Keskustelu:Suljettu joukko

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Olisiko aihetta yhdistää artkkelit "Avoin joukko" ja "Suljettu joukko". Otsikko voisi olla "Avoin joukko". Suljettu joukko kun on avoimen komplementti, niin ne liittyvät kiinteästi toisiinsa. Avoin joukko voisi olla se peruskäsite josta lähdetään.

Minulla ei kylläkään ole käsitystä, millä tavalla tällainen yhdistäminen käytännössä käy päinsä. Kenellä on oikeudet sellaiseen?

Tällä voitaisiin välttää tynkä-artikkelit, kun saataisiin yksi laajempi.Leo Salo 23. marraskuuta 2006 kello 15.05 (UTC)

Tässä joutessani korjaan kuitenkin hiukan tätä sivua. Kaikki suljettujen joukkojen unionit eivät suinkaan ole suljettuja kuten tuossa väitetään (ks. esim.Simmons:Introduction to Topology...1963). Leo Salo 23. marraskuuta 2006 kello 19.48 (UTC)

"Suljettu väli" näyttää loistavan punaisena, eli siitä ei ole artikkelia, eikä tietenkään tarvitakaan. Kuitenkin jos joku hakee hakusanalla "suljettu väli" niin sitä ei löydy. Miten tässä pitäisi toimia. Tarvitaanko jonkinlainen ohjaussivu joka ohjaa sinne missä käsite määritellään ja sieltä mahdollisesti eteenkin päin jos tämä "joku" tarvitseekin jotain muuta näkökulmaa asiaan. Sama ongelma taitaa olla myös perustavamman käsitteen "avoin väli" kohdalla.Leo Salo 24. marraskuuta 2006 kello 07.19 (UTC)

Uudelleenohjauksia voi kirjoittaa kirjoittamalla artikkeliin "Suljettu väli" sisällöksi "#redirect [[Suljettu joukko]]". --Matikkapoika 24. marraskuuta 2006 kello 20.24 (UTC)