Keskustelu:Perussuomalaiset Nuoret

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Yhdistyksen hallitukset oli kirjattu väärin. Hallitus istuu aina kalenterivuoden, vaikka uusi hallitus valitaankin edellisen vuoden puolella. Kertaalleen yhdistyksen johtohenkiöinä (puheenjohtajat, sihteeri ja toiminnanjohtaja) ovat jatkaneet samat henkilöt. Lisätietoja kaivataan nyt piiri- ja paikallistason toiminnasta.Kommentin jätti 82.181.115.151 (keskustelu – muokkaukset) 3.2.2010 kello 00.36

Lupaava artikkeli -ehdotus[muokkaa wikitekstiä]

Replacement filing cabinet.svg Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Artikkelissa on kattavat tiedot järjestön historiasta sekä aatteellisista linjauksista lähdeviitteineen. Näkemykseni mukaan tämä artikkeli on lupaavan artikkelin tasolla. Taivaankannen takoja (keskustelu) 11. marraskuuta 2017 kello 18.40 (EET)

Ensimmäisenä tuli mieleen että tuosta johdannosta voisi siirtää suuren osan tällä hetkellä olemattoman "yleistä"-otsikon alle. Suurin osa viitemerkinnöistä voisi olla sitten siellä ja johdanto näyttäisi siistimmältä. Johdannossa on tarkoitus kertoa yleisesti siitä, mitä artikkeli sisältää. --Jylöstalo (keskustelu) 13. marraskuuta 2017 kello 15.48 (EET)
Yleensä Yleistä-osioita kai vältellään. Ideaali on, että artikkeli on jaettu mielekkäisiin osioihin ja johdanto on tiivistelmä näistä ja että erillistä nippelitieto-osiota ei ole. Tuossa johdannossa on nyt toistoa leipätekstistä, jota ei tarvitsisi viitteistää (eikä myöskään noin tarkasti kertoa), joten tiivistäminen ja viitteiden karsiminen johdannosta voisi olla ratkaisu. – Kuohatti 13. marraskuuta 2017 kello 18.46 (EET)
Jäsentelin nyt johdantoa. Johdannon viimeisen kappaleen tiedot voisi käsitellä leipätekstissä, että johdanto olisi tiivistelmä artikkelista eikä siinä olisi asioita joita muussa artikkelissa ei ole. Lisäksi määritelmälause toteaa järjestön olevan "nuoriso- ja opiskelijajärjestö", mutta itse artikkeli käsittelee vain nuorisojärjestöpuolta, opiskelijapuolta ei tuoda esiin. Lähteistyksessä on myös muutama kohta fiksattavana, jos artikkelin haluaa lupaavaksi. – Kuohatti 14. marraskuuta 2017 kello 10.20 (EET)
Opiskelijatoiminnassa PS-nuoret taitaa olla pääasiassa edustajistovaaleissa esillä --Jylöstalo (keskustelu) 14. marraskuuta 2017 kello 14.09 (EET)
Nyt on viitteitä karsittu johdannosta. Johdanto voisi vielä laajempikin olla, mutta sitä kannattanee laajentaa kun artikkeli on muuten lupaavassa kunnossa. Noista edustajistovaaleista voisi tosiaan mainita, nyt oli viimeisimmät juuri hiljattain. – Kuohatti 14. marraskuuta 2017 kello 16.33 (EET)
Pikkasen on sekavahko artikkeli. Syynä tähän on varmaan se, että artikkeli on koottu yksittäisistä uutislähteistä. Historiaosuutta voisi ehkä jopa tiivistää ja kirjoittaa vähän jäntevämmin. Ehkä nyt voisin kuitenkin lupaavaksi kannattaa. --PtG (keskustelu) 14. marraskuuta 2017 kello 21.01 (EET)
Kannatan. Pari lähdepyyntöä taulukosta olisi hyvä saada pois. --Parantaja asiantuntija (keskustelu | muokkaukset) 14. marraskuuta 2017 kello 21.06 (EET)
Mistäköhän syystä tuossa taulukossa on nuo kaksi lähdepyyntöä? Vuoden 2014 eurooppapoliittisessa ohjelmassa on lähdepyyntö kohdassa "Ohjelman virallinen nimi". Huomautusten lähdeviitteiden perusteella kyseessä on "Eurooppapoliittinen ohjelma", joka on otsikoitu "Itsenäinen Suomi kansakuntien Euroopassa –­ Oma valuutta, oma päätösvalta". Eivätkö nämä ole ohjelman nimiä? Jos ongelma on, että ohjelman virallista nimeä ei ole enää saatavissa (ohjelmaan ei linkitetä järjestön verkkosivuilla?), lähdettä ei välttämättä tarvitse pyytää, jos ei ole mitään, millä tarvitaan lähde. Toinen lähdepyyntö on vuoden 2015 eduskuntavaaliohjelman kohdalle, jonka sarakkeessa "Ohjelman virallinen nimi" lukee ""Eduskuntavaaliohjelmalähde?". Ilmeisesti tämänkään ohjelman virallista nimeä ei tiedetä? Nuo voisi merkitä nimen osalta epäselväksi muuten kuin lähdepyynnöin, että asia selvenisi lukijallekin. Toki paras olisi, jos joku löytäisi itse ohjelmat otsikkonimineen, mutta ilmeisesti ne eivät ole enää saatavilla? – Kuohatti 14. marraskuuta 2017 kello 22.36 (EET)
Ratkaisin asian nyt näin ja näin. Toivottavasti tuo meni oikein, mutta lähdeviitteiden perusteella asian voisi noin ilmaista ja nyt noille ei tarvita kummempia lähteitä. Toki vuoden 2015 eduskuntavaaliohjelma olisi hyvä löytää, jotta näkisi sen otsikon. – Kuohatti 14. marraskuuta 2017 kello 22.47 (EET)
Lisäys: eduskuntavaaliohjelma löytyy googlettamalla täältä. Sen otsikoita ovat tuossa "Eduskuntavaaliohjelmamme" ja "10 kärkeä". Ohjelman virallista nimeä ei arvaa tuon perusteella ilmoittaa, mutta ohjelma on siis saatavilla. Lisään artikkeliin. – Kuohatti 14. marraskuuta 2017 kello 22.57 (EET)
Kannatan lupaavaksi --Jylöstalo (keskustelu) 17. marraskuuta 2017 kello 00.19 (EET)

