Keskustelu:Taikahuilu

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Arkistoitu vertaisarviointi[muokkaa wikitekstiä]

Replacement filing cabinet.svg Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Muokkasin joskus armon vuonna 2006 tätä artikkelia aika paljon, mutta syystä tai toisesta vertaisarviointi jäi tekemättä. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Vertaisarvioinnin ensisijaisena tavoitteena on artikkelin parantaminen, toissijaisena ehkä myöhemmin suositellun artikkelin status. --Lebha (keskustelu) 12. joulukuuta 2017 kello 17.52 (EET)

Ainesta on, mutta parannettavaakin. Kuuluuko Musiikki-osion kolmas kappale, jossa kuvaillaan hahmoja, musiikin alle ? Minun sukupolvelleni Ingmar Bergmanin elokuvaversio oli tärkeä, voisiko siitä ja levytyksistä sanoa jotain ? Vastaanotto-kohdassa kerrotaan ketkä pitivät oopperasta, olisi hienoa jos tuohon löytyisi positiivinen sitaatti sen päiväkirjamerkinnän vastapainoksi. Viitteitä pitäisi olla enemmän ja lopuksi johdantoa voisi laajentaa - hyvä malli on ollut yksi lause jokaisesta artikkelin kappaleesta. --Tappinen (keskustelu) 17. joulukuuta 2017 kello 11.14 (EET)
Tekstiä on ihan mukavasti, viitteitä saisi tosin olla enemmän. Varsinkin Musiikki- ja Synopsis-osioissa. --Roopeank (keskustelu) 19. joulukuuta 2017 kello 10.39 (EET)