Keskustelu:The Legend of Zelda: The Minish Cap

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tätä sivua ehdotettiin suositelluksi artikkeliksi, mutta ehdotus kaatui.
Artikkelin suositellut artikkelit -äänestys on arkistoitu.

Tästä voisi tehdä suositellun sivun. Kuva kinstonesta ja gust jarista (suomensin puhuripurkki) on saatava. Voisikohan enwikissä olevia kuvia (ei screenshotteja vaan ns. artworkia, niitä hienoja piirroksia) kopioida hyvällä omallatunnolla tänne? Kinstonesta saa hyvän screenshotinkin, mutta Linkistä ja Ezlosta on mainioita piirrettyjä kuvia, joita olisi kiva saada tänne. --Mvp 10. heinäkuuta 2006 kello 20.45 (UTC)

Artwork-kuvat voi tänne fiwikiin tallentaa, laittaa vain luvaksi tallentaessa {{Taideteos}}. Artikkelin voi aina laittaa vertaisarviointiin. Väliotsikoita tuntuu olevan paljon, voisiko niitä karsia? Kehityksestä ja historiasta voisi tehdä kappaleen. --Olimar 16. heinäkuuta 2006 kello 13.37 (UTC)

Laitoin kuvan enwikistä ja tein siistimmän sisällysluettelon. Kehityksestä on vaikea löytää tietoa, kirjoittelen siitä jos tulee vastaan. Odottelen tämän artikkelin kanssa kunnes Wind Wakerin kohtalo ratkeaa, ettei tule yhtäkkistä yliannostusta Zeldaa käyttäjien silmissä. Jos siitä tulee ss niin voisi tätäkin koittaa. Vähän lyhyt tämä on wwhen verrattuna... --Mvp 19. heinäkuuta 2006 kello 23.35 (UTC)

Tässä muutama pelisivustojen Minish Capiin keskittynyt alue:IGN: Esikatseluja, uutisia yms,GameSpot: Esikatseluja, uutisia yms, sekä GamePro: Esikatseluja, uutisia yms. Niistä voi löytyä tiedon murusia. Vertaisarviointiin voi laittaa, sillä sieltä voisi saada hyviä kehitysehdotuksia. Ajasta ei ole pulaa, Nintendokin oli siellä yli kuukauden. --Olimar 20. heinäkuuta 2006 kello 07.45 (UTC)
Tämä pitäisi saada takaisin vertaisarviointiin. Pienellä viilauksella voisi tulla suositeltukin. Itse en viitsi laittaa arviointiin, koska sivulla lukee "ole valmis muokkaamaan artikkelia ehdotusten mukaan" tai vastaavaa. En ole pelannut peliä, joten en voi paljoa muokata, ainoastaan kehitystä. Ja tuo Kahkosen kommentti tuossa sivun alla ainakin lupaa jotain. --Olimar 16. elokuuta 2006 kello 15.37 (UTC)

Arkistoitu vertaisarviointi[muokkaa wikitekstiä]

Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Linkin seikkailua minikoossa. Pieni peli, pieni artikkeli. --Mvp 14:04, 3 elokuu 2006 (UTC)

Pikavilkaisulla huomattavasti parempi kuin nyt äänestyksessä oleva Maniac Mansion. Pääosassa itse peli, hyvä näin. -tKahkonen 7. elokuuta 2006 kello 15.43 (UTC)

Arkistoitu vertaisarviointi 2[muokkaa wikitekstiä]

Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Artikkeli oli vertaisarvioinnissa 3.8.2006-14.8.2006, kunnes tuli ilmeisesti vertaisarviointisivun ylläpidon yhteydessä vahingossa poistetuksi ennen aikojaan. Takaisin arviointikierrokselle, edellisen kierroksen kommentit (yksi kappale) alla:

Linkin seikkailua minikoossa. Pieni peli, pieni artikkeli. --Mvp 14:04, 3 elokuu 2006 (UTC)
Pikavilkaisulla huomattavasti parempi kuin nyt äänestyksessä oleva Maniac Mansion. Pääosassa itse peli, hyvä näin. -tKahkonen 7. elokuuta 2006 kello 15.43 (UTC)

--Mvp 21. elokuuta 2006 kello 08.31 (UTC)

Juonipaljastus[muokkaa wikitekstiä]

Juonenpaljastuksen sijainnista voi keskustella. Malline oli ennen paikassa, jossa varsinainen pelaaminen alkaa. Turnajaisten päätöksen tapahtumat sijoittuvat pelin introon, jossa pelaaja ohjaa Linkiä muttei voi vaikuttaa tapahtumiin millään lailla. Liikkuminen on rajoitettu kolmeen ruutuun, periaatteessa juonipaljastus voisi siis olla vasta kohdassa, jossa Link alkaa etsiä Minish-metsää. Mutta ihan perusteltavalla paikalla malline on nytkin, alkutekstien jälkeisessä kohdassa, jossa turnaijaiset ovat päätösseremoniaa vaille valmiit. Antaa olla siinä. --Mvp 4. syyskuuta 2006 kello 09.26 (UTC)

