Keskustelu mallineesta:Radioasemat (Suomi)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mallineen aihealue oli älytön, sillä se kattoi kaikki suomalaiset radioasemat väliaikaisista sotaharjoitusradioista nettiradioihin. Tein tähän rajauksen, jolla voidaan pitää mallineen koko järkevänä. Mukaan sopivat vain nykyisin toimivat tavalliset, vakituisesti ULA:lla lähettävät yleisradioasemat. --Hapo 8. helmikuuta 2007 kello 19.15 (UTC)

Myöskään Ylen maakuntaradiot eivät kuulu tänne. Kyse on kuitenkin vain yhdestä asemasta, Radio Suomesta, jonka paikallisia toimituksia maakuntaradiot ovat. --Hapo 5. kesäkuuta 2007 kello 10.35 (UTC)

Koska mallineessa on muitakin kuin yleisradioasemia, poistin siitä osan yleis, ks. Yleisradiotoiminta. --Ulrika 14. marraskuuta 2007 kello 08.04 (UTC)

Mallineeseen lisättiin osio lakkautetuille radioasemille toukokuussa 2019. Mallineesta puuttuu lakkautetuista radioasemista esimeriksi Turun alueelta Meriradio, Radio Majakka, Radio Sata, Radio Melodia ja Zoom FM. En tiedä paljonko muualla maassa on lakkautettuja radioasemia, luultavasti useita kymmeniä. Siksi mallineesta tulisi aika suuri, joten parempi olisi jos siinä on vain toiminnassa olevat radioasemat. Lakkautetut radioasemat voisikin luettella artikkelissa luettelo suomalaisista radioasemista. Tosin sieltä ne on toistuvasti poistettu, eli lakkautettuja radioasemia ei luetella tällä hetkellä missään suomenkielisessä Wikipediassa. Pitääkin sitten varmaan luoda luettelo lakkautetuista suomalaisista radioasemista. –Makele-90 (keskustelu) 27. joulukuuta 2020 kello 22.14 (EET)[vastaa]