Keskustelu:Tulilordi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Joo... En oikein osaa luokitella Tulilordia seksuaalisuuden perusteella GayLeague-sivustolla esitetään hyviä pointteja, mutta tyydyn tarkastelemaan hahmoa biseksuaalisena (TOSIN eihän missään asiaa suoraan sanota!). Johannes_sankari 24. lokakuuta 2007 kello 14.58 (UTC)

Duoda... missähän määrin nämä sarjakuvasankarit nyt ovat yleensäkään seksuaalisia olentoja. Tuolla voisi tuoda esille neutraalimmin sen, että tämä gay league -tms. sivusto (mikäli se on merkittävä mielipiteenmuodostaja) on nyt sitten tehnyt ihan omin päin tämmöisen tulkinnan, eikä alkaa esittää hommaa ikään kuin sarjakuvantekijän intentiona...Tetopa 24. lokakuuta 2007 kello 15.01 (UTC)
Minusta tämäntapaiset kautta-rantain-tulkinnat ovat uutta tutkimusta, ja ne voisi poistaa. Yhtä hyvin sivulla nyt oleva repliikki voi viitata syvään (hetero)ystävyyteen, jonka päättymisen johdosta Tulilordikaan ei loimota enää entisellä innolla. Gay League ja muut vastaavat vaikuttavat muutenkin vähän puolueellisilta lähteiltä. Sama kuin "Aryan League" julistaisi jonkun sarjakuvahahmon natsi-ihanteeksi jonkun satunnaisrepliikin tulkinnan perusteella. Tulilordi oli syötetty muuten myös luetteloon tunnetuista homo- ja biseksuaaleista, jonne on mielestäni muutenkin siirretty väkeä turhan löyhin perustein (mm. Natalie Portmanin jo poistinkin, nainen oli päätynyt "biseksuaaliksi" pelkästään sen perusteella, että hän oli lausunut jossain, ettei vastusta homo/bi-suhteita sinänsä). Näiden kanssa saa olla tarkkana - tosin Tulilordi ei kuvitteellisena olentona tietysti nosta ainakaan kunnianloukkaussyytettä! Jillord 28. lokakuuta 2007 kello 17.19 (UTC)