Keskustelu:Vaasa

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kuinka noi kuvat ja muut hienot tiedot saataisiin siirettyä myös englanninkielisille sivuille? - Christian

Siitä vaan rohkeasti muokkaamaan englanninkielisia sivuja :) Jos kuvat on Commonsissa, ne on helppo ottaa käyttöön kaikissa eri kieliversioissa. Trainthh 23. tammikuuta 2006 kello 22.15 (UTC)

No niin, tuli lisättyä vähän karttaa tuolle englanninkieliselle puolelle, mutta en hallitse tuota vielä niin hyvin. Jos joku osaa paremmin ja pystyy tyylillisesti oikaisemaan - go ahead.

Muuten, onko toi "11 000 opiskeljaa" mitenkään virallinen numero? Olen kuullut tuon monta kertaa, mutta voiko sitä oikeasti käyttää täällä? Ongelmana on että useat noista tuhansista opiskelijoista eivät ole kirjoilla Vaasassa (ja toisaalta - moni vaasalainen joka opiskelee muualla on edelleen kirjoilla Vaasassa), ja toiseksi niin siihen ilmeisesti myös lasketaan lukioiden ja ammattikoulujen oppilaat. Usein luullaan että sillä tarkoitetaan ainoastaan yliopistoja ja ammattikorkeakouluja. Pidän tuota numeroa aika epävarmana ja epämääräisenä tietona. Olisiko ehkä parempi ottaa pois?

Muutan tekstiä että 11 000 opiskelijaa jää jäljelle, mutta että "joka viides asukas" poistuu, sillä ei läheskään kaikki opiskelijat rekisteröi asumispaikkakuntaansa kun he muuttavat. Käytännössä tämä voi tarkoittaa että Vaasan asukasluku on suurempi kun mitä virallisesti voi todeta.

- Christian

Tuleeko kuntaliitoksessa Vaasan ja Vähänkyrön välille "rotanhäntä"?--84.248.244.247 29. joulukuuta 2011 kello 23.30 (EET)