Keskustelu:Silmälasit

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Jos jollain on tietoa, niin voisi kirjoittaa ihan tähän artikkeliinki piilolaseista. Saisi paremman kokonaiskuvan. – linnea 24. heinäkuuta 2005 kello 19:40:07 (UTC)

Englanninkielisessä Wikipediassa on nimellä Glasses aika pitkä artikkeli, josta voisi kai ainakin osia kääntää tähän, jos joku innostuu... Siellä näytti myös olevan kokonainen artikkeli Contact lens, joka muuten sisälsi oikein hienon kuvan. Itse olen juuri kääntelemässä muuhun aihepiiriin liittyviä tekstejä, joten en joutaisi ottamaan tätä työn alle, mutta jollei vapaaehtoisia kääntäjiä ilmaannu, voisin ehkä joskus myöhemmin tehdä käännöksen. --MiaK 24. heinäkuuta 2005 kello 19:45:38 (UTC)

Artikkelissa mainitaan tällä hetkellä, että muovilinssien etu lasisiin nähden olisi mm. se, että ne eivät naarmuunnu yhtä helposti. Onkohan kellään tähän mitään virallista tietoa? Koska, itselläni on sellainen kokemus, että kun aiemmin käytin muovilinssejä ne naarmuuntuivat usein vuodessa käyttökelvottomiksi. Nyt kun minulla on ollut lasiset lasit noin 3 vuotta, ei niissä ole vieläkään naarmun naarmua. --minä vaan anonyymisti...