Keskustelu:Per se

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Poistokeskustelu[muokkaa wikitekstiä]

Ehkä vähän turha artikkeli. Aika lähellä sananselitystä, jossa viitataan muiden kielten käännöksiin. En-wikissäkin ohjataan sanakirjaan. Mun mielestä tultais toimeen ilmankin. Gopase+f (keskustelu) 12. marraskuuta 2014 kello 20.55 (EET)

Tätä voisi varmaan verrata tapaukseen Sic. Ero on lähinnä siinä, että per se -ilmaisua ei käytetä yhtä yleisesti suomenkielisessä tekstissä. En-wikissä ohjaus ei muuten ole sanakirjaan, vaan massiivisen luettelon en:List of Latin phrases P-kirjaimeen. Listalle ei ole vastinetta täällä suomenkielisellä puolella. Jos olisi, niin jotkin luokassa Luokka:Latinankieliset fraasit olevista artikkeleista voisi ehkä muuttaa ohjauksiksi sinne, mutta sitä odotellessa ne kannattanee säilyttää omina artikkeleinaan. Mun mielestä tullaan toimeen tämän kanssakin. --Risukarhi (keskustelu) 13. marraskuuta 2014 kello 17.31 (EET)
Mulle riittää tämä perusteluksi tarpeellisuudesta. Päätän poistokeskustelun. Jos joku haluaa jatkaa poistokeskustelua, niin mallineen voi palauttaa. Gopase+f (keskustelu) 13. marraskuuta 2014 kello 18.40 (EET)