Keskustelu:Suomen kansan vanhat runot

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

kaipaa parannusta[muokkaa wikitekstiä]

Tämä artikkeli ei tarjoa juuri muuta uteliaisuutta herättävää kuin kaksi linkkiä joilla on vähän tekemistä itse asian kanssa, Satu Apon haastatteluun Ruotsin radiossa ja Jukka Saarisen kirjoitukseen RMN Newsletterissä 7.

linkki housumatoon ja sudenkitaan: jos esittelisin muutamalla lauseella Matti Kuusen teos «Vanhan kansan sananlaskuviisaus» ei olisi nyt varsin relevantti sellainen huomautus että siinä löytyy vaikka «ei vittu vihkien parane».

linkki Saarisen Behind the textiin: lauluteksin ei tarvitse edustaa laulajan omaa murretta, keskustelu tästä veisi pitemmälle eikä kuulu lyhyeen SKVR:jen esittelyyn. –Kommentin jätti 92.107.168.244 (keskustelu)

IP-käyttäjän luonnos[muokkaa wikitekstiä]

Vieraskielisenä en näe aihetta ruveta kirjoittamaan päätekstiä, tässä vaan osviitta minkänäköinen sellainen voisi olla. Sitaatien lähde: Laulupuu. Suomen kansan tunnelmarunoutta. Toimittanut Martti Haavio. WSOY, 1952, ss. 240 – 241, parempia lähteitä ei minulla ole täällä kaukana Suomesta käytettävissä: sitaattien sisältö tulee korvaamaan omalla tekstillä, siihen löytyy varmasti parempia lähteitä. Väliotsikot minun:

Tämän tästä--92.107.168.244 14. tammikuuta 2019 kello 07.45 (EET)