Keskustelu:Petri Kaivanto

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Onko maininnan arvoista, että meppiehdokas sai bännit Hommafoorumilta tappolistojen kirjoittamisesta? [1]  –Kommentin jätti 88.195.144.61 (keskustelu)

Tuskin bannit foorumilla on maininnan arvoinen, mutta jos tappolistojen teko hänellä yleistä, siitä toki voi mainita. Ja mistä tietää onko kyseessä sama Kaivanto? //John Locke (keskustelu) 19. helmikuuta 2014 kello 15.42 (EET)

Tämä huhu johtuu pelkästään vastustajieni/kilpailijoideni mustamaalauksesta, johon minulle ei ole annettu mitään mahdollisuutta puolustautua. Rikosrekisterini ja omatuntoni on täysin puhdas. Olen toki inspiroitunut tekemään laulun nimeltä Tappolista. Petri Kaivanto 22. kesäkuuta 2018 kello 02.38 (EEST)

Merkittävyys[muokkaa wikitekstiä]

Ilmeisesti Kaivannon merkittävyyttä ei ole koskaan pohdittu. Nyt voisi olla aika sille. Nähdäkseni mikään yksittäinen seikka ei puolla, ja paljo sillisalaatti on melua tyhjästä. Iivarius (keskustelu) 12. maaliskuuta 2019 kello 18.56 (EET)

Käsittämätön kyseenalaistus ääri-inklusionistilta. Monipuolinen musiikin ja musiikkiteatterin tekijä, musiikkitoimittaja ja entinen radio- ja tv-julkkis. – Kotivalo (keskustelu) 13. maaliskuuta 2019 kello 01.15 (EET)
Kai toi musiikkipuoli nyt kuitenkin on riittävä meriitti. Tätä kannattanee stilisoida poistamalla noita mainoksellisia osioita. --Höyhens (keskustelu) 13. maaliskuuta 2019 kello 08.09 (EET)
Iivariuksen mölinä taitaa perustella merkittävyyteni aika aukottomasti. Sivuani ovat muokanneet monet minulle tuntemattomat henkilöt. Olen pyrkinyt kunnioittamaan wikityyliä eikä wikisivuni ole mikään mainossivu. Jos tekemiseni ovat jonkun katkeran urpon mielestä epämerkittäviä ja mainostusta, niin sitten liipasimelle voi ottaa samoin kriteerein ihan kenet vain. Kymmenen vuotta päätoimittamani (en enää) pomus.net on lukemattomien wikiartikkelien lähde. Petri Kaivanto 13. maaliskuuta 2019 kello 21.38 (EET)  –Kommentin jätti Prontosaurus~fiwiki (keskustelu – muokkaukset)
Kai niitä joku lukee.--MAQuire (keskustelu) 13. maaliskuuta 2019 kello 23.15 (EET)
Ilman muuta merkittävä. --Sblöbö (keskustelu) 13. maaliskuuta 2019 kello 23.03 (EET)
Täytyy myöntää, että musiikkihommista en aluksi huomannut kuin nuo satunnaiset omakustanteiset cd-levyt. Yhteistyö Anneli Saariston kanssa sekä Con te partiròn käännös nostavat merkittäväksi. Kaksi lisähuomiota, ensinnä Käyttäjä:Kotivalolle: minä en ole kutsunut itseäni ääri-inklusionistiksi vaan muut. Toiseksi: Höyhensin kommentti voisi silti noudattaa. Iivarius (keskustelu) 14. maaliskuuta 2019 kello 00.30 (EET)
Voisiko minusta samalla vaivalla, kun pohditte merkittävyyttäni, hakea myös paremman kuvan? Mun kotisivuilta saa ja annan kaikki luvat. Petri Kaivanto 14. maaliskuuta 2019 kello 04.05 (EET)  –Kommentin jätti Prontosaurus~fiwiki (keskustelu – muokkaukset)
Kannattaa lukea artikkeli ennen kuin kyseenalaistaa. Jo albumi vuodelta 1992 on merkittävyysperuste vaikkei muuta olisikaan. Pomus.net on tietokanta, jonka arvoa näköjään joku keskustelijoista ei ole havainnut. –Kommentin jätti Abc10 (keskustelu – muokkaukset)
Hei! Poistin sen mallineen koska en tiennyt että sitä ei saa poistaa kesken määräajan. Ja artikkeli on selvästi merkittävä. Jnovikov (ᛕᛈᛇᛕ∪ᛇᏖᛈᏞ∪) 14. maaliskuuta 2019 kello 09.56 (EET)

Lähteet[muokkaa wikitekstiä]

Lehdistökansiostani löytyy joitain ulkopuolisia nettilähteitä. http://www.kaivanto.fi/press/index.html Petri Kaivanto 15. maaliskuuta 2019 kello 07.44 (EET) –Kommentin jätti Prontosaurus~fiwiki (keskustelu – muokkaukset)