Kappaleiden laajennus[muokkaa wikitekstiä]

Varsinkin Pelaaminen ja ympäristö -kappaleen alaosioita voisi laajentaa. Itse en voi, sillä en ole pelannut peliä; toisaalta Kehitys ja Historia -kappaletta voin laajentaa. Kyllä tästä vielä SS tulee.... --Olimar 22. syyskuuta 2006 kello 17.26 (UTC)

Eipä tullut. Äänestyksen keräämien kommenttien perusteella täytynee jatkossa miettiä ajoissa, mitä artikkeleita tahdotaan suositelluiksi. Wind Waker on erittäin hyvä valinta SS-Zelda -artikkeliksi, mutta kun Nintendo-projekti etenee, muistakin pelisarjoista olisi ilmeisesti valittava se yksi peli, josta koitetaan ajaa SS-sivua. Samaa voinee sanoa pelikonsoleista, tämän äänestyksen perusteella sekä Wiistä että NESistä tuskin saa suositeltuja. :( --Mvp 2. lokakuuta 2006 kello 06.46 (UTC)
Kunhan wikipedia laajenee, kyllä sinne pari samaakin mahtuu mukaan. Enwikissähän lähes mikä tahansa sivu pääsee, jos on ainesta, ss-artikkeliksi. Pitääkin miettiä, että kumpaan panostaa, Wiihin vai NES:n. Mutta toisaalta, pelikonsolit eivät ole yhtä marginaalisia tapauksia kuin pelisarjan osat, joten ehkä se voi olla mahdollista saada useampi ss konsolien osalta. --Olimar 2. lokakuuta 2006 kello 10.14 (UTC)
Hei. Minusta tuntuu, että te teette suositeltu-leimasta tarpeettoman ison numeron. Olette tehneet hienoa työtä peliartikkeleiden kanssa, eikä satsaus ole hukkaan heitettyä, jos jokin työstämänne artikkeli ei saa heti leimaa. Eikö kattava artikkelikokoelma jostain aiheesta olisi tärkeämpi kuin muutama yksittäinen suositeltu? Jatkakaa vain hyvää työtä! --Tero Vilkesalo 2. lokakuuta 2006 kello 20.21 (UTC)
Kiitos kannustuksesta. :) --Mvp 3. lokakuuta 2006 kello 04.14 (UTC)
Ei ss ole itsearvo, mutta on se silti mukava saada ;). Tavoitteenani on ss:n sijaan saada kattavia artikkeleita - ss tulee tarvittaessa kylkiäisenä. --Olimar 3. lokakuuta 2006 kello 12.25 (UTC)
Tosin täytyy myöntää, että olen ajanut ss-asiaa itseni kohdalla paljoltikin. Joskus vain ss motivoi enemmän kuin muut asiat.....--Olimar 3. lokakuuta 2006 kello 13.05 (UTC)

Lupaava artikkeli -ehdotus[muokkaa wikitekstiä]

Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Käsikonsolipelistä kattava artikkeli (sisältää pelaamisen, tarinan, kehityksen ja vastaanoton), jonka osioista kehitys ja vastaanotto ovat lähteistettyjä. --Olimar 27. toukokuuta 2010 kello 17.37 (EEST)[vastaa]

Kelpaa mulle. Pelaamisessa ja tarinassa ei ole viitteitä, mutta ei kai tarvitsekaan. --Tanár 27. toukokuuta 2010 kello 20.18 (EEST)[vastaa]
Samaa mieltä. Jos jotain parannusehdotuksia haluat, niin ainakin musiikista voisi kertoa useammalla kuin yhdellä lauseella. Mutta kyllä lupaavaksi menee ilman muuta. --JannE 28. toukokuuta 2010 kello 13.32 (EEST)[vastaa]
Sopii lupaavaksi ja merkkasin sen myös. Oikein mukava ja tasapainoinen artikkeli. Jos pitäisi miettiä parannusehdotuksia niin Pelaaminen-osio tuntuu vähän häiritsevästi hyppivän aiheesta toiseen ja voi olla, että sen koostaminen jotenkin toisin (esim jakamalla sen miten teknisesti pelataan; menut, napit jne ja pelimaailman sisäisen logiikan omiksi osikseen) tekisi siitä selkeämmän. (älä turhaan tulkitse tuota niin, että osiossa olisi isoja ongelmia ja se pitäisi ehdottomasti tehdä. Se osio on jo nyt varsin hyvä) --Zache 29. toukokuuta 2010 kello 08.10 (EEST)[vastaa]