Keskustelu Wikipediasta:Muutosten tarkastaminen

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Aikaisemmat keskustelut on arkistoitu:


Lähti mutta jätti rojua[muokkaa wikitekstiä]

Vaikka muutosten tarkastus poistui, se jätti kuitenkin jälkeensä tarpeettomia asioita:

  • käyttäjäryhmä "muutosten tarkastajat" sekä sen jäsen "patroller"; näillä ei ole mitään virkaa ja ne pitäisi poistaa
  • muutostentarkastusloki, jonka tarkastelusta jälkeenpäin ei liene mitään hyötyä kenellekään ja joka näkyy muun muassa ylläpitäjien lokeissa nykyään automaattisesti siten, että lokisivut ovat täynnä tuota "merkitsi automaattisesti tarkastetuksi"-hölöpölöä. Aiemmin loki oli piilotettu ja sen sai näkyviin vain, kun valitsi erikseen "näytä muutostentarkastusloki" samaan tapaan kuin nykyään arviointiloki on valmiiksi piilotettu.
  • Lisäksi edelleen voimassa on erilliset asetukset, joiden mukaan 1000 muokkausta tehnyt käyttäjä saa automaattisen ylennyksen "patroller"-käyttäjäksi, joka ei siis enää tarkoita mitään.

Jos kukaan ei kaipaa käyttäjäryhmiä tai vanhaa lokia, ehdotan että ne pyydettäisiin poistettavaksi myös, mikäli tämä on mahdollista. --Pxos (keskustelu) 4. lokakuuta 2012 kello 21.36 (EEST)

Huomio! Lisätietoja laitteiston poistamisesta ja osittaisesta palauttamisesta takaisin löytyy tästä keskusteluketjusta tekniikka-kahvihuoneen arkistosta. Toisin sanoen täältä poistettiin ensin sekä "Recent Changes Patrol" että "New Pages Patrol", mutta otettiin uudestaan käyttöön tuo "New Pages Patrol", joten tuossa ylläolevassa luettelossa olevat "rojut" tulivat kuntoon ja taustalle niin, etteivät ne häiritse juuri ketään. Patroller-käyttäjäryhmä on edelleen olemassa entisin asetuksin, he voivat merkitä uusien sivujen ensimmäisiä versioita tarkastetuiksi, ja nämä tarkastukset kirjautuvat muutostentarkastuslokiin. --Pxos (keskustelu) 26. maaliskuuta 2015 kello 20.47 (EET)

Patroller-ryhmä[muokkaa wikitekstiä]

Patroller-ryhmä on nyt taidettu poistaa, kun Toiminnot:Käyttäjät/patroller ei näytä mitään? Jni (keskustelu) 17. joulukuuta 2015 kello 20.56 (EET)
Se ei ole koskaan näyttänyt ketään. Ryhmään kuuluminen on salaista, virtuaalista tai implisiittistä. Samanlainen ryhmä kuin "autoconfirmed", jossa sielläkään ei ole ketään vaikka onkin. --Pxos (keskustelu) 17. joulukuuta 2015 kello 21.10 (EET)