Keskustelu:Petteri Jussila

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Lisätty nimeksi "Tero Petteri Jussila", onko Terolle lähdettä? Googleen ei sattunut mitään. --TBone 8. marraskuuta 2006 kello 17.30 (UTC)

Syntymäpaikka[muokkaa wikitekstiä]

Löytyisikö esim. kuolinilmoituksesta, missä Jussila oli syntynyt? --Elo 10. marraskuuta 2006 kello 10.36 (UTC)

Talousrikostuomiot[muokkaa wikitekstiä]

Päivärinta-televisio-ohjelmassa tuotiin esille, että Jussila oli tuomittu törkeästä veropetoksesta ja kirjanpitorikoksesta. Asiaa käsiteltiin yleisesti iltapäivälehdistössä, eikä Jussila itse sitä kiistänyt vaan pikemminkin myönsi asian. Minkälaista muuta lähdettä tällaiseen nyt sitten kaivattaisiin? Valokopioita tuomiolauselmasta?  –Kommentin jätti Tutkinnanjohtaja (keskustelu – muokkaukset)

Kunhan nyt ensin laitat artikkeliin edes jonkinlaiset lähteet, katsotaan sitten. Se että tiedolle löytyy lähde jostain ei vielä riitä, niihin pitää viitatakin. --Anr 1. syyskuuta 2010 kello 21.21 (EEST)

Tieto aiemmasta tuomiosta on nähtävästi nyt lähteistetty, mutta silti mietityttää, kuuluuko henkilö varmasti luokkaan Luokka:Suomalaiset rikolliset, joka tähän on lisätty? Luokan Luokka:Rikolliset määritelmässä kun todetaan, että "jokaista lakia rikkonutta henkilöä ja siitä rangaistuksen saanutta ei voida lisätä tähän luokkaan", ja tämän henkilön saama tuomiohan on ollut vain lievähkö (ainakin kun vertaa tunnetuimpien suomalaisten talousrikollisten, nimiä nyt mainitsematta, saamiin tuomioihin). --Nironen 3. syyskuuta 2010 kello 19.16 (EEST)

Otin luokan pois, Jussila ei ole tunnettu rikoksista, vaan kuten artikkelinkin toteaa Hän tuli tunnetuksi suoramarkkinointivalmentajana ja ternimaitoyrittäjänä.. --Harriv 3. syyskuuta 2010 kello 19.29 (EEST)