Keskustelu:Telekarelia

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

"palautus...miksi Telekareliasta ei anneta olla omaa sivua" Sivun Wikipedia:Roska mukaan "estetyn käyttäjän luomat artikkelit, jotka on luotu estoaikana" ovat roskaa. --Jetman 1. lokakuuta 2006 kello 11.28 (UTC)

Jos Telekareliasta on noinkin paljon yhtiöhistoriaan liittyvää kerrottavaa niin kyllä ansaitsee artikkelin. Tästä voi halutessa tehdä poistoäänestyksen. --Inzulac 1. lokakuuta 2006 kello 11.33 (UTC)
Se syy lukee jo täällä. Käytännön mukaan käyttäjän estoaikana tekemä sivu on roskaa, jos käy ilmi, että käyttäjä kiertää estoaan toisella IP:llä, ja niinhän tässä juuri kävi. --Jetman 1. lokakuuta 2006 kello 11.45 (UTC)
Mielestäni siitä ei saisi rangaista varsinaista artikkelia, jos sen luoja on vandaali. Telekarelia artikkelista on paljon tietoa, joka nyt halutaan hävittää sen vuoksi, että artikkeli on tehty eston aikana...johan on pelleilyä. --Inzulac 1. lokakuuta 2006 kello 11.57 (UTC)
Käytäntö nyt kuitenkin sanoo, että estoaikana luodut artikkelit ovat roskaa (=poistetaan), ja täälläkin varoitetaan, että estoaikana tehdyt muokkaukset saatetaan kumota ja artikkelit poistaa. Suosittelen siis palauttamista takaisin redirectiksi Finnetiin. --Jetman 2. lokakuuta 2006 kello 08.00 (UTC)
Entä jos minä teen artikkelin uudestaan käyttäen vanhoja tietoja? Voidaanko näin artikkeli luoda uudelleen? Kannattaisi poistaa artikkeli kokonaan ja luoda se takaisin vanhoilla tiedoilla niin vandaalille ei tällöin jää meriittejä sivujen luonnista. --Inzulac 2. lokakuuta 2006 kello 14.52 (UTC)
Se toki kävisi :). Eli jos energiaa riittää, voit kirjoittaa. Kyllähän tämä merkittävyytensä puolesta Wikipediaan sopii. En usko, että artikkelia poistaa tarvitsee, mutta tuohon päälle voi kai kirjoittaa. --Jetman 2. lokakuuta 2006 kello 14.54 (UTC)
Nyt Inzulac on tehnyt artikkeliin sen verran radikaaleja muutoksia, että tätä voi jo oikeastaan pitää hänen kirjoittamanaan. Eli nyt ei toivottavasti koidu tästä aiheesta enää päänvaivaa... --Jetman 2. lokakuuta 2006 kello 18.08 (UTC)
Eiköhän tärkeimmät tiedot ole nyt tallessa =) --Inzulac 2. lokakuuta 2006 kello 18.11 (UTC)