Keskustelu:Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Eikös noita jäsenjärjestöjä voisi pitää tuossa listanomaisena? Aiemmin päädyttiin siihen muutamankin liiton kohdalla, että ei tehdä niistä alayhdistyksistä itsenäisiä artikkeleja, mutta kerrotaan yhteisessä listassa. Vähän niinkusten "kieron deletionistista", jos ajamme pikkuyhdistyksiä maininnoiksi liittojen alayhdistyksinä ja sitten hetken päästä poistamme nekin maininnat.

Muiden sivustojen alasivuihin viittaaminenkin on vähän riskaapelia (yhdistyslista liiton sivuilla), koska tuollaiset linkit usein tapaavat katkeilla. Ja periaatteella, että tieto löytyy muualtakin, voisi varmaan karrikoiden sanoa, että lopetetaan koko wikipedia... --Aulis Eskola 24. huhtikuuta 2007 kello 17.13 (UTC)

On niitä näköjään muitakin järkeviä.... Ja edelleen, kaikki niistä alayhdistyksistä eivät ole niin merkittäviä (ikä, koko jne.) että ne vaatisi edes mainintaa wikipediassa. Se että tieto löytyy muualta, tarkoittaa esim. sitä että liitoilla on omat (yleensä) kotisivut joilla ne voivat kertoa asioitaan (esim. ne juuri ne jäsenyhdistykset) eikä täällä, kun tämä on tietosanakirja. --Velma 24. huhtikuuta 2007 kello 17.19 (UTC)
Sota tuosta rajasta lienee loputon - mikä on kenenkin mielestä merkittävää. Ei tunnu olevan mitenkään yleisesti hyväksyttyä, että vain valtakunnalliset liitot ansaitsisivat maininnan tai artikkelin. Jokin keskiverto kompromissi pitäisi saada aikaan. Tarkoitus olisi saada jotakin periaatetta asettumaan, koska on järjetöntä vatkata artikkeleja tai artikkelien osia pois ja takaisin. --Aulis Eskola 24. huhtikuuta 2007 kello 17.33 (UTC)
Poistin ne kun artikkelin pääsisältönä luettelo jäsenliitoista tuntui ja näytti jos ei nyt tyhmältä niin ainakin hassulta. Mutta totta on että paikallisten yhdistysten omia artikkeleita on torjuttu juuri siksi, että ne voi esittää yläyhdistyksessä. Tässä asiassa ei minulla ole kovin vahvaa kantaa, eli minun puolestani voi palauttaakin, jos tuntuu siltä. Mutta itse Tietotekniikan liitosta olisi toivottavaa saada enemmän asiaa. Eikös se ole kuitenkin alallaan merkittävä? LISÄYS: "puolueeton" määreenä saa vähän köhimään. Olisiko "riippumaton" parempi, siis jos se pitää paikkansa. --Ulrika 24. huhtikuuta 2007 kello 18.23 (UTC)

Onko artikkelin tarkoitus olla linkkilista yhdistysten sivulle? --82.128.240.86 14. marraskuuta 2007 kello 16.57 (UTC)

Korjasin Tietotekniikan liiton puolesta virheellisen linkkiosoitteen osiossa Lähteet. En kuitenkaan osaa poistaa edellistä, ehkä joku voi auttaa. Muutin myös jäsenmäärät vuoden 2009 mukaisiksi. Pentti Saastamoinen 22. kesäkuuta 2010 kello 12.42 (EEST)[vastaa]
Tiivistin linkkilistan yhdeksi lauseeksi, jossa ulkoiset linkit liiton asianomaisille sivuille. Pysyvät paremmin ajan tasalla siellä. --Ulrika 22. kesäkuuta 2010 kello 12.49 (EEST)[vastaa]