Keskustelu:Radio-ohjattu pienoismalli

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

SInä joka käytät ip:tä 84.231.64.89, oliisitko hyvä ja perustelisit miksi Savage on sinun mielestäsi valmistaja. Sillä se on HPI:n valmistama rc-auto malli. -Lahha 7. lokakuuta 2006 kello 13.39 (UTC)

Mistähän saisi tälle sivulle juttua veneistä ja lennokeista?

[muokkaa wikitekstiä]

Sitähän saa kirjoittamalla. Varmaankin hyvä idea olisi palauttaa "Radio-ohjauksen periaate" takasisin rakenteeks ja siihen ala otsikoiksi autot, veneet, lentsikat ja helikopterit.Lahha 10. marraskuuta 2006 kello 17.56 (UTC)

Antkyr kysyi: Pitäskö näistä autoista, veneistä ja lentokoneista kertoa erillisillä sivuilla tarkemmin, myös näyttäviä kuvia ?

Lahha vastaa: Voishan se niinkin toimi. Varsinkin jos asiaa tulee paljonkin. Ja saahan niitä kuvia olla enemmän kuin yksi artikkelissa. Jos englanti taittuu niin vilkuiles en-wikin artikkelia.Lahha 11. marraskuuta 2006 kello 18.29 (UTC)

Virallinen foorumi

[muokkaa wikitekstiä]

Mikähän taho mahtaa vastata Suomen virallisen RC-auto foorumin nimeämisestä...? --Khilon 31. toukokuuta 2008 kello 00.52 (UTC)

Radio ohjauksen periaate

[muokkaa wikitekstiä]

sorry jos edellinen kysymys ei ollut retorinen mutta artikkeli käyttää sanaa "kideradiota", voisiko sen korvata jollain muulla koska se on tietääkseni synonyymi myös kidekoneelle joka tarkoittaa radiota jota voi kuunnella ilman mitään virtalähdettä.