kertaa Kidomarun ansaan, mutta vapautuvat ja Neji jää taistelemaan häntä vastaan.
116. 5. tammikuuta 2005 Shikai sanbyaku rokujū do, Byakugan no shikaku 360 field of vision, The Byakugan's blind spot Neji ja Kidomaru jatkavat taisteluaan.
117. 5. tammikuuta 2005 Makerarenai riyū The reason not to lose Neji onnistuu päihittämään Kidomarun, mutta menettää itsekin tajuntansa.
118. 12. tammikuuta 2005 Dakkan~Ma ni awanakatta utsuwa Rescue~To be in time for the container Orochimaru joutuu vaihtamaan itselleen uuden ruumiin. Shikamaru, Naruto ja Kiba yrittävät varastaa tynnyrin, jossa Sasukea pidetään.
119. 19. tammikuuta 2005 Shissaku! Aratanaru teki Mistake! The new enemy Shikamarun ryhmä hajoaa, kun Kimimaro saapuu äänininjojen avuksi.
120. 2. helmikuuta 2005 Unare! Hoero! Kyūkyoku no taggu Roar! Howl! The ultimate tag Kiba ja Akamaru taistelevat Sakonia ja Ukonia vastaan samalla, kun Shikamaru taistelee Tayuyaa vastaan.
121. 9. helmikuuta 2005 Sorezore no tatakai Each respective battles Kiba ja Shikamaru jatkavat omia taisteluitaan Naruton yrittäessä pärjätä Kimimaroa vastaan.
122. 16. helmikuuta 2005 Feiku! Otoko Shikamaru kishikaisei no kake Fake! The man Shikamaru gambles to recover from a hopeless situation Kolmikko jatkaa taisteluitaan.
123. 23. helmikuuta 2005 Konoha no aoki yajū kenzan! Meet the Leaf's green beast! Rock Lee saapuu Naruton avuksi ja alkaa taistella Kimimaroa vastaan. Sasuke herää tynnyrissään ja lähtee juoksemaan Orochimarun piilopaikkaa kohti Naruto perässään.
124. 2. maaliskuuta 2005 Yajū sakuretsu! Hajikero futtobe tsukinukero! Beast explosion! Burst open, blow off and break through! Lee, Kiba ja Shikamaru on vaikeuksissa, mutta Gaara, Temari ja Kankuro saapuu yllättäin heidän avukseen.
125. 9. maaliskuuta 2005 Konoha dōmeikoku Suna no shinobi The Leaf's allies The Sand's shinobi Kankuro ja Temari viimeistelevät vastustajansa.
126. 16. maaliskuuta 2005 Saikyō taiketsu! Gaara tai Kimimaro!! Strongest confrontation! Gaara vs Kimimaro!! Gaara ja Kimimaro jatkavat taisteluaan. Kimimaro muistelee lapsuuttaan.
127. 30. maaliskuuta 2005 Shūnen no ichigeki Sawarabi no Mai A never-give-up blow! Dance of the Seedling Fern Kimimaro kuolee sairautensa johdosta. Naruto saa Sasuken kiinni.
128. 30. maaliskuuta 2005 Todokanai sakebi Unreachable outcry Naruto yrittää saada Sasuken palaamaan Konohaan, mutta tämä ei suostu. Naruto hyökkää Sasuken kimppuun.
129. 6. huhtikuuta 2005 Itachi to Sasuke tōsugiru sonzai Itachi and Sasuke The far away existence Sasuke muistelee lapsuuttaan.
130. 13. huhtikuuta 2005 Chichi to ko Hibiwareta kamon Father and child The cracked family crest Sasuke jatkaa lapsuudensa muistelua taistellen samalla Narutoa vastaan.

Kuudes tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Japaninkielinen nimi Englanninkielinen nimi Jaksokuvaus
131 20. huhtikuuta 2005 Kaigan Mangekyō Sharingan no himitsu Open your eyes to the truth The secret of the Mangekyō Sharingan Sasuke jatkaa lapsuudensa muistelua taistellen samalla Narutoa vastaan.
