Keskustelu Wikipediasta:Käyttäjälaatikot/Aihealueet

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Olisiko ideaa että kaikki etusivulla mainitut Wikipedian aihealueet olisivat sallittujen aihealuelaatikoiden piirissä? Tällöin voisi luoda valmiin listan sallituista mallinteista ja toteuttaa niitä listalta. --Agony 26. helmikuuta 2006 kello 06.08 (UTC)

Sosiologia ei ole humanistinen vaan yhteiskuntatiede. Jos ko. otsikon muuttaisi ihmistieteiksi? --Suviko 31. toukokuuta 2006 kello 19.05 (UTC)

Farmasia on luokiteltu lääketiedetyngäksi. Farmasia on kuitenkin aivan oma poikkitieteellinen tieteenalansa joka yhdistää kemiaa, fysiikkaa, materiaalitieteitä, insinööritieteitä ja sosiologiaa. Suomessa omat tiedekunnat farmasialla on Helsingin yliopistossa ja Kuopion yliopistossa. Minusta farmasiasta pitäisi luoda oma aihealue ja luokkansa wikipediaan. Jklak 5. marraskuuta 2006 kello 06.57 (UTC)

Käyttäjämallinnneet standardikokoisiksi

[muokkaa wikitekstiä]

Miksi wikipedian käyttäjämallinneet eivät ole standardikokoisia? Kun mallinne-laatikot sijoitetaan vierekkäin mutta vapaasti (eli ei laatikkoon) niin ne sijottuvat sivulle epätasaisesti. Finita 23. joulukuuta 2006 kello 09.40 (UTC)

Tämä käyttäjä on perehtynyt..., niin tarkoittaako se, että tällä käyttäjällä on aiheesta jonkin sortin tutkinto tai muu vastaa vai sitä, että tämä käyttäjä on kiinnostunut aiheesta? --Mietoinen 18. helmikuuta 2008 kello 19.36 (UTC)

Jos ei tutkinto niin ainakin voimakas historia ym. taustatiedon sekä nykytilan tuntemus. Tämän takia itsekin olen vain perehtynyt tietotekniikkaan yleisemmin, sillä vaikka teen työtä internetin parissa, en kuitenkaan omaa vaadittavaa perehtyneisyyttä HTTP-SSL-IPv6 akselilla (ainoastaan XHTML-CSS-PHP -akselilla, eli julkaisutekniikoiden parista), enkä toisaalta tunne internetin historiaa kuin pintapuolisesti. Eli mielestäni: Jos joku ilmoittaa olevansa perehtynyt tähtitieteeseen, voi häneltä turvallisin mielin käydä kysymässä rektaskensiosta ja muusta syvällisemmästä, eli asioista joihin tähtitieteestä kiinnostuneet eivät välttämättä osaa vastata tyhjentävästi. Toisaalta perehtyneisyys ei myöskään tarkoita kaikkitietävyyttä, eli jos joku kertoo olevansa perehtynyt biologiaan, ei hänen välttämättä tarvitse osata luetella mastodontin taksonomiaa ulkomuistista. --Agony (403) 18. helmikuuta 2008 kello 20.15 (UTC)