Kannatan. Pitkä ja kattava artikkeli.--Humbleby (keskustelu) 17. marraskuuta 2017 kello 19.34 (EET)

Nyt taitaa lähteistys olla muuten kunnossa, mutta tuon Johtohenkilöt-osion viitteistyksessä on sekavuutta ja monelta puuttuu viite kokonaan. Viitteissä on myös vanhentuneita linkkejä. – Kuohatti 19. marraskuuta 2017 kello 09.07 (EET)

Mikäs tässä, mutta päivittäminen voi olla työlästä. --Höyhens (keskustelu) 27. marraskuuta 2017 kello 22.36 (EET)
Ping Käyttäjä:Kuohatti, voitko merkata toimimattomat ja kelvottomat linkit? Pistän tämän muuten lupaavaksi lähipäivinä kun en itse niitä löydä. Aihe on vaikea ja raskassoutuinen, mutta ei anneta sen kaataa hyvää yritystä. --Höyhens (keskustelu) 29. marraskuuta 2017 kello 04.07 (EET)
Vois kanssa miettiä miten oleellista on luetella jokainen puheenjohtaja, toiminnanjohtaja, pääsihteeri jne. Varmaan riittäisi, jos virassa tällä hetkellä toimivat mainitaan. Tämä ei varsinainen vastustus tai kannatus. J.K Nakkila (keskustelu) 30. marraskuuta 2017 kello 08.14 (EET)
Hyvin sanottu. --Höyhens (keskustelu) 1. joulukuuta 2017 kello 18.58 (EET)
Puheenjohtaja, pääsihteeri ja toiminnanjohtaja pyörittävät toimintaa, joten olisi aika nykyhetkeen painottuvaa jättää edelliset kertomatta. Varapuheenjohtajien osalta pitää miettiä, semminkin kun tuo tapa listata ei ole kovin selkeä. Hallituksen rivijäsenistähän taas sitten kerrotaan vain nykyiset. – Kuohatti 1. joulukuuta 2017 kello 19.11 (EET)
Merkittävällä tavalla pyörittäneet varmaan mainitaan historiaosuudessa. Erillistä valtaosin lähteetöntä luetteloa ei tarvita. J.K Nakkila (keskustelu) 3. joulukuuta 2017 kello 12.01 (EET)

Tuota tuota, keskustelun lopputulos taitaa kuitenkin olla kannatus. Merkkaan ja arkistoin. J.K Nakkila (keskustelu) 7. joulukuuta 2017 kello 14.46 (EET)