Keskustelu luokasta:Suomalaiset pankit

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Luokan nimestä[muokkaa wikitekstiä]

Nykyinen nimi (Suomalaiset pankit) sai ainakin minut ajattelemaan omistajuutta ja mielestäni johdantokappaleen perusteella parempi olisi esimerkiksi Pankit Suomessa tai Suomessa toimivat pankit. Palosirkka 3. helmikuuta 2012 kello 14.48 (EET)

Ei omistajuudesta niin väliä, kunhan pankilla on oma tytäryhtiö ja konttorit Suomessa niin se on tähän luokkaan lisätty. Voihan sitä nimeä rukata, mutta se tulee muidenkin maiden pankkiluokista: Luokka:Pankit maittain. Poistit muuten tästä luokasta muutamia toimintansa jo lopettaneita pankkeja. Näin ei kannata tehdä, sillä suomalaisia pankkeja nekin olivat ja on tärkeä että ne saadaan luokiteltua.
Siinä tapauksessa on lisättävä tähän luokkaan uusi sisäluokka Lakkautetut suomalaiset pankit. --Pottier 3. helmikuuta 2012 kello 15.12 (EET)
Tai sitten voidaan muuttaa tämän luokan määrittelyä sisältämään toimintansa lopettaneet pankit. Minulle käy kumpi vain. Palosirkka 3. helmikuuta 2012 kello 16.59 (EET)
No muutin kuvausta ja kumosin muokkauksesi. Keskustelua luokan nimen vaihdosta voidaan käydä liittymättä tuohon menneiden pankkien asiaan. --Pottier 3. helmikuuta 2012 kello 17.08 (EET)

Nordean pääkonttori sijaitsee nykyään Suomessa.[muokkaa wikitekstiä]

Nordean pääkonttori sijaitsee nykyään Suomessa eikä Ruotsissa. Pääkonttori muutti tänä vuonna.

Niin, mikä on ongelma? Nordea kuuluu tähän luokkaan. -188.238.111.108 5. marraskuuta 2018 kello 18.45 (EET)