Keskustelu:Tammy Wynette

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Syntymä- ja kuolinaika[muokkaa wikitekstiä]

Syntymä- ja kuolinaika linkitetään käytännön mukaisesti. [1][2] Ohjeen mukaan ”Wikipedian mallineet (engl. template) ovat sivuja, joiden avulla saman sisällön voi esittää useammalla sivulla. Mallineeseen tehdyt muokkaukset näkyvät kaikilla niillä sivuilla, joihin malline on asetettu.” Malline on nyt johdannossa,[3] sen poistamiseen ei kannata keskittyä, vaan artikkelia olisi kehitettävä muulla tavoin. --raid5 (keskustelu) 2. huhtikuuta 2017 kello 17.03 (EEST)

Höpsistä. Leipätekstissä tarvitaan mahdollisimman vähän mallineita. --Tpe1 (keskustelu) 2. huhtikuuta 2017 kello 17.06 (EEST)
Arvostan mielipidettäsi, mutta jos haluat muuttaa käytäntöä, niin oikea paikka sille on kahvihuone tai muu osasto yleiseen keskusteluun, jatkokeskustelu sinne. --raid5 (keskustelu) 2. huhtikuuta 2017 kello 17.16 (EEST)
En näe mitään käytäntöä että leipätekstissä käytetään mallineita (joista ei saa mitään selvää). Tämä on ensimmäinen kerta kun tuollainen häkkyrä tulee vastaan, ja minusta tekstien pitää olla luettavia. --Tpe1 (keskustelu) 2. huhtikuuta 2017 kello 17.41 (EEST)