Keskustelu:Suomen rataverkko

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tavaraliikenne[muokkaa wikitekstiä]

Nuo tärkeimmät reitit ovat nyt vain matkustajaliikenteen näkökulmasta. Tavarapuolella Hki-Turku on olematon, ja tärkein yhteys tonnimäärillä mitattuna taitaa olla Kotka/Hamina-Kouvola.

Ole hyvä ja lisää jotain tavaraliikenteestä ja sen tärkeimmistä reiteistä. Kaiket tiedot mahtuvat Wikipediaan! --Per W 8. marraskuuta 2006 kello 06.39 (UTC)

Kartta[muokkaa wikitekstiä]

Tuo kartta pitäisi saada piirrettyä uusiksi, lisäillä oikoradat sekä mielestäni siinä olisi myös tarpeen eritellä nykyistä karttaa tarkemmin, missä käytössä rataosuus on (nopea henkilöliikenne/taajamajunaliikenne/tavaraliikenne/edellisten yhdistelmät/ei pääsääntöisesti mitään); näin korjautuisivat nykyisen kartan virheet (kuten esim. sen että Hki-Tku -välisellä ratayhteydellä kulkee todellisuudessa pelkästään nopeaa henkilöliikennettä eikä tavaraliikennettä toisin kuin nykyinen kartta väittää.) Itselläni oli jossain vaiheessa tarkoitus tehdä asialle jotain, mutten ole vielä saanut aikaiseksi... jos joku karttagraafikompi tyyppi viittis niin olis kiva ;D Tosin yritän kyllä itse vielä, jos löydän aikaa... kirvesAxe 9. marraskuuta 2006 kello 09.17 (UTC)

Tekeillä ollut jo jonkin aikaa, alkaa hiljalleen valmistua, kunhan teknisistä ongelmistani pääsen... :) --kirvesAxe 1. helmikuuta 2007 kello 22.31 (UTC)

http://koti.mbnet.fi/~iravii/wiki/Suomen_rataverkko_2007_ver1.svg tuossa yksi tekele, parannusehdotuksia etenkin paikannimien suhteen (tarvitaanko lisää tai joitain pois) otetaan vastaan. --kirvesAxe 6. helmikuuta 2007 kello 22.53 (UTC)

Kartassa näyttäisi olevan virhe. Sen mukaan Lahti-Loviisa-radalla olisi henkilöliikennettäkin, mutta tietääkseni jo pitkät ajat sillä on ollut vain tavaraliikennettä. Vai onko henkilöliikenne äskettäin palautettu? -KLS 5. tammikuuta 2011 kello 12.47 (EET)Vastaa[vastaa]
Korjattu. Mysid 18. huhtikuuta 2011 kello 18.41 (EEST)Vastaa[vastaa]