Kuopio Festivals

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kuopio Festivals ry
Perustettu 21.01.2003
Toimiala Kulttuuritapahtumat
Kotipaikka Kuopio
Aiheesta muualla
www.kuopiofestivals.fi

Kuopio Festivals ry tuottaa tapahtumia, myy tapahtumapalveluja ja välittää ohjelmapalveluja. Kuopio Festivals toteuttaa tapahtumat ammattitaidolla tai on tukena tapahtuman suunnittelussa. Yhdistyksen kautta löytyvät myös tarvittavat alihankintapalvelut (tekniikka, graafinen suunnittelu yms. ).

Vuonna 2014 yhdistyksen päätuotanto oli Kuopion kaupungin kanssa yhteistyössä järjestettävä Kuopio Juhlii -tapahtuma 29.-31.8.2014. Lisäksi Kuopio Festivals on myynyt tuotantotyötä muun muassa Runopuulaakille, Kirjakantille ja Täydenkuun Tansseille. Kuopio Festivalsin oma tuotanto Minnan päivät järjestettiin tänä vuonna kuudetta kertaa 19.3-21.3.2015.

Kuopio Festivals on aktiivisesti mukana Luovien alojen yhdistys Pro Myllyn toiminnassa.

Kuopio Festivals ry on myös sosiaalinen työllistäjä tarjoten työ- tai harjoittelupaikkoja oppilaitosten opiskelijoille, Työ- ja elinkeinotoimiston kautta työelämävalmennukseen tai työharjoitteluun sekä mahdollisuuksia kuntouttavaan työhön.

Toiminnan perusarvoja ovat läpinäkyvyys, avoimuus, yhteisöllisyys, jatkuva oppiminen ja kehittyminen, ihmisten arvostaminen sekä tahto ja taito aitoon yhteistyöhön julkisen, kolmannen ja yrityssektorin välimaastossa.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]