Kontaktia

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kontaktia Oy
Kontaktia logo2.gif
Perustettu 1995
Kotipaikka Suomi
Kotisivu Kontaktian kotisivu

Kontaktia Oy, aiemmin Finnet-Media, on suomalaisten puhelinyhtiöiden omistama digitaalisen markkinoinnin asiantuntijayritys.

Omistus ja henkilökunta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kontaktia Oy kuuluu Finda Oy -konserniin, joka on ICT-alaan ja siihen liittyvään sijoitustoimintaan erikoistunut konserni ja DNA -konsernin suurin yksittäinen omistaja. Kontaktialla on toimipisteet Helsingissä, Lahdessa ja Tampereella. Kontaktiassa työskentelee noin 80 henkilöä. Kontaktia Oy on suomalainen yritys ja Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt sille Avainlippu -tunnuksen. Kontaktia Oy on IAB Finlandin, Asiakkuusmarkkinointiliiton ja Helsingin seudun kauppakamarin jäsen.

Historiaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kontaktia Oy perustettiin 1995 Finnet-Media Oy:nä, ja se vaihtoi nimensä 2008 Kontaktiaksi. Alkuvuosina yritys toimi paikallisten puhelinyhtiöiden puhelinluettelotoimintojen koordinaattorina. Myöhemmin yhtiö oli viemässä puhelinluetteloita sähköiseen muotoon Internetiin. Kontaktia luopui painettujen puhelinluetteloiden liiketoiminnoistaan vuonna 2008 ja keskittyi verkkopalveluiden kehittämiseen ja tuottamiseen.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]