Keskustelu:Tunturi Start

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Voisiko tämän laajentaa koskemaan kaikkia pappatuntureita eikä vain yhtä mallia? Yhdestä mallista voi olla vaikea kirjoittaa paljon ja toisaalta olisi paljon käytännöllisempää jos kaikki pappatunturit (Maxi, Automat, Start) koottaisiin saman otsikon alle.


Eri mallit voidaan listata vaikka Tunturipyörä Oy:n omalle sivulle, jonka tosin tein juuri äsken. Tätä kirjoittaessani se on tynkä, mutta varmasti joku osaa kirjoittaa siitä enemmänkin.

Itse asiassa käsite Pappatunturi käsittää mallit Maxi, Start sekä Automat eikä pelkkää Starttia. Käyttäjä:Majuri0 18.12.2006 klo 21.39

Tässä artikkelissa oli mielestäni virheellinen merintä "Kaasutin: Bing 11-1-33/11 mm tai 12mm" Starteissa ei ollut koskaan 12mm kaasaria vaan ainoastaan 11 mm. 12mm kaasutin oli muutamassa 60-luvun alun Tunturissa ja nekin olivat Maxissa eikä Startissa. Itse en mene muokkaamaan sivua muttä pyydän sitä parannettavaksi.

Mangneetosta oli tällainen merkintä "Sähkölaitteet: vauhtipyörämagneetto 6V/17W" magneetto ei suinkaan ollut 17 wattinen vaan 15 wattia lisäksi mangneettossa on erillinen takavalopuola jonka teho on 4 wattia.