La La Land (Demi Lovaton kappale)

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
”La La Land”
Demi Lovato
Singlen ”La La Land” kansikuva
Singlen tiedot
 B-puoli ”Behind Enemy Lines”
 Nauhoitettu  2008
 Julkaistu 10. huhtikuuta 2009
 Tuottaja(t) John Fields, Jonas Brothers
 Tyylilaji pop rock
 Kesto 03.16
 Levy-yhtiö Hollywood Records
Demi Lovaton muut singlet
Get Back
2008
”La La Land”
2009
Don’t Forget
2009

La La Land” on yhdysvaltalaisen poplaulaja Demi Lovaton esikoisalbumilta Don't Forget julkaistu singlekappale, joka julkaistiin 6. joulukuuta 2008. Lovaton ja Jonas Brothersin kirjoittaman kappaleen teemana ovat julkisuuden henkilöihin kohdistuvat paineet ja pyrkimys pysyä niistä huolimatta omana itsenään.

Musiikkivideo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Laulaja Demi Lovato syyskuussa 2008.

Kappaleesta tehtiin myös musiikkivideo, jonka tarkoituksena oli markkinoida Lovaton tähdittämää Sonny With a Chance -televisiosarjaa. The Malloysin ohjaama video sai ensiesityksensä Disney Channelillä 19. joulukuuta 2008.

Musiikkivideo alkaa kuvitteellisesta talk show -ohjelmasta nimeltä Rumor Has It With Benny Beverly, jossa Lovato on vieraana. Ohjelman isäntä (Doug Brochu) kysyy häneltä, miltä tuntuu olla ”tähti”. Lovaton tapaillessa sanoja vastatakseen kuva siirtyy häneen kävelemässä Hollywoodin ihmisvilinässä, ja hän alkaa laulaa tähteydestä. Kävellessään hän ohittaa ”tule nähdyksi -alueelle” ohjaavan kyltin ja hänelle ojennetaan ”bestisten” palkkauspalvelua mainostava lentolehtinen. Hänen törmätessään vahingossa vastaantulijaan tilaisuutta kärkkynyt paparazzi (Sterling Knight) nappaa ”parista” valokuvan, joka on välittömästi juorulehden kannessa.

Seuraavaksi Lovato nähdään punaisella matolla Sonny-sarjan kanssanäyttelijöiden kanssa, mutta paikalla olevien muoti-ihmisten järkytykseksi hänellä on mekosta huolimatta jalassaan Conversen lenkkarit. Tämä viittaa suoraan samassa kohdassa laulettuihin sanoihin: ”Who said I can’t wear my Converse with my dress?” Lisäksi Lovato nähdään parfyymimainoksen kuvauksissa, missä hänellä on yllään vaaleanpunainen asu ja peruukki. Hän on silminnähden vaivaantunut eikä lopulta suostu yhteistyöhön, mikä suututtaa mainoksen ohjaajan (Brandon Mychal Smith).

Lopuksi musiikkivideo palaa takaisin talk show’hun ja paljastuu, että välissä nähty osuus on ohjelmassa esitetty videonäyte, jolle yleisö paraikaa taputtaa. Musiikkivideon kansainvälisestä versiosta alun ja lopun haastatteluosuudet on leikattu pois.