Keskustelu:Virkkilä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Palautin poistetun asian muista Virkkilöistä, mutta artikkelipa on sijoitettu Vuokselan ketjuun, eikö kirjoittaja ole tiennyt että lähialueella on muitakin Virkkilöitä? Toisaalta: pitäisikö Virkkilä-nimisistä kylistä perustaa on pääartkkelinsa vai voiko tuon Vuokselan pitäjän kohdalla keikkuvan Virkkilän linkittää myös Inkerin ketjuihin? --TapioK 25. helmikuuta 2008 kello 13.49 (UTC)

Ei niitä noin tehdä. Jos on useampia samannimisiä paikkoja, tehdään paikannimestä täsmennyssivu, jonne eri merkitykset luetteloidaan ja niistä kertovien artikkelien nimiin merkitään muista erottava täsmennysosa. Tai sitten parhaiten tunnettu paikka saa pelkällä paikannimellä olevan artikkelin nimen ja muut tarkoitukset ja täsmennyssivu nimetään täsmennysosilla. Tällä hetkellä kun muista Virkkilöistä ei ole artikkeleita, niin Vuokselan Virkkilään ei voida lisätä täsmennystä (Vuoksela). --Kyzyl 25. helmikuuta 2008 kello 17.56 (UTC)
Koska Kelton Virkkilästä ei ollut artikkelia, en nähnyt järkeä tehdä tämä artikkeli mallinneeseen punaista linkkiä siihen, vaan kerroin tiedon että samanniminen kylä löytyy myös Keltosta ja linkitin Kelton, koska siellä kylä on mainittu. --Kyzyl 25. helmikuuta 2008 kello 18.00 (UTC)
Tein nyt täsmennyssivun -> Virkkilä (täsmennyssivu), jossa on luetteloitu nuo kolme eri kylää, sinne voi lisätä jos on lisää. --Kyzyl 25. helmikuuta 2008 kello 18.07 (UTC)
Kiitos. Mitenkähän erikielisiä wikipedioita linkitettiinkään toisiinsa? Venäjänkielisessä wikipediassa on jonkun verran artikkeleita esim. Inkerin kylistä. Voiko ainoastaan artikkelin otsikot linkittää toisiinsa? Vai voiko suomalaisessa artikkelissa vilahtavan paikannimen yhdistää venäläiseen artikkeliotsikkoon? --TapioK 26. helmikuuta 2008 kello 09.45 (UTC)
Eri kielisissä wikipedioissa olevat artikkelit voidaan linkittää toisiinsa kielten välisillä linkeillä. Linkittäminen tapahtuu kirjoittamalla artikkelin loppuun kielikoodi ja artikkelin nimi kyseisessä wikipediassa. Esimerkiksi suomenkielisen wikipedian artikkelin Keltto loppuun on lisätty merkintä [[ru:Колтуши]], joka näkyy artikkelin vasemmalla puolella työkalulaatikon alapuolella otsikon muilla kielillä alla. Tämä merkintä johtaa venäjänkielisen wikin artikkeliin. Vastaavasti venäjänkielisen artikkelin loppuun on lisätty [[fi:Keltto]], joka johtaa sieltä suomenkieliseen artikkeliin. Täydellinen luettelo kielikoodeista löytyy Wikipedian kieliluettelosta. Jos artikkelista on versiot usealla kielellä, laitetaan linkit aakkosjärjestykseen, joka löytyy edellä mainitusta kieliluettelosta. Toivottavasti selkeni. --Kyzyl 26. helmikuuta 2008 kello 15.46 (UTC)