132 27. huhtikuuta 2005 Shin'yū yo! Close friend! Naruto ja Sasuke jatkavat taistelua. Kakashi lähtee heidän peräänsä.
133 4. toukokuuta 2005 Namida no hōkō! Omae wa ore no tomodachi da Howl of tears! You are my friend Naruto saa demoniketulta voimia, kun taas Sasuke ottaa kirousmerkkinsä käyttöön.
134 11. toukokuuta 2005 Namida ame no ketsumatsu The conclusion of the rain of tears Sasuke voittaa taistelun. Kakashi saapuu paikalle.
135 18. toukokuuta 2005 Mamorenakatta yakusoku The broken promise Taistelussa loukkaantuneita hoidetaan sairaalassa.
136 25. toukokuuta 2005 Sennyū sōsa!? Tsui ni kitakita chō-S-kyū ninmu Infiltration investigation!? At last it came a super-S-rank mission Naruto, Sakura ja Jiraya lähtevät tehtävälle äänininjojen maahan.
137 1. kesäkuuta 2005 Muhōsha no gai Fūma ichizoku no kage Town of outlaws Shadow of the Fūma clan Kolmikko jatkaa tehtäväänsä ja kohtaavat muita ninjoja.
138 8. kesäkuuta 2005 Kiyoki uragiri Hakanaki negai Noble betrayal Fleeting wish -
139 15. kesäkuuta 2005 Kyōfu! Orochimaru no tachi Terror! Orochimaru's mansion -
140 22. kesäkuuta 2005 Futatsu no kodō Kabuto no wana Two heartbeats Kabuto's trap -
141 29. kesäkuuta 2005 Sakura no ketsui Sakura's decision -
142 6. heinäkuuta 2005 Genkai shisetsu no san akunin Three bad men of the strictly guarded facility -
143 13. heinäkuuta 2005 Hashire Tonton! Omae no hana ga tayori dattebayo Run Tonton! I'm depending on your nose -
144 20. heinäkuuta 2005 Shin'sei surīman seru futari to ippiki The new three-man group Two people and a dog! -
145 27. heinäkuuta 2005 Sakuretsu! Nyū fōmēshon Inoshikachō Explosion! New formation Ino-Shika-Cho -
146 10. elokuuta 2005 Nokosareta yabō Orochimaru no kage Left behind ambitions Orochimaru's shadow -
147 17. elokuuta 2005 Innen no taiketsu! Omae ni ore wa taosenee Fate's showdown! I am going to defeat you -
148 17. elokuuta 2005 Chō-tsuibiryoku ni Akamaru mo shitto! Maboroshi no Bikōchū o sagase Even Akamaru is jealous of its super tracking power! Search for the phantom Faint Smell Bug -
149 24. elokuuta 2005 Doko ga chigau no sa!? Mushi tte onaji mienai ka That's not it!? Don't all insects look the same? -
150 31. elokuuta 2005 Damashite bakashite damasarete! Sōzetsu mushimushi dai batoru Deceiving confusing deceived! Grand hot and humid battle -
151 14. syyskuuta 2005 Moe yo Byakugan! Kore ga watashi no nindō yo Burn Byakugan! This is my Way of the Ninja! -
152 21. syyskuuta 2005 Sei aru mono e no sōsōkyoku A Funeral March for the Living -
153 28. syyskuuta 2005 Kokoro no todoke! Ai no Tekken The heart's notice! Love's Iron Fist -
154 5. lokakuuta 2005 Byakugan no tenteki The Byakugan's natural enemy -
155 12. lokakuuta 2005 Shinobi yoru anun The dark clouds sneak near -
156 19. lokakuuta 2005 Gyakushū no Raiga The Counterattacking Raiga -