Keskustelu:PlayStation Network

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Game Sharing[muokkaa wikitekstiä]

GameSharing on laitonta. PSP ei ole PS3 ja niitä koskettavat kahdet eri asetukset ja säännöt. Lisäksi toiminnon Sony hyväksyneisyys on Trettonin suusta päässyt lapsus joka annettiin ennen PS3:n myyntiintuloa. Se miksi saatte käyttöönne 5 käyttöoikeutta ostettuun materiaaliin on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön jos esim. PS3 hajoaa ja tarvitsette toisen. Jos jaatte 4 käyttöoikeuttanne käyttöehtojen vastaisesti ja myöhemmin PS3 hajoaa joudutte ostamaan sisällön uudelleen. Tilin tietojen jakaminen on myös käyttöehtojen vastaista ja erittäin typerää koska kaverin ei tarvitse kuin vaihtaa salasananne ja tyhjentää PSN tiliin sidottu luottokortti. Tästä on käyty paljon keskustelua verkossa. --Dekonega 19. marraskuuta 2009 kello 16.49 (EET)

PSN maksulliseksi[muokkaa wikitekstiä]

onko totta että PSN:sta suunnitellaan maksullista, jos on olisi hyvä mainita artikkelissa. Ei / kyllä. ei sille että psn tulee maksulliseksi. kyllä sille että Sony julkaisi Psn Plus ns. clubin joiden käyttäjille on exklusiivejä toimintoja esim. ilmaisia pelejä, betoja jne.Arttuh2010 1. toukokuuta 2011 kello 16.45 (EEST)

psn tietoturva ongelma 2011 kevät(Huhtikuu)[muokkaa wikitekstiä]

huhtikuu 2011 ps network hakkeroitiin ja siksi et pysty loginnaa ps networkiin . Sony kertoi että ps networkin käyttäjät saavat 30 päivää playstation + palvelua (psn+) myös psn+ käyttäjät saavat 30 pvä lisää psn+ palvelua .Katso Myös : http://fi.playstation.com/psn/news/articles/detail/item369684/PlayStation-Network-Restoration-Update/ Arttuh2010 1. toukokuuta 2011 kello 16.45 (EEST)

PlayStation Network opas[muokkaa wikitekstiä]

For reference: List of PlayStation applications and PlayStation Network. ThePowerofX (keskustelu) 7. toukokuuta 2015 kello 17.51 (EEST)

mallinevalinta[muokkaa wikitekstiä]

Pitäisiköhän tässä tapauksessa mallineena olla Malline:Tietokoneohjelma "peliohjelmaa" tarkoittavan mallineen sijaan? (vertaa: Steam) Ipr1 (keskustelu) 6. maaliskuuta 2017 kello 23.01 (EET)