Keskustelu:Quebecin taistelu (1759)

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Arkistoitu vertaisarviointi[muokkaa wikitekstiä]

Replacement filing cabinet.svg Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Riittääkö jo lupaavaksi? Ja mitä kehitysideoita? Kiitos jo etukäteen. Keijo_007 13. elokuuta 2011 kello 0.33 (EEST)

Kappas, uusia naamoja historia-artikkelien parissa, tervetuloa! :) Näyttäisi ainakin LA-artikkeliksi ihan kattavalta, ainoa näkyvä puute on tällä hetkellä viitemallineiden puuttuminen, joka on kuitenkin yksi välttämätön asia LA-artikkeleissa ;) Hienoa työtä aiheen parissa joka tapauksessa :)-Henswick 13. elokuuta 2011 kello 11.10 (EEST)
Miliisit tulevat yllättäen kuvaan perääntymisvaiheessa. Missä he olivat sitä ennen olleet vai olivatko he vakinainen osa Ranskan armeijaa? Siitä voisi mainita aiemmin, sillä heitä ei mainita edes joukkojen yhteydessä. Rauha ja sen seuraukset olisi hyvä mainita tarkemmin jo johdannossa (silloin myös Uusi-Ranska ei tulisi lukijalle yllätyksenä artikkelin lopussa...)--Nedergard 13. elokuuta 2011 kello 12.22 (EEST)
Verkkoviitteet on nyt ja Nedereagin ehdoitusta alan fixaamaan kohta puolin.->Ruoka-aika--Keijo_007 13. elokuuta kello 13.43 (EEST)
Joo asia on korjattu nytten... Intiaanit ja uudisasukkaat eli miliisit. Rauha ja seuraukset nytten johdannossa. Keijo_007 13 elokuuta kello 14.06 (EEST)