Keskustelu luokasta:Tulli

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Suomen vai kaikkien[muokkaa wikitekstiä]

Jaa-a. Tarkoittaakohan tämä luokka nyt Suomen Tullilaitokseen vai yleensä tullilaitoksiin liittyviä artikkeleita. Molempia luokassa on. Interwikit vievät yleisiin luokkiin esim. en:Category:Customs services. Mutta määritelmä sanoo "Tullilaitosta käsitteleviä artikkeleja" jossa sana Tullilaitosta voisi tarkoittaa Suomea, mutta sana viekin uo:n kautta artikkeliin Tulli, joka taas määritelmänsä mukaan käsittelee asiaa yleisesti mutta artikkelin sisällöstä suurin osa on Suomen tullilaitosta. Onpa soppa. --Jmk (keskustelu) 7. syyskuuta 2012 kello 09.15 (EEST)

Tein Suomen tullille oman artikkelin. Mielestäni tämä luokka kannattaisi pitää yleisenä ja tehdä Suomen tulilaitokselle oman alaluokan, jos tarpeelliseksi katsotaan. Soppa ei kuitenkaan lopu siihen: onko suomalaisen viranomaisen nykyinen nimi Tulli, Suomen tulli vai Tullilaitos? Tullihallitus se ei enää ainakaan ole. --Risukarhi (keskustelu) 10. tammikuuta 2013 kello 18.32 (EET)
Luokittelin aihepiirin artikkeleita ja siirsin luokan Luokka:Tullilaitos uudelle nimelle Luokka:Tulli. Loin myös luokan Luokka:Suomen tulli. Luokkien yläluokitusta voi vielä parantaa, ainakin kun vertaa mitä englanninkielisen Wikipedian vastaavassa luokassa on ja sen yläluokkien yläluokissa. –Makele-90 (keskustelu) 13. joulukuuta 2016 kello 00.12 (EET)