Keskustelu:Rage Against the Machine

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

saatanan pellet, ettekö tajua että se on Guerrilla Radio kahdellä R-kirjaimella

Asian voi mainita sivistyneemminkin. --Ppntori 26. toukokuuta 2006 kello 20.28 (UTC)
Mahdollista myös itse korjata virhe. Muista allekirjoittaa viestit keskustelusivuille neljällä tildellä (~~~~) --Ppntori 26. toukokuuta 2006 kello 20.34 (UTC)

Muutin ton alun kommistisen vasemmistolaiseksi, koska koko bändin aattelliseen kantaan on hankala ottaa kantaa. Tom Morello on ainakin ilmoittanut olevansa sosialisti. Bändi myös tuki Zapatistoja jotka ovat vasemmalla olevia anarkisteja eivätkä perinteisiä kommunisteja. Paavoko 28. syyskuuta 2006 kello 12.59 (UTC)

"Laulaja Zack De La Rocha vaikutti ennen Rage Against the Machinen perustamista hardcore punk -yhtyeessä Inside Out, jonka tuotantoa kuultiin usein Rage Against the Machinen keikoilla."

Tuo Inside outin tuotanto on aika suuri kysymysmerkki. Jos joku osaa sanoa edes yhden Inside Outin kappaleen jota kuultiin ragen keikoilla niin voi mennä uudelleen harkintaan, mutta ainakaan itse en keksi. Poistan kohdan ja lisään maininnan, että RATM:in nimi tulee Inside outin kappaleesta. Paavoko 28. syyskuuta 2006 kello 13.14 (UTC)

EN ole asian tuntija mut eiks toi Rage Against The Machine tarkoita: Viha koneistoa vastaan (koneisto = hallitus, vallassa olevajärjestlmä, jne.)? Rotaken 21. tammikuuta 2010 kello 18.30 (EET)[vastaa]

Korjasin, tuollaiset voit korjata huoleti itsekin. --Hrrkrr31 21. tammikuuta 2010 kello 18.37 (EET)[vastaa]

Tervehdys. En ihan ymmärtänyt vertaustasi: "90-luvun Red Hot Chili Peppers", sillä eikö myös Red Hot Chili Peppers vaikuttanut 90-luvulla? Vai tarkoititko, että bändin musiikkia voisi verrata RHCP:n 90-luvun tuotantoon?

5. helmikuuta 2010 kello 22.44 (EET)

Samaa mieltä, edellisen kanssa. Red Hot Chili Peppers eli ja vaikutti vahvasti myös 90-luvulla, julkaisi "parhaat" albuminsa Blood Sugar Sex Magic ja Californication tuolloin ja oli myös varmasti suositumpi kuin Rage Against the Machine. On virheellistä sanoa Rage against the machinea 90-luvun Red Hot Chili Peppersiksi.

Hajoaminen ja Audioslave[muokkaa wikitekstiä]

Eli vaihdoin lauseen "Uudeksi laulajaksi ex-Soundgarden laulaja Chris Cornell. Yhtyeen nimeksi vaihtui Audioslave." muotoon "Audioslave perustettiin ex-Soundgarden-laulajan, Chris Cornellin kanssa. Vanhasta RATM-kokoonpanosta puuttui vain Zack De La Rocha.", koska Chris Cornell ei ole RATM:n "uusi laulaja" vaan Audioslaven laulaja eikä RATM vaihtanut nimeään Audioslaveksi. Lyhyesti: 1. RATM hajosi 2. Kaikki muut vanhat RATM-jäsenet paitsi laulaja (Zack De La Rocha) perustivat yhtyeen Audioslave 3. Laulajaksi valittiin Chris Cornell. --kebabi 14. elokuuta 2006 kello 11.29 (UTC)

RATM:in jäljelle jääneet jäsenet päättivät jatkaa ilman ZDLR:ää ja etsivät RATM:ille uutta laulajaa. Eli siis ainakin alkuun virallisesti ilmoitettiin ettei bändi ole hajonnut vaan vain etsi uutta laulajaa. Tosin en tiedä onko tuolla mitään väliä. Mielestäni tuo nykyinen muotoilu on ihan hyvä. En nyt tähän hätään jaksanut etsiä lähteitä, mutta tuo pitäisi löytyä hajoamisen jälkeen annetuista haastatteluista Paavoko 28. syyskuuta 2006 kello 12.49 (UTC) --