Keskustelu:SkiFree

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Filosofiset ajatukset[muokkaa wikitekstiä]

Linkkiä kun painaa, löytyy Pirih'n oma linkki englanninkieliseen Wikipediaan, jossa tästä kerrotaan. Tämä on mielestäni hyvä osoitus siitä, että hän itse hyväksyy teorian. Laitan tämän osion takaisin:

"Tämän katsotaan ilmaisevan Pirih'n filosofisia mielipiteitä. Puunjuurten sieneksi muuttumisella hän kuvailee Platonin teoriaa ideamaailmasta ja sitä, kuinka kaikki tämän maailman asiat ovat heijastuksia ideamaailman oikeista totuuksista. Puunjuuret meidän maailmassamme edustavat siis sientä ideamaailmassa, mutta un pelaaja törmää juuriin, ideamaailman salat avautuvat meille."

--Roskaväen presidentti 19. tammikuuta 2009 kello 01.50 (EET)[vastaa]

Jos hyväksyy, niin miksei ole palauttanut poistettua tekstiä en-wikin artikkeliin? Minusta tuo ei kelpaa lähteeksi, mutta en jaksa väitellä asiasta. --Otrfan 19. tammikuuta 2009 kello 01.58 (EET)[vastaa]

hirviön poistuminen?[muokkaa wikitekstiä]

Pelaajan tultua maaliin hän voi jatkaa matkaa vielä jonkin verran. Tultuaan 2 000 metrin etäisyydelle lähdöstä esiin tulee hirviö, joka yrittää syödä pelaajan. Silloin pelaajan tulee vain lasketella niin kauan kuin mahdollista. Hirviön välttäminen on mahdollista ainoastaan fast-modella, jonka saa käyttöön painamalla F-näppäintä. Jos pelaaja pystyy laskemaan yli 2 000 metriä, tulee hän takaisin lähtöön, ja hirviö katoaa.
Siis 2000 metrin etäisyydellä tulee hirviö, mutta se katoaa yli 2000 metrin etäisyydellä? Eli se katoaa heti ilmestyttyään? Mitä mahtaa tarkoittaa tuo "Jos pelaaja pystyy laskemaan yli 2 000 metriä" tuossa myöhempänä? Jos laskee metrin sen jälkeen? Vai toiset 2000 metriä, joka on siis yhteensä 4000 metriä? 109.240.126.236 12. elokuuta 2019 kello 03.36 (EEST)[vastaa]