Keskustelu:Saaristonkatu

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkeli on varsin suppea ja yksipuolinen, sillä sen mukaan voisi kuvitella kyse on autiomaassa olevasta Saaristokatu-nimisestä tiestä, jolla kulkee autoja, siinä kaikki. --Ulrika 24. syyskuuta 2007 kello 09.10 (UTC)

Olen kanssasi samaa mieltä. Onko olemassa mitään yleisohjetta siitä, mitä kadun varrella olevia kohteita katuartikkeleihin merkitään? Jos merkitsee esimerkiksi kaikki kadun varrella sijaitsevat liikkeet, tulee artikkelista helposti mainosmainen, mikä ei ole tarkoitus. – Apalsola km 24. syyskuuta 2007 kello 09.48 (UTC)
Ei taida olla ohjetta. Tiheään vaihtuvia yrityksiä on varmaan turha luetella, mutta jos joku yritys on vaikuttanut paikallaan vuosikymmeniä (siis monikossa:), se kannattanee mainita. Myös julkiset laitokset lienevät maininnan arvoisia, samoin puistot, muistomerkit. Ja tietysti itse kadun historia ja sen nimen historia ovat olennaisia. Arkkitehtonisesti tai muuten merkittävien rakennusten mainitseminen kuuluu myös asiaan. Tässä nyt vähän vinkkiä, mitä itse odottaisin artikkelilta. --Ulrika 24. syyskuuta 2007 kello 09.54 (UTC)
Korjailin vähän artikkelia Hämeentie (Helsinki), ja siitä ehkä voisit saada vähän vinkkiä, vaikkei sekään mikään täydellinen ole. Jos asut Oulussa, voisit käydä napsimassa kuvia. En kyllä tiedä miten pitkä katu on tai onko siellä muuten kuvattavaa enemmän kuin artikkelissa jo olevassa kuvassa. --Ulrika 24. syyskuuta 2007 kello 10.05 (UTC)