Lee Taeyong

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Lee Taeyong
Lee Tae-yong at KBEE 2018 - Moscow Expo Hallyu Promotional Ambassadors Appointment Ceremony 01.png
Henkilötiedot
Syntynyt 1. heinäkuuta 1995 (ikä 23)
Seoul, Etelä-Korea
Ammatti Rap-artisti
Muusikko
Laulukielet korea
Tyylilajit K-pop
Yhtyeet NCT U,NCT 127
Levy-yhtiöt SM Entertainment
Aiheesta muualla
MusicBrainz

Lee Taeyong (kor. 이태용) (s. 1.heinäkuuta 1995 Seoul, Etelä-Korea) on eteläkorealainen artisti. Taeyong harjoitteli osana "SM Rookies" nimistä ryhmää ennen kuin hän debytoi johtajana ja räppärinä korealaisessa yhtyeessä NCT U(1. huhtikuuta 2016) ja myöhemmin hän debytoi johtajana ja räppärinä myös yhtyeen toiseen sub-unittiin NCT 127(7. heinäkuuta 2016). Taeyong toimii myös yhtyeen kasvoina, visuaalisena vahvistuksena, sivulaulajana ja päätanssijana.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Opiskeli Etelä-Korealaisessa taidekoulussa "SOPA" (Seoul School of Performing Arts). SM Entertainment tarjosi Taeyongille harjoittelupaikkaa tämän koulun pihalla. Oli osa "Sm Rookies SR14B sub-unit" projektia. Hän harjoitteli laulamista, räppäämistä ja tanssimista.

Taeyongilla on vaikea menneisyys takanaan parin skandaalin vuoksi, hänen esimerkiksi. väitettiin myyneen valetuotteita netissä. Taeyong on monia kertoja pyytänyt anteeksi tyhmiä asioita mitä hän teki nuorena. Nykyään hän on tiukka nuoremmille jäsenille ja yrittää opastaa heitä oikealla polulle, koska ei halua heidän tekevän samoja virheitä mitä hän on itse tehnyt.

Yksityiselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lee on opiskellut koulussa Seoul School of Performing Arts (SOPA). Hänellä on sisko.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]