Keskustelu:Walther PPK

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Yhdistynee nämä PP ja PPK-artikkelit samalla lailla kuin saksan- ja englanninkielisissä wikiessä on tehty. --KenSentMe 4. huhtikuuta 2008 kello 21.14 (UTC)

Ei mielestäni. Selkeämpää pitää erillisinä koska tähän on lisättävä mm. PPK/S, aseilla on eriävää historiaa ja muutenkin tiedoista tulee yhdistettynä pelkkä toisaalta/toisaalta ryteikkö. Ja useimmissa wikeissä nämä näkyvät olevan erillisiä artikkeleita.--J 4. huhtikuuta 2008 kello 21.19 (UTC)

Useimmissa Wikeissä? Mitä tuossa kokeilin tässä artikkelissa olevat interwikilinkit läpi, niin puolalainen, japanilainen ja korealainen wikipedia olivat ainoat, jossa oli erilliset artikkelit molemista. En ymmärrä miten se on "suurin osa". Saksankielisessäkin on ennen ollut eri artikkelit, mutta ne on yhdistetty. Mielestäni en-wiki on erinomainen esimerkki siitä, miten nämä voidaan yhdistää niin, että saadaan yksi kunnollinen artikkeli, eikä kaksi lähes tynkää. Terv. --KenSentMe 4. huhtikuuta 2008 kello 21.31 (UTC)

No missä jäniksen selässä tässä asiassa ollaan? Kun nyt ehdin edes täydentää näitä, niin katsotaan sitten, ei 80 vuoden historiaa ihan yhdeltä istumalta kirjoiteta. Enwikissä muuten näkyy suurin osa tekstistä olevan PPK:sta ja sen variaatioista, en pitäisi mitenkään hyvänä esimerkkinä yhdistämisestä kun PP on jäänyt noin vähälle huomiolle.--J 4. huhtikuuta 2008 kello 21.54 (UTC)
No teet miten parhaimmaksi näet. Tuohan oli vain ehdotus. Olet kuitenkin aseartikkeleissa tehnyt hyvää jälkeä, että en hetkeäkään ole epäillyt ettikö tästäkin hyvä tulisi. --KenSentMe 5. huhtikuuta 2008 kello 17.10 (UTC)

Kiitos ja anteeksi, tahtoo tulla nuo mielipiteet vähän kulmikkaasti ilmaistua. Koitan tässä ehtiessäni kaivella sekaisia arkistojani, riittääkö juttua erillisiin artikkeleihin, vai onko yhdistäminen sittenkin parempi ratkaisu. Tekninen osa nyt tietysti on molemmissa sama, vaikka niinhän se suunnilleen on kaikissa massasulkuisissa pistooleissa merkistä ja mallista riippumatta.--J 6. huhtikuuta 2008 kello 05.02 (UTC)

Onkohan tuossa osiossa järkeä?! Ei minusta, siinähän vain opetetaan aseen käyttöä sellaisille joilla ei esimerkiksi ole aseenkantolupaa.. 91.154.251.87 29. joulukuuta 2008 kello 19.33 (EET)[vastaa]

Joo, olit oikeassa; Wikipedia:Mitä Wikipedia ei ole: Käyttöopas, käsi- tai oppikirja. Poistin kyseisen kohdan. --Eetvartti (Kerro) 29. joulukuuta 2008 kello 19.35 (EET)[vastaa]