Keskustelu:Porkkalan vuokra-alue

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Porkkalanniemi ja Porkkalan vuokra-alue pitäisi yhdistää. Oikea nimitys on "Porkkalan vuokra-alue". Porkkalanniemi on vain Porkkalan niemen kärki, ainakin kartoissa. Kirkkonummella puhutaan pelkästään Porkkalasta, kun tarkoitetaan koko niemeä. Porkkalan vuokra-alueeseen kului paljon muutakin kuin Porkkala, nimittäin Upinniemi (yhtä suuri kuin Porkkala) sekä runsaasti manneraluetta, koko silloinen Degerbyn kunta, suurin osa Kirkkonummea ja Siuntiota sekä Inkoon itäosa. --Seppo Linnaluoto 3. kesäkuuta 2008 kello 13.10 (UTC)

Totta toinen puoli. Porkkalanniemi näyttää koostuvan enimmäkseen tämän artikkelin aihesisällöstä. Noiden tietojen siirto tänne on paikallaan, mutta ei näitä kokonaan tulisi yhdistää. Porkkalanniemi kun on maantieteellinen ja tämä vuokra-alue taas, hmm.. historiallinen käsite. Eli Porkkalanniemen säilyttäminen kuuluu asiaan, vuokra-aika on kuitenkin häviävän lyhyt vaihe niemen historiassa. Ystävällisin terveisin Oakokko 4. kesäkuuta 2008 kello 08.11 (UTC)
Siirsinkin tähän sen, mitä Porkkalanniemi-artikkelissa sanottiin vuokra-alueesta ja jätin sinne vain lyhyehkön maininnan asiasta. -KLS 4. kesäkuuta 2008 kello 10.08 (UTC)