Keskustelu:Sonera-kirja

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Minusta tämä juttu on huonolla nimellä, tässä kerrotaan tapauksesta paljon laajemmin, kuin pelkästä kirjasta. Pitäisi varmaan kertoa tapauksesta ja käyttää kirjaa lähteenä.Tetopa 18. syyskuuta 2007 kello 01.28 (UTC)

Toki voi kertoa kirjastakin tässä artikkelissa. Siitä vain laajentamaan artikkelia. Sonera-kirja kuitenkin on tälle tapaukselle ja kirjalle vakiintunut nimitys. --Zxc 18. syyskuuta 2007 kello 14.30 (UTC)

Väitteiden todenperäisyys[muokkaa wikitekstiä]

Artikkelissa lukee näin: "Lukuisista paljastuksista todeksi on osoittautumassa teletunnistetietojen väärinkäyttö, josta on tuomittu hovioikeudessa useita Soneran entisiä työntekijöitä mukaan lukien Kaj-Erik Relander." Eli tuo on osoittautumassa (vaiko jo osoittautunut) todeksi, mutta onko mitään pystytty osoittamaan vääräksi? Tiedän, että juridisessa/tieteellisessä mielessä väitteiden esittäjän velvollisuus on osoittaa väitteensä oikeaksi, mutta asia kiinnostaisi ihan kuriositeettina (jos kirjasta ei pystytä osoittamaan mitään vääräksi, se kallistaa vaakaa siihen suuntaan, että kirjan väitteet ovat tosia - jos taas kirjasta löytyy vale jos toinenkin, se syö koko kirjan uskottavuutta - tätä ajan takaa). --Vesa Linja-aho 27. kesäkuuta 2008 kello 07.48 (UTC)

Lähde tuolle 200 000 lukijalle?[muokkaa wikitekstiä]

Sinänsä pikkuseikka, mutta: muistaako joku aikalainen mistä tuo 200000 lukijaa on repäisty – varmaan jostain uutisesta jota en enää löydä Googlella. Meinasin lisätä viitteeksi yhden lisurin, mutta tieto on ilmeisesti päätynyt siihen – heh – täältä Wikipediasta: http://blogit.image.fi/vesanlinja/lahteeton-wikitieto-paatyi-lisensiaatintutkimukseen-ilman-lahdeviitetta/ --Vesa Linja-aho (keskustelu) 18. toukokuuta 2015 kello 00.17 (EEST)