Keskustelu:Viking Line

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mielestäni laivojen käytön tarkat päivämäärät ovat epäolennaista tietoa tämän artikkelin kannalta. Ne voi kertoa laivoista kertovissa artikkeleissa, mutta tässä pystyy paljon paremmin hahmottamaan nuo aikakaudet kun päivämääriä ei kerrota. --Hapo 31. heinäkuuta 2006 kello 13.54 (UTC)

Chartatut aluksen[muokkaa wikitekstiä]

Olisiko tuolle sanalle olemassa parempaa suomennosta? Eikös tuo tarkoita laivan vuokraamista/lainaamista tietyksi ajaksi? Ja onko tuo Chartatut lista niin tarpeellinen, koska vain parista on tietoa wikipediassa ja muutenkaan tuolla tiedolla ei juurikaan tee mitään. --Abigail 4. helmikuuta 2011 kello 13.43 (EET)

Tarkoittanee tätä. Viking Linellä on muuten ollut chartattuja aluksia 28. –☆Makele-90 4. helmikuuta 2011 kello 17.09 (EET)

Kaikki Viking Linen alukset[muokkaa wikitekstiä]

Miksi tuo Kaikki Viking linen alukset-taulukko poistettiin? Se oli minusta ihan hyvä. Siinä oli tietoa kaikista laivoista mm. Kotisatamat, käyttöaika ja reitit. Niin ja sitten vielä että löytyiskö tuohon Rosellan kuvan tilalle joku parempi kuva? (Ei tartte olla eri laiva voi se olla Rosellakin mutta silti) --Samppa Pamppanen 14. maaliskuuta 2011 kello 17.17 (EET)

Taulukosta puuttui lähteitä (esim. kotisatamat), nykyiset alukset eivät olleet selvästi esillä, vaan aikajärjestyksessä listan keskellä. Ja se sisälsi tarpeetonta tietoa, koska reitit ovat jo ilmoitettu laivoittain yläpuolella. --Abigail 20. maaliskuuta 2011 kello 10.08 (EET)
No jaa mutta tuota reitit taulukkoa voisi kyllä vähän parantaa kun siitä puuttuu ihan ensimmäiset reitit kuten Maarianhamina-Simpnäs ja niillä liikennöineet alukset on laitettu oikean reitin sijaan sitä nykyään vastaavalle reitille. Siihen ainakin pyytäisin tarkkuutta. Lopuksi vielä kiitokset sille joka vaihtoi tuon Rosellan kuvan. --Samppa Pamppanen 31. maaliskuuta 2011 kello 13.01 (EEST)
Ne ovat vapaasti muokattavissa kyllä siihen, mikäli tiedot on saatavissa jostain luotettavasta lähteestä. --Abigail 4. huhtikuuta 2011 kello 21.40 (EEST)