Keskustelu mallineesta:Luonnonsuojelualue

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Korjauspyyntö[muokkaa wikitekstiä]

Mallineessa kuva on "frameless", mikä tekee vaaleasta kuvasta hajoavan. Josko tähän saisi kehykset tai jotenkin muotoiltua niin, että kuva ei yllä mallineen reunoihin. Esim. Rokuan kansallispuisto. Mallineessa ei näy siihen kirjoitettu kuvateksti vaan se tulee jostain, ja jos yrittää kirjoittaa, tulee virheilmoitus, ja informaatiota kaivattaisiin ainakin Rokualla lisää. --Kirjastoapulainen (keskustelu) 8. syyskuuta 2018 kello 10.31 (EEST)

Mallineen on ilmeisesti tehnyt @Zache. Kun vertaa muihin infolaatikoihin, kuvalla on niissä reunat. --Kirjastoapulainen (keskustelu) 8. syyskuuta 2018 kello 10.36 (EEST)

Ohjauksissakin on jotain vikaa, koska uuden mallineen keskustelusivu ohjautuu tänne.--Kirjastoapulainen (keskustelu) 8. syyskuuta 2018 kello 10.52 (EEST)

Siirsin keskustelun vanhalta sivulta tälle sivulle. Samalla uudelleenohjaus poistui. --Zache (keskustelu) 8. syyskuuta 2018 kello 12.06 (EEST)
Virheilmoitus tässä versiossa tulee siitä, että siinä oltiin kuvateksti-parametri määritelty kaksi kertaa ja sen voi määritellä vain kerran. Kuva puolestaan tulee Wikidatasta sivulta Rokuan kansallispuisto (Q2313367). Automaattisen kuvan voi ylikirjoittaa asettamalla paikalliseen parametrin arvoksi jonkin toisen kuvan tai sitten arvoksi "-" joka estää kuvan näyttämisen. Sama "-" arvo toimii yleisesti myös muissa wikidataa käyttävissä parametreissa. Reunoihin liittyen, niin kuva on tarkoituksella reunoihin saakka ja ajatus oli, että uusissa tietolaatikoissa (jotka käyttävät ranskankielisestä wikipediasta kopioituja mallineita ja moduuleja) nuo kuvat olisivat reunattomia. En ota kantaa onko se hyvä vai huono asia, mutta minusta on ihan ok, että ne ketkä haluavat kokeilla päivittää tietolaatikoiden ulkoasuja johonkin suuntaan saavat kokeilla jotain muutakin kuin nykyistä. --Zache (keskustelu) 8. syyskuuta 2018 kello 12.15 (EEST)
Niin joo, tuossa on myös bugi. Tietolaatikon ei pitäisi näyttää paikallista teksti jos kuva tulee wikidatasta vaan joko sekä kuvan, että tekstin tulisi olla wikidatassa määriteltyjä tai sitten kumpaakaan ei näytetä. Eli kuva ja teksti ovat sidottuja toisiinsa. --Zache (keskustelu)
Koska en harrasta alaa, en osa korjata kuvaa kehykselliseksi. Kehykset antavat kuvalle ryhtiä, nyt se on vetelä kuin alkulima. Jos et halua sitä korjata muiden mukaiseksi, en mahda mitään. Ikävä juttu, että asiat tehdään niin vaikeiksi, ettei niitä voi muuttaa. Yritin lisätä kuvan tiedot ja kuvatekstin paikallisesti, mutta ei sekään onnistu. --Kirjastoapulainen (keskustelu) 8. syyskuuta 2018 kello 13.45 (EEST)
noin --Zache (keskustelu) 8. syyskuuta 2018 kello 14.00 (EEST)
Kiitos kuvan ja kuvatekstin lisäämisestä. Noinkin yritin, mutta ei onnistunut mikään versio, joten jätin yhden esimerkkinä. --Kirjastoapulainen (keskustelu) 8. syyskuuta 2018 kello 14.16 (EEST)

Logot[muokkaa wikitekstiä]

Pitäisikö tähän mallineeseen lisätä kohta logolle? Käyttäjä:Samppa Pamppanen on lisännyt Suomen kansallispuistojen logoja kansallispuistoartikkeleihin, joten tämä tulisi tarpeeseen.--Puppe100 (keskustelu) 7. elokuuta 2019 kello 11.11 (EEST)

Minun mielestäni kyllä. Olen lisännyt kaikkien kansallispuistojen logot Wikipediaan ja ne ovat lisättävissä artikkeleihin. Itse en vain osaa tätä mallinetta muokata. Samppa Pamppanen (keskustelu) 7. elokuuta 2019 kello 11.20 (EEST)
@Zache, Ipr1: Pingataan muutama mallineita ymmärtävä.--Puppe100 (keskustelu) 9. elokuuta 2019 kello 18.30 (EEST)