Keskustelu mallineesta:Lentokone

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mallineen yhdistäminen[muokkaa wikitekstiä]

Ilmailuprojektin keskustelussa otettiin esille kahden käytössä olevan lentokonemallineen yhdistäminen Lentokone2-mallineen tyyppiseksi. Jos aihe kiinnostaa, ottakaa osaa keskusteluun. --Jukka Kolppanen 17. helmikuuta 2009 kello 11.08 (EET)

Lentomatka-kenttä[muokkaa wikitekstiä]

Lentomatka on yhtä kuin kantama tai toimintamatka tms. Toimintasäde on jotain puolet lentomatkasta. Välillä koneesta ei löydy kuin toinen tiedoista. Mallineen lentomatka-kentälle pitäisi siis tehdä jotain. Tai korvata malline Lentokone2:lla tms. --Pasixxxx 18. elokuuta 2009 kello 16.50 (EEST)

Yksiköiden pakotus[muokkaa wikitekstiä]

Tiedoksi. Poista yksiköiden pakotuksia tietolaatikoista ja samalla poistan ne tästäkin (eli tietolaatikosta valmiina tulevat "km", "m", "km/h" jne). Teen sen lisäämällä mallineeseen {{tarkista numero}} -mallineen joka tunnistaa onko syötteeseen lisätty jo valmiiksi yksikkö vai ei ja jos ei ole niin se lisää sen vain silloin. Malline tekee samalla myös muita syötteen tarkistuksia kuten sen, että onko arvo numero. {{Joukkoliikennejärjestelmä}} -mallineesta voi katsoa esimerkin siitä millainen muutos olisi. (diffi)

Muutoksen projektisivuna toimii Wikipedia:Wikiprojekti_Mallineet/Linjaukset/Tietolaatikon_tyylit ja siitä on keskusteltu kahvihuoneessa otsikon Tietolaatikkojen tyylit alla. --Zache (keskustelu) 23. elokuuta 2016 kello 12.55 (EEST)