Keskustelu:Ruslana

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Poistin linkin Euroviisujen yleisille sivustoille. Mielestäni artikkelissa olevat linkkien pitää ennen kaikkea käsitellä artikkelin aihetta. Euroviisusivut eivät käsittele Ruslanaa. Eri asia olisi, jos linkki johtaisi esimerkiksi Ruslana haastatteluun, esittelyvideoon tjsp. näillä sivuilla, sellainenkin saattaa siellä olla. Ei olympiavoittajienkaan artikkeleissa ole linkkejä olympiakisasivuille, eihän? Euroviisu-linkin voisi lisätä kaikkien muidenkin viisuissa esiintyneiden artikkeleihin ja Ruslanan sivuille myös vaikkapa linkit a) Ukrainaan (http://www.kolumbus.fi/eero.balk/BALK_5UK.HTM) b) Ukrainan presidentinvaaleihin (http://uv.ukranews.com/r6/) huoha ... Oikeasti hyödyllinen linkki voisi olla vaikkapa tämä YLE:n artikkeli http://www.yle.fi/eurovision/delta/uutiset/vu99007.php . --TBone 30. kesäkuuta 2005 kello 05:34:42 (UTC)

Kaikista mahdollisista kohteista mihin keskittää huomionsa, päätit keskittyä väkisin poistamaan Euroviisu-linkin tästä artikkelista. Onnittelut! Meitä erottaa ehkä se, että oma elämäni ei pääty siihen jos oma muokkaukseni ei jää voimaan Wikipediassa. Ehkä tuo linkki ei ole #1 hyödyllisin, muttei varmasti hyödyttömimpienkään joukossa ja paljon kaukaa haetumpia linkkejä näkee Wikissä. Eikä tuo artikkeli juuri kokoylärajoja muutenkaan kolkuttele. Mutta näin. Ja mitä susta sanoo se, että mainostat tällä keskustelusivulla löytäneesi oikeasti hyödyllisen linkin muttet kuitenkaan vaivaudu lisäämään sitä itse artikkeliin? --Neofelis Nebulosa 30. kesäkuuta 2005 kello 16:28:25 (UTC)
Niitä muita kaukaa haettuja linkkejä poistellaan toki niiden eteen sattuessa. Itse en pyri tekemään Wikipediassa henkilökohtaisia hyökkäyksiä. Kannattaa Neofelis lukea artikkeli Wikistressi ja muistaa myös Wikirakkaus! --TBone 30. kesäkuuta 2005 kello 16:35:37 (UTC)
Hyviä ohjeita, joo. Rauhaa vaan sinnekkin. En tiedä wikistressin määritelmää, mutta luulen että se kyllä vaivaa...Eniten harmittaa että MUUT sotkee MUN artikkeleita :D --Neofelis Nebulosa 30. kesäkuuta 2005 kello 17:08:27 (UTC)
"mainostat tällä keskustelusivulla löytäneesi oikeasti hyödyllisen linkin muttet kuitenkaan vaivaudu lisäämään sitä itse artikkeliin?" Kannattaakohan noita uutisartikkeleja paljoa linkkailla - ne kun tapaa poistua nettiavaruudesta melko nopeasti. --Aulis Eskola 30. kesäkuuta 2005 kello 17:02:19 (UTC)

Sukunimen "и" on translitteroitu y:ksi. Artikkelissa Ukrainan_kieli#Kirjoitusjärjestelmä on kaksi translitterointia и:lle: i ja y. Eikös tuo kuitenkin lausuta enemmänkin i:ksi? 85.217.38.222 21. lokakuuta 2012 kello 13.56 (EEST)[vastaa]