Keskustelu:Teivo Teivainen

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Helsingin Sanomien artikkelissa 4.8., johon sivulla viitattiin aiemmin, ei sanota, että Teivainen olisi yrittänyt käydä Maailmanpoliittisella kävelykierroksella sisällä Uspenskin katedraalissa. Artikkelia oli muokannut henkilö, jolla on läheisiä kytköksiä Teivaista Venäjällä mustamaalanneeseen Johan Bäckmaniin. Nämä tiedot on osoitettu vääriksi. –Kommentin jätti 137.163.19.99 (keskustelu)

Artikkelin jatko on maksullisella sivulla. Pitäisi varmaan osoittaa, että siinäkään ei ole tästä mainintaa. Vähän hankalia nämä osa-artikkelit. Muokkaajilla voi kai olla kytköksiä mihin tahansa, lähteissä olevat tiedot ratkaisevat.--Kulttuurinavigaattori (keskustelu) 9. lokakuuta 2012 kello 18.22 (EEST)[vastaa]

Nimenomaan siitä kyse, että lähteet ratkaisevat. Koko HSn artikkelissa (joka jatkuu maksullisella puolella) ei lue niin kuin tällä sivulla sanottiin. Täällä oli siis ennen noita muutoksia virheellistä tietoa. Käyttäjän Thi kommentti muokkaushistoriassa henkilöartikkeleista on minusta oikeanlainen ja periaatteiden mukainen. –Kommentin jätti 137.163.19.99 (keskustelu)