Keskustelu:Tigoni

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tiikonista löytyi sittenkin jo asiaa ilmeisesti. Itse kirjoitin juuri Tiikoni-sivun kun testasin että ei löydy hakusanoja Tiikoni, Tiijona tai Leikeri. Löysin tänne vasta kun meinasin alkaa kirjoittamaan Liikeristä, siellä oli linkki. En ole itse Tigoni sanaan aiemmin törmännyt, onko tämä sana yleisemminkin käytössä? --Tiikoni 3. elokuuta 2005 kello 20:35:03 (UTC)

Todennäköisesti tiedät asiasta enemmän tai ainakin yhtä paljon kuin tuon toisen sivun tekijä, joten voit hyvin yhdistää artikkelit (jos toisessa on poikkeavaa tietoa) ja tehdä redirectin sivulta Tigoni (väärempi muoto) sivulle Tiikoni (oikeampi muoto). Wikipedia:Kuinka_sivuja_muokataan, kohta "Uudelleenohjaus toiseen sivuun". --Tomisti 3. elokuuta 2005 kello 20:40:39 (UTC)
Moi, kiinnostaisi tietää, ovatko nuo vakiintuneita nimiä vai keksitty itse? Tiikoni kuulostaa todella typerältä, vain suomen kielen asuun väännetty englannin sana, jossa sentään oli joku logiikka. Tiijona, tiikona, leikeri, leijeri....hmm...--Neofelis Nebulosa 3. elokuuta 2005 kello 21:25:20 (UTC)
Tein tuon Tomistin ehdottaman yhdistämisen. Mitä nimiin tulee, niin itse en ole keksinyt noita vaan kaikki muodot on sellaisia joihin olen törmännyt netissä tai paperilla. Sanojen virallisuudesta on paha sanoa mutta ainakin "tiikoni" on ihan paperille painettujen tietosanakirjojen tuntema sana. --Tiikoni 3. elokuuta 2005 kello 21:59:27 (UTC)