Keskustelu:Runkolinja 550

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Seuraava kohta on melko käsittämätön:

Linjan käyttöön tuli Otaniemessä Konemiehen pysäkkipari ja sen reitti oikaistiin kulkemaan suoraan Otaniemestä Tapiolaan. Reitti oikaistiin Otaniemestä suoraan Westendinasemalle. Tämä estää Länsiväylän pohjoiselle bussipysäkille pääsyn ja hankaloittaa jatkoyhteyksiä länteen.

En muista enkä pienellä etsimisellä löytänytkään tietoa siitä miten reittiä itseasiassa muutettiin. Jos joku espoolainen sen muistaa niin tuon voisi korjata. Tai sitten vaan ottaa pois

Okivekas 12. heinäkuuta 2007 kello 06.05 (UTC)

Syysliikenteen alkuun vuonna 2006 ajettiin Otaniemen jälkeen Keilaniemen kautta Tapiolaan. Korjasin tekstiä toivottavasti ymmärrettävmpään muotoon. --MFantti 12. heinäkuuta 2007 kello 09.08 (UTC)
Muutoin selkeytti kyllä, paitsi että nykyinen muotoilu saattaa antaa kuvan, että länsisuunnan pysäkki (Tapiolansolmu) sijaitsee Westendinaseman kohdalla. Tämä ei pidä paikkaansa, vaan sinne on kävelymatkaa puolisen kilometriä. Mielestäni tätä pitäisi jotenkin vielä korostaa (katsokaa YTV reittioppaan karttaa kävelyreitistä pysäkkien välillä) –kirvesAxe 12. heinäkuuta 2007 kello 13.20 (UTC)

Laatulinja?[muokkaa wikitekstiä]

Artikkelin ensimmäinen lause on:

»Jokeri-linja (ruots. Jokerlinjen) on pääkaupunkiseudun poikittaisliikenteessä kulkeva laatulinja ja kehitysprojekti.»

Mitä tarkoittaa laatulinja? Se tulisi kirjoittaa auki. EagleEye96 23. elokuuta 2010 kello 00.14 (EEST)Vastaa[vastaa]

Laatulinja kuulostaa tosiaan oudolta. Korvasin sen ymmärrettävämmällä sanalla bussilinja. --Ryhanen 23. elokuuta 2010 kello 04.02 (EEST)Vastaa[vastaa]