Keskustelu:Vanessa Paradis

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Arkistoitu vertaisarviointi[muokkaa wikitekstiä]

Olen kiinnostunut kuinka artikkelia voisi parantaa, esim. mitä voisi lisätä tai uudelleenmuotoilla. Kommentin jätti 82.181.224.254 (keskustelu – muokkaukset).

Kuvia saisi olla lisää, hyväksi mielestäni sopiva. --Johney (keskustelu) 24. marraskuuta 2007 kello 16.44 (UTC)
Kaikista elokuvista ja albumeista saisi olla omat artikkelit. --kallerna 26. marraskuuta 2007 kello 10.27 (UTC)
Kuvitus on nykyisellään varsin outo. Kunnan vaakunalla ei ole mitään tekemistä henkilön kanssa ja kuvat Marilyn Monroesta ja Matthieu Chédid, jonka kanssa hän teki kerran yhteistyötä, ovat melko kyseenalaisia. Lisäksi loput kuvat tyypistä taitaa olla samasta tapahtumasta, eikä sekään kovin hyvä ole. Mielummin nuo kuvat pois kuin artikkelissa.--qWerk 27. marraskuuta 2007 kello 05.59 (UTC)
Eihän siinä tapauksessa Napoleon I-artikkelissakaan pitäisi olla Napoleonin vaakunaa, ja vielä kahta kertaa. --Johney (keskustelu) 27. marraskuuta 2007 kello 06.16 (UTC)
Öh, tuossa perustelussa nyt ei ollut mitään järkeä. Napoleon -artikkelissa on hänen sukunsa vaakuna, Paradis -artikkelissa on syntymäkunnan vaakuna. Kunnan vaakuna on todellakin turha, samalla logiikalla jokaisen suomalaisen henkilön artikkelin voisi esimerkiksi kuvittaa Suomen vaakunalla: Suomen, jossa Ilkka Kanerva syntyi, vaakuna. Samaa mieltä qWerkin kanssa myös noista muista em. kuvista tai esimerkiksi taksikuvasta, "luovaan" kuvitukseen on aikaisemmissakin arvioineissa ylipäätään suhtauduttu nuivasti. Kuvien määrä ei ole itseisarvo. --albval 27. marraskuuta 2007 kello 08.21 (UTC)
Samaa mieltä Albvalin kanssa. Kuvat vaakunasta, Marilynista ja taksista voisi poistaa. Muusikoiden kuvat ovat vähän eri asia, koska ne liittyvät enemmän artikkelin aiheeseen, no ehkä tuo Chédid, josta qWerk mainitsi on rajatapaus. Konserttikuvista voisi miettiä, montako niistä todella on tarpeen, ja ne kannattaisi kerätä mieluummin yhteen kuin ripotella pitkin artikkelia.- -Tanár 27. marraskuuta 2007 kello 10.36 (UTC)

Lisäksi käytäntönä on, ettei fi-, fr- eikä muita wikejä saa käyttää lähteenä eli niille tiedoille pitäisi hankkia joku muu lähde. --Velma 27. marraskuuta 2007 kello 06.32 (UTC)

Toisaalta sitten esim. suositellussa artikkelissa Joan Crawford on samanlaisia luovia vaakunakuvia yms? On sekavaa, kun välillä näyttää, että Wikipediassa kannatetaan tällaista ja välillä ei. Chédidin kanssa yhteistyötä Paradis teki kahdella viimeisellä albumillaan, kuten artikkelista voi lukea. Sopisikohan artikkelissa mainita, että Chédid myös työskenteli Paradisin kanssa Le Soldat Rose-musikaalissa?

No luovat kuvitukset pitää poistaa, oli ne missä tahansa.--qWerk 2. joulukuuta 2007 kello 09.08 (UTC)

Käsittääkseni tyttären nimi kirjoitetaan Lily-Rose Melody väliviivalla, olenko oikeassa?  –Kommentin jätti 195.236.222.1 (keskustelu) 2.8.2008 kello 17.31