Keskustelu:Pienlainayhdistys

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varsinaisen Pienlainayhdistyksen verkkosivua ei ole enää olemassa ja linkki "Suomen Pienlainayhdistys" Aiheesta muualla osoissa johtaa sivustolle, joka on yksityishenkilön hallinnassa. Tämä sivusto taas puolestaan johtaa sivustolle, joka on 100% pikavippien mainostussivusto.

Myös Lähteet osiossa oleva http://www.etulainaa.fi/esittelyssa-suomen-pienlainayhdistys/ - on affiliate-mainos -sivusto, jonka tarkoituksena on mainostaa lainoja/pikavippejä kuluttajille.

Nämä linkit on ehdottomasti poistettava, sillä niistä ei löydy mitään oikeaa infoa. –Kommentin jätti 77.86.214.67 (keskustelu)

Kiitoksia tiedosta. Poistin linkin. --Otrfan (keskustelu) 9. toukokuuta 2015 kello 07.08 (EEST)[]

Hyvää työtä Otrfan. Suomen Pienlainayhdistys linkki olisi syytä vielä muuttaa, vaikkapa tänne http://web.archive.org/web/20130628142929/http://www.pienlainayhdistys.fi/ - tältä varsinaisen Pienlainayhdistyksen sivu siis näytti. Sivuston omistaja on nyt vaihtunut ja tällä hetkellä sitä käytetään pikavippituotteiden promotointia varten.

Huomasithan myös, että tämä sivuolla esiintyvä linkki "Suomen Pienlainayhdistys", joka siis johti vielä ennen Varsinaisen Pienlainayhdistyksen sivulle, menee nyt yksityishenkilön omistuksessa olevalle sivulla, jonka sisältö ei ole enää sama. Tämä uusi "Suomenpienlainaydistys.fi" johtaa affiliate-sivustolle, mainostaen pikavippejä ja lainatuotteita kuluttajaille.

--91.221.67.208 12. toukokuuta 2015 kello 19.38 (EEST)Mielestäni tämä on harhaanjohtavaa ja linkkiä ei enää tulisi pitää esillä, sillä tätä sivua ei ole olemassa enää.[]

Merkittävyyskeskustelu[muokkaa wikitekstiä]

Tämä yhdistys oli varsin merkittävä siinä laillisesti harmaassa toiminnassa, mitä pikavipeiksi kutsuttu koronkiskonta on ollut Suomessa. Olennainen osa historiaa. Iivarius (keskustelu) 16. toukokuuta 2020 kello 20.32 (EEST)[]

Käsitelty kyllä joskaan ei nyt aivan hirveän laajasti, mutta on päässyt tämä amk-opinnäytteeseen, joten syytä säilyttää tulevia ihmettelyjä varten. --Abc10 (keskustelu) 18. toukokuuta 2020 kello 19.46 (EEST)[]