Kid vs. Kat

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kid vs. Kat
Tyyli Piirrossarja
Kestoaika 22 min
Luoja(t) Rob Boutilier
Pääosissa Erin Matthews
Kathleen Barr
Trevor Devall
Alkuperämaa  Kanada
Alkuperäiskieli englanti
Verkko Kanada YTV
Suomi Jetix
Esitetty 25. lokakuuta 2008 – jatkuu edelleen
Jaksoja 20
Tuotanto
Tuottaja(t) Jaimie Turner
Vastaava(t) tuottaja(t) Blair Peters
Steven DeNure
Ohjaaja(t) Rob Boutilier
Josh Mepham
Tuotantoyhtiö(t) Studio B Productions
Decode Entertainment
Aiheesta muualla
IMDb

Kid vs. Kat on kanadalainen piirrossarja, jota esitetään Disneyn Jetix-kanavalla. Sarja kertoo kymmenvuotiaan Coopin kamppailusta pikkusiskonsa lemmikkikissan kanssa. Kissa on todellisuudessa pahantahtoinen avaruusolento.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Coop pelaa baseballia isänsä ja pikkusiskonsa kanssa, kun pallo lentää pensaikkoon. Coop menee hakemaan palloa, mutta samaan aikaan pensaiden taakse laskeutuu olio, joka säikäyttää Coopin karkuun. Coopin pikkusisko Milly menee katsomaan mitä Coop säikähti ja palaa pensaikosta kissa sylissään. Milly kysyy isältä saako hän pitää sen, ja hänen ryhdyttyä huutamaan isän ei auta kuin suostua. Milly nimeää kissansa Herra Katiksi. Pian Coop kuitenkin huomaa, että Hr. Katti ei ole maapallolta kotoisin ja se aiheuttaa tahallaan Coopille harmia. Muut perheenjäsenet eivät usko Coopia, kun hän yrittää kertoa kissan olevan erittäin älykäs, häijy ja kotoisin toiselta planeetalta. Coopin on maksettava samalla mitalla Herra Katille, mutta se ei ole helppoa, kun kissa hallitsee myös muukalaisten teknologian.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Hahmot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Coop 10-vuotias poika, joka saa lähes aina syyt niskoilleen Mr. Katin tekosista. Sen takia hän vihaakin Mr. Kattia ja haluaa hankkiutua siitä eroon. Kun hän syyttää Kissaa häntä ei uskota. Coop kostaa Kissalle yleensä sabotoimalla sen häijyt juonet, mikä tietysti suututtaa Kissaa entisestään.
  • Herra Katti avaruudesta tullut olio, joka muistuttaa kissaa vain ulkonäöltään. Se muun muassa pystyy seisomaan kahdella jalalla ja käyttämään korkeatasoista teknologiaa. Se on älykkyydessä ainakin ihmisten tasolla. Kissa ei kuitenkaan näytä todellisia piirteitään muille kuin Coopille, jonka kanssa se joutuu usein jäämään kahden. Kissa haluaa selvästi takaisin sinne mistä tulikin. Coopille hän hankkii hankaluuksia vain huvin vuoksi.kissa on myös hyvin keksivä paha olio
  • Milly Coopin 8-vuotias pikkusisko, jonka takia Kissa asuu talossa. Milly hemmottelee Hr. Kattia eikä huomaa siinä koskaan mitään outoa tai pahaa.
  • Rouva Manson vanha naapurin rouva, joka keräilee puutarhatonttuja ja sulkee kaikki hänen pihaansa tulleet lelut varastoon. Hän vihaa kaikki paitsi Millya, Herra Kattia ja omaa koiraansa.
  • Isä Coopin ja Millyn yksinhuoltajaisä, joka omistaa vaihtokaupan nimeltä "House of Swap".
  • Tenes Coopin ainut ystävä. Hän on myös ainoa, joka uskoo Coopia Herra Kissan suhteen. Tenes joutuu myös itse joskus mukaan Kissan juoniin.